Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

9.2.2012 19:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.115

Moc k smíchu to zrovna není, tento pořad nabízí pejsky od veterinární policie. Ti pejsci byli týraní nebo oně nebylo řádně pěčováno, tady se jim snaží najít přes Tv nové páničky. Zrovna tenhle se před diváky moc nevytáhl.

Neregistrovaný uživatel

9.2.2012 19:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.45

No a čemu se diví? Šmatlat takhle "neurvale" cizímu psu kolem tlamy a přes oči... Může si za to sama... No a majitel je taky trubka, vztekllina je pěknej hnus a očkování by teda mít mohl....

Neregistrovaný uživatel

9.2.2012 19:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.205

Tohle byl pes, kterého hasič vytáhl z vody, když se pod ním prolomil led, majitele má, takže umístění nepotřebuje. A moderátorka je debil, tohle nedělám ani vlastnímu psovi, protože to zrovna nemiluje, natož cizímu, který - kdyby koukala - ji varoval.. a jen pohrozil, kdyby ji chtěl kousnout, tak to udělá. A pány to očividně taky nerozházelo.

Neregistrovaný uživatel

9.2.2012 20:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.3

No, jenom idiot by se šel takhle pusinkovat s cizím psem. Já tohle nemůžu udělat ani našemu samojedovi - snaží se dát v tu chvíli pusu on mně a obvykle to končí naraženým nosem (jednou i vysloveně přeraženým). Tak už dávám pusu jen 3 fenám, co jsou klidný a na pusinky se moc nehýbou.

Neregistrovaný uživatel

9.2.2012 21:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.152.11

Dívala jsem se na to, moderátorka se s ním muchlala jako by byl plyšovej. Je blbá, chybí ji pud sebezáchovy. Kdy konečně lidi pochopí, že pes je úžasný zvíře, ale je třeba mu zachovat důstojnost a nechat ho být tím, čím je a nedělat z něj dítě nebo plyšáka! Jak si může myslet, že pes, kterej je vyšlechtěnej na lov velkých kočkovitých šelem, bude mít (ještě po takovém zážitku) chuť na její ťuťu ňuňu ... Navíc ho hladí po hlavě - dominantní gesto. Čumí mu zblízka přímo do očí - výzva k boji. No a nakonec se rychle přiblíží obličejem k jeho tlamě, pravděpodobně ho chtěla políbit (myslela si, že ten pes o to stojí ... ?), což si pes už vyložil jako útok. Ještěže je to aspoň natočený ...

Neregistrovaný uživatel

9.2.2012 21:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.117

Já jsem teda asi blbá, ale všude tam píšou mastif.. ale tohle snad nebyl mastif..

Neregistrovaný uživatel

9.2.2012 21:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.45

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dívala jsem se na to, moderátorka se s ním muchlala jako by byl plyšovej. Je blbá, chybí ji pud sebezáchovy. Kdy konečně lidi pochopí, že pes je úžasný zvíře, ale je třeba mu zachovat důstojnost a nechat ho být tím, čím je a nedělat z něj dítě nebo plyšáka! Jak si může myslet, že pes, kterej je vyšlechtěnej na lov velkých kočkovitých šelem, bude mít (ještě po takovém zážitku) chuť na její ťuťu ňuňu ... Navíc ho hladí po hlavě - dominantní gesto. Čumí mu zblízka přímo do očí - výzva k boji. No a nakonec se rychle přiblíží obličejem k jeho tlamě, pravděpodobně ho chtěla políbit (myslela si, že ten pes o to stojí ... ?), což si pes už vyložil jako útok. Ještěže je to aspoň natočený ...

Ano - to je ten správnej postřeh! Jakoby byl plyšovej! To sedí do puntíku

Neregistrovaný uživatel

9.2.2012 23:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.13

Já jsem teda asi blbá, ale všude tam píšou mastif.. ale tohle snad nebyl mastif..

Majitel moderátorku opravuje, že je to argentinská doga.

