Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

2.10.2011 17:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.121

Rotvik pokousal malyho kluka, protoze mu kloucek chtel vzit zradlo....kde sakra byli rodice? Kdo na to doplati? Ze by zas chudak pes? Ach jo

Neregistrovaný uživatel

2.10.2011 17:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.206.125

Nevím jak je to bude v tomto případě, ale mým rodičům jednou rotvajler pokousal jejich štěně labradora (mělo asi půl roku). Šli s ním kolem lesa na chatu a kousek od nich bydlí nějaký podnikatel a má asi čtyři rotvajlery, a měl je puštěné a jeden znich přiběhl a pustil se do našeho labradora, pokousal mu nožku, takže muselo jít naše štěně na operaci. Podnikatel operaci sice zaplatil, ale nic jiného neudělal. Psi byli očkováni proti vzteklině, takže to s náma jinak řešit nemínil. A našim se nechtěla podávat žaloba nebo to jinak řešit, byli rádi, že labradorek přežil.
Nevím jak moc kloučka pokousal, ale jestli to není nic vážného, tak podle mě záleží, jak se s rodičema dohodnete a jestli byl pejsek očkovaný. Možná když budete mít nějaké svědky, že klouček pejska nějak provokoval. Ale asi nejvíce záleží na domluvě.

Neregistrovaný uživatel

2.10.2011 17:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.52.6

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Rotvik pokousal malyho kluka, protoze mu kloucek chtel vzit zradlo....kde sakra byli rodice? Kdo na to doplati? Ze by zas chudak pes? Ach jo

no kde ? někde seděli a kecali.. děcko bez dozoru. klasika. takových děcek potkávám každej den několik. rodiče se moc nestarají..

Neregistrovaný uživatel

2.10.2011 18:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.104

no kde ? někde seděli a kecali.. děcko bez dozoru. klasika. takových děcek potkávám každej den několik. rodiče se moc nestarají..

Rodiče se nestarají nebo jsou mnohdy tak..nechci říct blbí..že děcku řeknou: jdi si pohladit pejska... Znám to z vlastní zkušenosti. Můj pes moc nemusí cizí lidi, zvláště když na něho chtějí šahat. Taky jsem se podle toho zařídila, chodíme vždy na vodítku, v MHD náhubek, a z vodítka pouštíme v lese, na loukách apod. Jenže nedávno šla mladá paní s dítětem (cca 4 roky) a děcko hned běželo k mému psovi, že si ho chce pohladit. Tak říkám ne, že by ji mohl kousnout. A matka na to:,,proboha, tenhle a kousat? Vždyť má tak milý kukuč.." a než jsme se nadáli, uštědřil dítěti takový menší varovný kousanec. Samozřejmě čí to byla vina? No přece moje!! Proš někteří lidé nemohou respektovat majitele toho psa? Je to můj pes a třebAa si nepřeji aby na něj někdo šahal..zvláště malé děti, nemá je v lásce a má s nima špatnou zkušenost...

Neregistrovaný uživatel

2.10.2011 19:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.108

Byl to jejich vlastní pes. Další varování pro rodiče, že pes je šelma. I ten sebehodnější. Určitě to nebyla krvežíznivá šelma. Možná, že mu dítě sáhlo do misky už 100x, jen tentokrát to pes nezvládl, prostě se spletl. Nemyslím, že v rodině s dětmi nemůže být velký pes, ale děti i pes vždycky pod dohledem. Dítě je příliš zranitelné!!!

Neregistrovaný uživatel

2.10.2011 19:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.108

Byl to jejich vlastní pes. Další varování pro rodiče, že pes je šelma. I ten sebehodnější. Určitě to nebyla krvežíznivá šelma. Možná, že mu dítě sáhlo do misky už 100x, jen tentokrát to pes nezvládl, prostě se spletl. Nemyslím, že v rodině s dětmi nemůže být velký pes, ale děti i pes vždycky pod dohledem. Dítě je příliš zranitelné!!!

Neregistrovaný uživatel

2.10.2011 19:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.189.88

Dítě prostě nemá psovi co sahat do misky. Ono se řekne "náš pes je hodný, dítě mu sahá do misky pořád", jenže to neznamená, že to psu nevadí. Trpělivost každého psa dřív nebo později přeteče...

Neregistrovaný uživatel

2.10.2011 19:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.81

Sahat do misky, další jakákoliv větší manipulace, či poslouchání atd. - je vždy práce vůdce smečky a to jsem já, jakožto ALFA !!!

Né malých dětí! Je sice krásné, jak se po psu děcko válí, že pes leží zařezanej, ale všeho trvá než se strhá a to i psí nervy. Lidi jsou naivní blbci. To že si to pes nedovolí k mé osobě, neznamená, že k děcku taky ne. Není to věc na baterky, ale něco co samo přemýšlí a má svoje nálady. Z tohole sem vztekem bez sebe, ač pes neposlouchal nebo ne..Lidi si sami musí uvědomit, jestli mají nato, aby byli ve smečce oni alfa, a pes nevelel celé rodině. Pak to takhle dopadá.

