Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 13:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.251

Zdravim,

podelite se se mnou prosim o zkusenosti s krmenim Taste of the Wild? Zacali jsme u stenete s Oliver's, po kterem ale bohuzel hodne prujmoval. Ted jsme na Arden Grange, bobky pomerne tuhe - kdyz zrovna venku nesezere neco co by nemel, nebo si nenacne litrovku mleka, kdyz je sam doma... smajlík Ale zda se mi toho odpadu hodne, proto zmena.

Takze zvazuji prave TOW, ale nevim jakou recepturu? Chtela bych zvolit tu nejvice vhodnou variantu pro pripadne citlive zazivani.

Takze: High PrairieCanine (bizon a zverina), Pacific Stream Canine (losos a ryba) nebo Wetlands Canine (kachna, krocan a krepelka)? Jake jsou vase zkusenosti?

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 14:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.251

nic? zadna zkusenost? zadne doporuceni?

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 14:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.65

Dobrý den,
mám psa s hodně citilivém zažíváním a ještě ke všemu mlsného. Krmila jsem kronchem poté acanou a nakonec jsem skončila u orijenu. Bohužel mi ho po roce přestala žrát a musela jsem vybrat něco jiného. Našla jsem granule Taste of The Wild a jsem s nima nadmíru spokojená. Jsou to první granule, které moje fenka sežere do poslední bobule. Stolice dobrá (což je u nás zázrak) a srst taky krásná. Takže vřele doporučuji.

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 14:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.251

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den,
mám psa s hodně citilivém zažíváním a ještě ke všemu mlsného. Krmila jsem kronchem poté acanou a nakonec jsem skončila u orijenu. Bohužel mi ho po roce přestala žrát a musela jsem vybrat něco jiného. Našla jsem granule Taste of The Wild a jsem s nima nadmíru spokojená. Jsou to první granule, které moje fenka sežere do poslední bobule. Stolice dobrá (což je u nás zázrak) a srst taky krásná. Takže vřele doporučuji.

Moc dekuji za odpoved. A kterymi z tech tri prichuti krmite? Nebo je dobra zkusenost se vsemi tremi?

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 16:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.251

Halo halo, jeste nekdo by mi poradil konkretni prichut TOW, s kterou ma dobrou zkusenost?

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 17:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.56

Halo halo, jeste nekdo by mi poradil konkretni prichut TOW, s kterou ma dobrou zkusenost?

já mám kratičkou dvou denní zkušenost s hihg prérie...musím teda říct že voní uplně bombasticky a chut...žádný jiný granule takhle dobře nechutnaly..jinak uvidím, jak bude sedět, doufáááá že jo

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 19:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.120

Já mám zatím zkušenost s Taste of the Wild Wetlands. Dnes jsem objednala pacific tak jsem zvědavá. :-)

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 19:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.182

Kolik ta sranda stojí...?
Když si představím cenu masa krocana, kachny a křepelky, tak na mě jdou mrákoty ;-).

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 19:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.216

Když si představím cenu masa krocana, kachny a křepelky, tak na mě jdou mrákoty ;-).

1190,. 13,6kg a nebo 2090,. 2x13,6kg...doprava gratis..na tu kvalitu je to luxus cena!!!!!:-)

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 20:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.59

My máme tu rybí variantu - teprve na to dorostenku pomalu převádím. Protože dřív měla problémy při rychlých přechodech, jdu na to pomalu. Ale už teď mně překvapilo malé množství odpadu. A granule jí opravdu chutnají - jsou mastnější a klidně je baští i jako pamlsky

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 20:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.187

Teď na ty granule koukám a přijdou mi velmi sympatické ale jelikož i odchovávám štěnísky,chci se zeptat - oni nemají řadu pro štěňata? Já jsem to nikde nezahlédla.

