Sezral kus zavarovaciho vicka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

2.1.2012 19:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.36

prisla sem domu, dala hezky psisku zrat (barf - maso a zelenina) a nasla na zemi kus rozzvejkanyho zavarovaciho vicka (takovyho toho zamackavaciho na okurky a kompoty doma delany). zbytek sem nenalezla, tak predpokladam, ze ho sezral.. a co ted? vet ma zavreno, auto nemam, abych ho nekam vezla na kliniku, prachy na to popravde taky nemam..
mam cekat, az to vyjde, jestli to vyjde?? se z nej po... furt neco!!!

Neregistrovaný uživatel

2.1.2012 19:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.22

To nevím, je to kov?....Zkuste mu alespoň teda dát kysané zelí aby se mu to obalilo a při vycházení neposkodilo konečník. Je možné že to vyjde samo, ae asi záleží jak hodně je to rozžvýkané

Neregistrovaný uživatel

2.1.2012 19:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.203

Zajímavá je ta závorka..barf a zelenina:-) Mi pes nedávno sežral celý pytlík ovesných vloček i s igelitem (obilí!)..
Jinak nevím co poradit...asi bych počkal

Neregistrovaný uživatel

2.1.2012 19:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.36

no to jako ze dostal neco s vlakninou :-D
no je to kov no... zeli nemam a kramy zavreny v ty nasi prdeli, kruci!!!!! snad se to obali aspon tou zeleninou a projde to v pohode, ale jelikoz to bylo ozvejkany dukladne, DOUFAM, ze to rozzvejkal na minikousicky a vyjde to s bobkem!!

kdy bych to tak mohla ocekavat mezi bobky? zitra rano?

Neregistrovaný uživatel

2.1.2012 19:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.233

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
no to jako ze dostal neco s vlakninou :-D
no je to kov no... zeli nemam a kramy zavreny v ty nasi prdeli, kruci!!!!! snad se to obali aspon tou zeleninou a projde to v pohode, ale jelikoz to bylo ozvejkany dukladne, DOUFAM, ze to rozzvejkal na minikousicky a vyjde to s bobkem!!

kdy bych to tak mohla ocekavat mezi bobky? zitra rano?

Nevyšilujte, jestli je to rozežvýkané, tak se nic nestane. Víčko je měkké, rozhodně měkčí než kost, i když je fakt, že ta se žaludečními šťávami rozloží, ale kousky víčka se určo obalí, zvlášť pokud je to pejsan, který nežere jen granule.
Zelí dáte zítra, pak bude proces rychlejší :-). Jinak u nás projde např. děsně voňavá plastová podložka z krabičky od masa, vyhrabaná v noci z odpadového koše, tak zhruba za 3 dny :-). Zpočátku jsem taky myslela, že se zblázním.
A úplná pochoutka byl asi metrový obvaz nasáknutý krví z rozřízlé tlapky :-)).
P.S. - taky možná to víčko je rozkousal a nepozřel.

Neregistrovaný uživatel

2.1.2012 19:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.36

Nevyšilujte, jestli je to rozežvýkané, tak se nic nestane. Víčko je měkké, rozhodně měkčí než kost, i když je fakt, že ta se žaludečními šťávami rozloží, ale kousky víčka se určo obalí, zvlášť pokud je to pejsan, který nežere jen granule.
Zelí dáte zítra, pak bude proces rychlejší :-). Jinak u nás projde např. děsně voňavá plastová podložka z krabičky od masa, vyhrabaná v noci z odpadového koše, tak zhruba za 3 dny :-). Zpočátku jsem taky myslela, že se zblázním.
A úplná pochoutka byl asi metrový obvaz nasáknutý krví z rozřízlé tlapky :-)).
P.S. - taky možná to víčko je rozkousal a nepozřel.

ok, zeli koupim zitra a dostane ho odpoledne... jestli to vubec k necemu bude...
on je hroznej, sezere vse nac prijde, pritom hlad nema... prave ze sem hledala vsude a zbytek sem proste nenasla a tohle byla tak ctvrtinova velikost celeho vicka ten kousek, co zbyl..smajlík
musely mu to kocky shodit z linky, sam se tam nedostane.. granule mel naposled pred tydnem, od te doby jsme na masu a priloze, do dneska varene, dneska syrove.. a zelenina dneska poprve..

a to zeli mu zpusobi co? srajdu?