Skoro všichni tvrdí, jak je moderátorka blbá, já ale nemyslím, že je chyba jen na její straně - majitel by mohl o svém vlastním psu něco vědět (o plemeni i jedinci) a ne dovolit paní, co je patrně zvyklá jednat jen se společenskými plemeny vybavenými světonázorem "miluji každého člověka kterého vidím" chovat se tak jak to dělala. Pes to její invazivní muchlování snášel dost trpělivě, ale v momentě, kdy mu strčila hlavu do obličeje prostě řekl dost - stejně jako by řekl dost i štěněti nebo nevycválanému výrostkovi. Zkrátka nechápu, že tam ten člověk seděl jako puk a nenapadlo ho, že to ten pes neustojí s klidem povahově povedeného labradora. Přece je to jeho vlastní pes se kterým už nějaký pátek žije, tak by mohl i trochu znát jeho reakce. Moderátorka vůbec netušila do čeho jde, ani neznala název plemene.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2012 01:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.36

Skoro všichni tvrdí, jak je moderátorka blbá, já ale nemyslím, že je chyba jen na její straně - majitel by mohl o svém vlastním psu něco vědět (o plemeni i jedinci) a ne dovolit paní, co je patrně zvyklá jednat jen se společenskými plemeny vybavenými světonázorem "miluji každého člověka kterého vidím" chovat se tak jak to dělala. Pes to její invazivní muchlování snášel dost trpělivě, ale v momentě, kdy mu strčila hlavu do obličeje prostě řekl dost - stejně jako by řekl dost i štěněti nebo nevycválanému výrostkovi. Zkrátka nechápu, že tam ten člověk seděl jako puk a nenapadlo ho, že to ten pes neustojí s klidem povahově povedeného labradora. Přece je to jeho vlastní pes se kterým už nějaký pátek žije, tak by mohl i trochu znát jeho reakce. Moderátorka vůbec netušila do čeho jde, ani neznala název plemene.

Chtělo by to lépe číst !! Pes tam nebyl s majitelem !!

Neregistrovaný uživatel

10.2.2012 05:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.152.227

běžte už do háje s hlazením po hlavě a dominantním gestem, koukáním do očí a výzvou k boji, to zas máte z jaké chytré knížky?

Neregistrovaný uživatel

10.2.2012 05:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.147.86

Proč teda moderátorka, která nic neví, se takto ke psovi chová? Proč tam vůbec leze moderovat něco, o čem nemá ani páru? Není ona z Čech?

Neregistrovaný uživatel

10.2.2012 07:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.203

Proč teda moderátorka, která nic neví, se takto ke psovi chová? Proč tam vůbec leze moderovat něco, o čem nemá ani páru? Není ona z Čech?

Nemám moc rád takové to nadávání a hrbení se jen proto že víme o tom že u nás je hromada blbců. Ono v ostatních státech na tom nejsou o nic líp, spíš naopak. Jen nemají tuhle divnou zálibu shazování sama sebe.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2012 08:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.174.247

Nemám moc rád takové to nadávání a hrbení se jen proto že víme o tom že u nás je hromada blbců. Ono v ostatních státech na tom nejsou o nic líp, spíš naopak. Jen nemají tuhle divnou zálibu shazování sama sebe.

Souhlas. Mám čas od času to "potěšení" jednat s Američany a češi jsou proti nim hotoví Einsteini. Tedy v průměru. Samosebou existuje blbec čech i inteligent amík.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2012 08:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.246

ta moderátorka byla blbá ,pokud tohle dělám s vlastním psem ,a že mu to dělám pořád tak to je něco jiného ,moji psi jsou na to zvyklí a ode mne to berou jako mazlení ,cizímu psu bych to nedovolila nikdy a taky by mí psi nedovolili aby jim to dělal někdo jiný ,dokonce ani známí lidé ne. s dvěma psi které mám odmala mám ještě útulkovévo voříška a s tím takové mazlení neprovozujeme, přesto že ho mám tři roky stejně se bojí a nenechá se třeba ani otočit na záda ,natož cicmat čumák , tohle fakt mohlo napadnout jen blbou slepici ,pes za to nemůže.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2012 13:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.152.11

běžte už do háje s hlazením po hlavě a dominantním gestem, koukáním do očí a výzvou k boji, to zas máte z jaké chytré knížky?

Na to nemusím číst chytré knížky, abych tohle věděla. Stačí mít a pozorovat psy při komunikaci ...
... nebo máte jiné zkušenosti? Ráda se poučím!

Přidejte reakci

Přidat smajlík