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 20:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.145

Nejen na vás :-)

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 20:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.54

1190,. 13,6kg a nebo 2090,. 2x13,6kg...doprava gratis..na tu kvalitu je to luxus cena!!!!!:-)

Ve kterém eshopu, prosím smajlík

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 20:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.187

Zoohit :-)

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 20:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.54

Zoohit :-)

Děkujeme uctivě:-)

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 20:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.191

nebo granule.cz

já budu objednávat ze zoohitu poprvé, takže tam je na první objednávku nárok na 10% slevu, takže mi vyjde 27,2kg za 1880Kč smajlík:-)
příští objednávky ale budou cenověnaprosto stejné jako granule.cz

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 20:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.59

nebo granule.cz

já budu objednávat ze zoohitu poprvé, takže tam je na první objednávku nárok na 10% slevu, takže mi vyjde 27,2kg za 1880Kč smajlík:-)
příští objednávky ale budou cenověnaprosto stejné jako granule.cz

Když u zoohitu je to někdy dobrodružství než ty granule dorazí :-(

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 20:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.191

Když u zoohitu je to někdy dobrodružství než ty granule dorazí :-(

no naštěstí už je zavedena jednak možnost platba na dobírku a mají call centrum :-)

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 21:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.189

Zadavatelka:
Moc dekuji za reakce. Asi zkusim tu ptaci tedy :) Snad nebude nijak spatna reakce.
Ja je objednam na Zoohit, protoze tam muzu vzit i s kamardkou napul kocici 2x6,8kg za 1490,- coz je podle me vyhodne.

Budu doufat, ze sednou jak psovi, tak kocourum, vsichni je budou mit poprve.

Jinak se Zoohitem jsem mela "problem" jen s pozdnim dodanim (cca tyden), ale jelikoz kupuji vse s predstihem, tak mi to ani nevadi. Navic potrebuji osvedceny obchod, kde mohu platit predem, jelikoz zasilku casto prebiraji ruzni sousede a nemuzu je vsechny vybavit hotovosti na dobirku :-)

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 21:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.189

Zadavatelka:
Moc dekuji za reakce. Asi zkusim tu ptaci tedy :) Snad nebude nijak spatna reakce.
Ja je objednam na Zoohit, protoze tam muzu vzit i s kamardkou napul kocici 2x6,8kg za 1490,- coz je podle me vyhodne.

Budu doufat, ze sednou jak psovi, tak kocourum, vsichni je budou mit poprve.

Jinak se Zoohitem jsem mela "problem" jen s pozdnim dodanim (cca tyden), ale jelikoz kupuji vse s predstihem, tak mi to ani nevadi. Navic potrebuji osvedceny obchod, kde mohu platit predem, jelikoz zasilku casto prebiraji ruzni sousede a nemuzu je vsechny vybavit hotovosti na dobirku :-)

Teda jsem to popletla :-)) Bizonka objedname :-))

Neregistrovaný uživatel

4.10.2011 22:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.233

http://www.granule.cz/granule-pro-psy/t ... x-13-6-kg/
Segra krmí baseta těmi rybími...a spokojenost, takže vyzkouší i další příchutě ;-).

Neregistrovaný uživatel

5.10.2011 10:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.60

Teď na ty granule koukám a přijdou mi velmi sympatické ale jelikož i odchovávám štěnísky,chci se zeptat - oni nemají řadu pro štěňata? Já jsem to nikde nezahlédla.

Ne, to je all life stage jako už skoro všechny lepší značky, tedy jedna receptura pro všechy věkové kategorie, když krmíte barfem, taky štěněti nedáváte něco jiného než dospělákovi, jen upravujete velikost dávky. Je to u granulí teď nový trend a myslím si, že správný.

Neregistrovaný uživatel

5.10.2011 12:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.188.251

dotaz k TOTW: Nemáte náhodou někdo vysvětlení, třebas úplně jednoduché, proč je stejné dávkování na všechny 3 druhy? Když ty rybí mají 25% bílkovin a bizon a drubez 32%?? Vím, že dávkování je individuální, ale nemělo by se alespoň trošku mezi těmito verzemi lišit? :-|

Neregistrovaný uživatel

6.10.2011 10:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.59

dotaz k TOTW: Nemáte náhodou někdo vysvětlení, třebas úplně jednoduché, proč je stejné dávkování na všechny 3 druhy? Když ty rybí mají 25% bílkovin a bizon a drubez 32%?? Vím, že dávkování je individuální, ale nemělo by se alespoň trošku mezi těmito verzemi lišit? :-|

Podle mně to stejně musíte přizpůsobit pes od psa. Co vyhovuje mé dorostence, nemůžu dávat ve stejné míře osmileté feně. To dávkování je pouze orientační a musíte vypozorovat vyhovující dávku

Neregistrovaný uživatel

6.10.2011 10:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.236.106

Zajímalo by mě, zda Vám po TOTW psi nereznou? Není uvedený obsah vit.A,proto se ptám...