Neregistrovaný uživatel

2.1.2012 20:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.233

ok, zeli koupim zitra a dostane ho odpoledne... jestli to vubec k necemu bude...
on je hroznej, sezere vse nac prijde, pritom hlad nema... prave ze sem hledala vsude a zbytek sem proste nenasla a tohle byla tak ctvrtinova velikost celeho vicka ten kousek, co zbyl..smajlík
musely mu to kocky shodit z linky, sam se tam nedostane.. granule mel naposled pred tydnem, od te doby jsme na masu a priloze, do dneska varene, dneska syrove.. a zelenina dneska poprve..

a to zeli mu zpusobi co? srajdu?

Jo, jo - "projede" to tělem rychleji.
Jinak kolegyni pes sežral hodinky...a přišla na to až za nějakou dobu při sběru psích výtvorů na zahradě. Hodinky jdou, jen pásek prý byl k nepoužití :-).

Neregistrovaný uživatel

2.1.2012 20:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.125

zelí bude taková vycpávka co obalí víčko aby nešlo střevy jen tak halabala a nepoškodilo je, mně pes taky sežere kde co, ale ze zkušenosti vím, že to co se mu nepovede v žaludku natrávit, tak to vyblije, třeba i tu kost, když je moc velká. jednou mi připravil dost krušnou noc plnou blití, protože venku rozžvýkal klacek a ty miniúlomky mu prostě nesedly, no blil celou noc co hodinu než to vyhodil do poslední třísky. třeba vám taky udělá takové překvapení. ještě bych to zkusila pořádně prohledat v blízkém okolí(i když hádám že to už jste udělali), oni jsou dost šikovní ve schovávání, trnula jsem když byl štěně, že sežral koncovku od síťového kabelu... no nesežral, jen schoval :)

Neregistrovaný uživatel

2.1.2012 20:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.36

zelí bude taková vycpávka co obalí víčko aby nešlo střevy jen tak halabala a nepoškodilo je, mně pes taky sežere kde co, ale ze zkušenosti vím, že to co se mu nepovede v žaludku natrávit, tak to vyblije, třeba i tu kost, když je moc velká. jednou mi připravil dost krušnou noc plnou blití, protože venku rozžvýkal klacek a ty miniúlomky mu prostě nesedly, no blil celou noc co hodinu než to vyhodil do poslední třísky. třeba vám taky udělá takové překvapení. ještě bych to zkusila pořádně prohledat v blízkém okolí(i když hádám že to už jste udělali), oni jsou dost šikovní ve schovávání, trnula jsem když byl štěně, že sežral koncovku od síťového kabelu... no nesežral, jen schoval :)

prohledala sem - pod skrini, zda to tam nezapadlo, pod kuchynskou linkou, stolem atd.. nikde nic.. ale on je popelnice... bohuzel.:( tak to zeli do nej zitra narvu.. muzu ho dat misto zeleniny do zradla, ne?:-)