Neregistrovaný uživatel

2.10.2011 20:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.251

JÓ přesně tak ,nestarají ani o děcko ani o psa .

Neregistrovaný uživatel

2.10.2011 20:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.6

Jak píše příspěvek nade mnou - pes chápe jako vůdce většinou jen jednu osobu, která ho například cvičí a věnuje mu čas. Dítě bohužel nesmí být se psem bez dozoru.... taky jsem jako dítě ještě s kamarádem vlezla do ohrádky k boudě, kde byla fena rotvajlera jedné známé (respektive ona byla v našem věku, takže jejích rodičů). Zpětně vidím tu nezodpovědnost, nechali i tu holku chodit s rotvicí po městě, i s námi v partě dětí... jednou sme ji tedy vlezli do ohrády s boudou a z ničeho nic se přikrčila a začla na nás vrčet a cenit zuby. My sme se ani nehnuli, stála u vrátek, tak jsme se nemohli ani hnout. Pak jsme si všimli, že našla někde na zemi zapadlou kost a tu si zřejmě před námi bránila. V tu chvíli se milující bezproblémové psisko proměnilo v šelmu odhodlanou bránit to svoje, něco na co měla podle sebe nárok. Taková maličkost stačí a pes je rázem úplně jinde.... nakonec kamarádka doběhla pro tátu, ten tam bez problémů vešel, kost vzal do ruky, hodil do boudy, fena zaběhla a on ji zavřel.... takže zkrátka svého majitele respektovala se vším všudy, ale očividně když o něco šlo, na nás se koukala jinak než na kamarády.

Neregistrovaný uživatel

2.10.2011 20:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.147.86

Moje dvě děti vyrostly s velkými psy, bez jediného problému. Souhlasím s tím, že dítě a pes mají být neustále pod dozorem.

Hanka

Neregistrovaný uživatel

2.10.2011 21:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.155

Nebyl to jejich pes, ve zprávách říkali, že rodina s dítětem přijela na návštěvu k příbuzným. To že je to pro lidi "rodina" je psu buřt, příbuzný na návštěvě jsou pro něj cizí lidi a nechat cizí dítě šahat do misky roťákovi je na palici Je to furt dokola, dospělí selhávají a odnese to dítě a pes.

Neregistrovaný uživatel

2.10.2011 21:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.104

I kdyby to byl jejich pes, dítě by mělo být pod dozorem a rozhodně mu nešahat do misky!!! Náš pes respektuje mne, respektuje mé rodiče, ale mladšího bratra ne. Sáhnout mu on do misky tak to odnese pěkným štípancem do ruky.. Jenže brácha je pod dohledem a navíc ví, že takové věci dělat nesmí...

Neregistrovaný uživatel

2.10.2011 21:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.104

Stejně je na novinky.cz nejlepší ta diskuze dole :D

Neregistrovaný uživatel

3.10.2011 09:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.160.175

Rodiče se nestarají nebo jsou mnohdy tak..nechci říct blbí..že děcku řeknou: jdi si pohladit pejska... Znám to z vlastní zkušenosti. Můj pes moc nemusí cizí lidi, zvláště když na něho chtějí šahat. Taky jsem se podle toho zařídila, chodíme vždy na vodítku, v MHD náhubek, a z vodítka pouštíme v lese, na loukách apod. Jenže nedávno šla mladá paní s dítětem (cca 4 roky) a děcko hned běželo k mému psovi, že si ho chce pohladit. Tak říkám ne, že by ji mohl kousnout. A matka na to:,,proboha, tenhle a kousat? Vždyť má tak milý kukuč.." a než jsme se nadáli, uštědřil dítěti takový menší varovný kousanec. Samozřejmě čí to byla vina? No přece moje!! Proš někteří lidé nemohou respektovat majitele toho psa? Je to můj pes a třebAa si nepřeji aby na něj někdo šahal..zvláště malé děti, nemá je v lásce a má s nima špatnou zkušenost...

souhlasím s vámi... přesně to se deje i u nas a to mam "jen" fenku jorkšíra. Taky nema rada deti a uz vubec ne, kdyz si na ni nekdo chce maknout....
Dneksa v autobuse si vedla nas sedla pani a hnedka na ni zacala makat a haldit si ji aniz by se me zeptala... nastesti se nic nestalo, ale kdyby po ni vyjela, tak je to jen moje vina, ale ze na ni makala bez meho svoleni, uz by nikoho nezajimalo....

Neregistrovaný uživatel

3.10.2011 09:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.191.226

Vždyť je to všechno pořád dokola.
Už tyhle zprávy ani nečtu, protože je to pořád to samé.

Přidejte reakci

Přidat smajlík