M.

Neregistrovaný uživatel

6.10.2011 10:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.82

Zajímalo by mě, zda Vám po TOTW psi nereznou? Není uvedený obsah vit.A,proto se ptám...

M.

Při počtu zeleniny a ovoce (velmi zdravé a stokrát lepší než obilí) bych tipoval, že dieta pro psy se sklonem k reznutí to bohužel nebude. Tam bych byl opatrný...Miloš

Neregistrovaný uživatel

6.10.2011 10:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.60

M.

Troch rezne, ale žádná kastrafofa to není, zažila už jsem horší.

Neregistrovaný uživatel

6.10.2011 10:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.82

M.

Vitamín A s reznutím nesouvisí, na vině je provitamin A zvaný beta-karoten (naleznete např. v mrvki) a také rostlinná barviva xantofyly (typicky jsou v kukuřici).

Neregistrovaný uživatel

6.10.2011 11:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.82

Vitamín A s reznutím nesouvisí, na vině je provitamin A zvaný beta-karoten (naleznete např. v mrvki) a také rostlinná barviva xantofyly (typicky jsou v kukuřici).

Chemicky dodaný vit. A ne, ale vitamín A v přirozené formě (zelenina ovoce atd...) už obvykle trochu žaluje. Obsahem betakarotenu se ohání ve složení málokdo, takže pohled na vit.A je často jediným možným vodítkem. Bohužel...Miloš

Neregistrovaný uživatel

6.10.2011 11:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.82

Pardon, přesněji bych měl říkat uměle dodaný....Miloš

Neregistrovaný uživatel

6.10.2011 11:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.82

Chemicky dodaný vit. A ne, ale vitamín A v přirozené formě (zelenina ovoce atd...) už obvykle trochu žaluje. Obsahem betakarotenu se ohání ve složení málokdo, takže pohled na vit.A je často jediným možným vodítkem. Bohužel...Miloš

Ale vitamín A v ovoci a zelenině není, tam je právě provitamin A - tedy surovina, ze které si tělo ten vitamín A vyrábí, je součástí rostlinných barviv karotenů a lykopenu a proto barví srst. Vitamín A najdete v živočišných tkáních a ten opravdu nic nebarví.

Nějak jsem nečekala, že zrovna vám to budu muset vysvětlovat :)

Neregistrovaný uživatel

6.10.2011 12:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.82

Ale vitamín A v ovoci a zelenině není, tam je právě provitamin A - tedy surovina, ze které si tělo ten vitamín A vyrábí, je součástí rostlinných barviv karotenů a lykopenu a proto barví srst. Vitamín A najdete v živočišných tkáních a ten opravdu nic nebarví.

Nějak jsem nečekala, že zrovna vám to budu muset vysvětlovat :)

Já to beru podle toho, že se i ten provitamín A odráží v celkovém součtu vit.A udávaném na složení. Nerad bych dělal lidem v takových věcích potom zmatky, aby nehledali ještě navíc údaj o provit.A. :-). Takže...proto...Miloš

Neregistrovaný uživatel

6.10.2011 12:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.82

Já to beru podle toho, že se i ten provitamín A odráží v celkovém součtu vit.A udávaném na složení. Nerad bych dělal lidem v takových věcích potom zmatky, aby nehledali ještě navíc údaj o provit.A. :-). Takže...proto...Miloš

No jo, jenže takhle zase vznikají zmatky typu "vitamín A vám obarví psa", při tom pes krmený masem reznout nebude, ať je tam vitamínu A kolik chce :)))

Neregistrovaný uživatel

6.10.2011 12:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.82

No jo, jenže takhle zase vznikají zmatky typu "vitamín A vám obarví psa", při tom pes krmený masem reznout nebude, ať je tam vitamínu A kolik chce :)))