Neregistrovaný uživatel

2.1.2012 21:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.188

Zatím počkejte - když bude zvracet a nevyzvrátí to, tak k vetovi. Máme štěndo po operaci žaludku a střev. Sežere taky na co přijde. zatím vše vykadila - gumovou rukavici za 4 dny :-) Ale před vánoci začla zvracet - hodinu po krmení a nešlo to zastavit. takže k veterináři - rentgeny a našli cosi v žaludku. pak se to zklidnilo , další víkend sežrala kus podešve z pantofle - to jí posunulo to, co tam už mělo a opět zvracení, opět rentgen, kontrastní látka. v sobotu večer kadila na posled, v pondělí už jí neprošla kontrastní látka do střev a musela na operaci. Pořád jsem přemýšlela co sežrala a co tam nejdou - nenašli nic - špunt z chlupů, vlasů, bordelu : je to 5ti měsíční GR a je to robotickej vysavač. Vet říkal, že to maj většinou kočky - ucpaný žaludek od chlupů. Vůbec by mě nenapadlo, že to může způsobit takovou paseku. Když ztrácela štěněcí chlupy - tu vatu, tak to pořád někde honila, sem tam jsem jí to z huby vytáhla, ale nešílala jsem (šílela jsem při té rukavici, kterou bez problémů vykadila) vůbec mě nenapadlo, že to může udělat takovou paseku. Takže vyčkejte, sledujte zda nezvrací, sledujte co vykadí a zda kadí. Většinou to dopadne dobře. A zelí je dobrý. Preventivně mi říkal vet, at to našemu robotickému vysavači občas dáme . Iva

Neregistrovaný uživatel

2.1.2012 21:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.36

roboticky vysavac smajlík to je presny nazev!!! ten muj je to samy, furt s cumakem u zeme a "nasava" drobky atd.. kazdy den luxuju, protoze desne lina posledni dobou, takze chlupy vsude.. ty ho nastesti moc neberou..
no zatim je ok, nezvracel, sezral vecer, ted jsme byli venku, bobkoval normalne.. snad to bude dobry.. musim odstranit vse nebezpecne z linky, protoze kocky jsou fakt previti, musely mu to shodit..

Neregistrovaný uživatel

2.1.2012 22:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.188

Tak to jsem ráda, že jsem Vás aspon trochu pobavila. Na veterině se mnou mluvili, jako že se neumím postarat o psa. pořád mi říkali, že mu musíme udělat vhodné podmínky. Jenže to naše mimušo je přísně sledované H24 - jako žádný jiný pes - manžel je s ní doma. Ale to by musela být doma v´kleci a na vycházkách na vodítku a s košíkem - ale to snad ani neniž život štěněte. Ona když jsme s ní, tak nic nežere, ničeho si nevšimne - ale to je asi jako každý pes. A když je chvilku sama - tak šmejdí. Venku už zná co je fuj a pusť, nevšímá si igelitů, kapesníků, takovýho bordelu co lidi odhoděj. Ale doma furt luxuje. Tak dostala přezdívku "robotickej vysavač". Dnes zas. Vyklepávala jsem koberečky , ty její pelíšky venku a vítr odnesl chuchvalec chlupů - honila se za ním po zahradě -sledovala, kam ho vítr zavane - že by ho slupla, ale měla smůlu, byla sledovaná. No jsem zvědavá, jestli ji uhlídáme, vet říkal, že většinou tihle psi se jim vrací na stůl smajlík Minulý týden tam měli labradora s 8 golfovými míčky v žaludku - nosil si je tam delší dobu :-) jsou to pitomečci a bohužel se nepoučí.
Tak držím palce, ať máte hovňouse s nádivkou (s tím víčkem) a žádné problémy . Iva

Neregistrovaný uživatel

3.1.2012 08:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.124.146

tak mam koupene to zeli..
je toho pul kila, kolik mu toho mam vecer dat? driv se domu nedostanu, tak snad to po 24h k necemu jeste bude...smajlík jinak dneska rano to v bobcich jeste nebylo..
ach jo, doufam, ze to aspon rozkousal na mini kousicky..

Neregistrovaný uživatel

3.1.2012 09:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.35

Klidně všeckko, k tomu vařené brambory a pořádně promastit. Když to zelí nebude chtít syrový, tak mírně podusit.
Pokud jsou psi popelnice - vyplatí se krmit barfem, protože střeva pak nejsou líná a projde i neuvěřitelné.
Jindy pes žere neztravitelné věci,protože už z předešlé doby má "nějakej bordel" v žaludku a snaží se toho zbavit.

Neregistrovaný uživatel

3.1.2012 09:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.124.146

Klidně všeckko, k tomu vařené brambory a pořádně promastit. Když to zelí nebude chtít syrový, tak mírně podusit.
Pokud jsou psi popelnice - vyplatí se krmit barfem, protože střeva pak nejsou líná a projde i neuvěřitelné.
Jindy pes žere neztravitelné věci,protože už z předešlé doby má "nějakej bordel" v žaludku a snaží se toho zbavit.

ok, myslela sem, ze bych mu to pridala k rybe a varenym bramboram, co normalne ma dostat...
no já právě na barf postupně chci přejít, jen teď měl srajdu, tak jsme na vařený rybě a bramboru..

takže mam ocekavat peknou hnacku?smajlík

Neregistrovaný uživatel

3.1.2012 09:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.77

ok, myslela sem, ze bych mu to pridala k rybe a varenym bramboram, co normalne ma dostat...
no já právě na barf postupně chci přejít, jen teď měl srajdu, tak jsme na vařený rybě a bramboru..

takže mam ocekavat peknou hnacku?smajlík

Proč hnačku, můj pes kysané zelí miluje a žádná hnačka se nekoná, klídek:-)

Neregistrovaný uživatel

3.1.2012 10:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.35

Normální pes žádný průjem nemá, pouze má plné střevo a peristaltika funguje rychleji a musí se více venčit. Tak mě napadá, že ten váš pes bude mít možná problém z toho, že může mít i zánět střev, když žere kdeco, nebo mu někde něco visí v zaž. traktu.

Neregistrovaný uživatel

3.1.2012 10:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.124.146

Normální pes žádný průjem nemá, pouze má plné střevo a peristaltika funguje rychleji a musí se více venčit. Tak mě napadá, že ten váš pes bude mít možná problém z toho, že může mít i zánět střev, když žere kdeco, nebo mu někde něco visí v zaž. traktu.

je to osmimesicni stene, kazdou chvili neco zuzla... nemyslim si, ze by musel mit nutne neco ve strevech...
jinak ok, bala sem se toho, aby se mu nevratil prujem..

Neregistrovaný uživatel

4.1.2012 09:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.124.146

tak vcera dostal zeli a dneska rano jen mini bobek.. kdy to tak poleze ven? a kdy byste schizovali a leteli na rtg? je zivej, hravej, zere, neblinka (teda vcera sem prisla domu a na sve dece mel zluty flek pachnouci po rybe, ale cistej - takze predpokladam, ze vyzvratil snidani a zase sezral, jak to u zacatku barf pry byva)...
se z nej zblaznim..

Neregistrovaný uživatel

4.1.2012 21:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.27

Na veterinu a na rentgen až když budou problémy - když začne zvracet , nebude se moct vykadit. jinak čekat.......
držím palce.... Volala jsem na veterinu v podobném případě a řekli mi to samé.

Neregistrovaný uživatel

4.1.2012 21:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.36

Na veterinu a na rentgen až když budou problémy - když začne zvracet , nebude se moct vykadit. jinak čekat.......
držím palce.... Volala jsem na veterinu v podobném případě a řekli mi to samé.

no vicko stale nenalezeno.. je mozny, ze to rozcupoval na male koousky a nejsou citit.. kazdopadne uz kadi bobky i se zelim.. je v pohode.. prestanu to resit:)

Neregistrovaný uživatel

4.1.2012 22:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.47

Tak to je super, asi to rozšrotoval na malinký kousky. Zatím to neřešte. Asi s tím má jeho zažívání menší problém než vy.
ale já to znám. Já vždycky študuju hovnouse a pitvám....a když vysere co neměla sežrat, tak dostane slíbenou odměnu.
a když sežere co nemá, tak se stresuju a fenďule je v pohodě.

Jasasi

18.12.2019 09:19
Jasasi

XXX.XXX.194.160

Dobry den nás pes nejspíše snědl náramek a já nevím co dělat kajdi normálně ale naramek v bobkach není prosím o radu..

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.12.2019 09:41
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jasasi napsal(a):
Dobry den nás pes nejspíše snědl náramek a já nevím co dělat kajdi normálně ale naramek v bobkach není prosím o radu..

Zavolejte veterináři.

Přidejte reakci

Přidat smajlík