Vlastně máte pravdu. To je trochu problém výrobců, kteří to ve složení nerozlišují. člověk se jim poté musí přizpůsobovat a kromě jasného údaje i koukat na složení, odkud se ten vitamínek bere. Trošku pomáhá fakt, že vitamínem A to rozhodně nikdo "nezalévá" a vysoký údaj, bývá (drtivou) většinou vinou přirodního provitamínu. Přesto jde tak o lehce zkreslený údaj a bylo by na místě se polepšit. Já mám drobnou kliku, že u nás brigádně pracuje jedna vysokoškolačka co studuje na lékárnici, takže ty rozdíly a působení různých vitamínů mám vysvětlovány od někoho, kdo se tím bude profesionálně zabývat. Ovšem normální člověk není zrovna chemik a moc ho rozdíl mezi vit.A provit.A nezajímá. Stačí mu, že když je údaj vit.A vysoký, je tu jasná hrozba reznutí u citlivých psů. Tak trochu jsem nečekal, že tu "napálím" na někoho, kdo má i znalosti překračující klasickou potřebu uživatele, proto jsem to podával laicky a jednoduše....Miloš

Neregistrovaný uživatel

6.10.2011 12:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.59

M.

No nestrašte, já nepotřebuju reznutí srsti smajlík

Neregistrovaný uživatel

7.10.2011 08:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.59

Jen se teda zeptám - sice to je dost střelená otázka, ale moje feňule má po TOTW takovou blbou barvu odpadu - do šeda. S tím jsem se teda u jiných granulí nesetkala smajlík Proč?

Neregistrovaný uživatel

7.10.2011 11:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.82

Jen se teda zeptám - sice to je dost střelená otázka, ale moje feňule má po TOTW takovou blbou barvu odpadu - do šeda. S tím jsem se teda u jiných granulí nesetkala smajlík Proč?

??? To slyším poprvé a to jsem TOTW krmil též. U mě byla tmavohnědá...Miloš

Neregistrovaný uživatel

7.10.2011 11:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.82

Neregistrovaný uživatel

7.10.2011 11:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.146

možná má můj pes po TOTW alergickou reakci, má tu bizoní verzi..složení je normální - co už kdy žral až na toho bizona, tak nevím, zda to přisoudit krmivu, nebo ne, jde o vyrážku smajlík

Neregistrovaný uživatel

7.10.2011 11:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.59

No právě proto se mi to zdá divný smajlík

Neregistrovaný uživatel

7.10.2011 21:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.7

Já mám malé pesany, zkoušela jsem tu kachnu a všichni teda z toho hroznej průjem, takže nám to nesedlo, ani při snížení dávky a rozdělení do více dnů. smajlík

Neregistrovaný uživatel

5.8.2012 14:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.174.45

Kolik procent masa tyto granule obsahují? nemohu tento údaj nikde dohledat.. děkuji

Neregistrovaný uživatel

5.8.2012 16:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.128.24

Máme štěně teriéra a štěně tibetské dogy. Chtěla jsem pro ně kvalitní krmení, zkoušela jsem Taste, ale ani jedno štěně to nechtělo pořádně žrát. Přitom teriér byl odchovaný na Delicanu, doga na Royal canin. Nakonec Taste zkrmují dospělými psy (teriéři, ohaři), kterým to přidávám do Happy Dogu, ale i ti nejprve sežerou Happy Dog a pak Taste. Takže mým psům to zrovna moc nechutná - podotýkám, že nejsou rozmazlovaní, pamlsky od stolu nedostávají. Také jejich výkaly pozbyly na tuhosti... Takže platí to, co o všech granulích - vyzkoušet. To, co nevyhovuje mým psům, může vyhovovat jiným.

10.10.2017 15:57
afAF

XXX.XXX.230.243

Ja kupujem každý raz inú príchuť. Aby sa jedna neprejedla. Je to vynikajúce krmivo. So zažívaním nemá moja buldočica žiaden, ani najmenší problém. Ešte jej do granúl jeden krát denne pridávam lyžičku hydrolyzovaného kolagénu na kĺby a cca 2-3x týždenne dávku lososového olej Brit.
(Krmivo Taste of the Wild).

2.6.2019 15:47
Prochasan

XXX.XXX.212.230

My jsme už vyzkoušeli všechny příchutě a všechny měly velký úspěch (nejvíce bizon a kachna) - žral je i místo dobrotek. Máme trpasličího pinče. Stolice výstavní, žádné nepříjemné reakce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík