Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.227.206
Právě přišla mamka z procházky a naše Labradorka jí prý sežrala igelitový sáček. Mám být v klidu a počkat až to z ní vyjde ven? Jako štěňátko sežrala gumové rukavice a v pohodě vyšly ven ;)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.233
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Právě přišla mamka z procházky a naše Labradorka jí prý sežrala igelitový sáček. Mám být v klidu a počkat až to z ní vyjde ven? Jako štěňátko sežrala gumové rukavice a v pohodě vyšly ven ;)
My máme psa popelnici a občas se mu podařilo rozhrabat koš s odpadky v kuchyni v nestřeženém okamžiku...mikrotenové sáčky od masa, případně plastové podložky, na kterých je baleno maso, byly vždycky nejlákavější.
Zpočátku jsem vždycky šílela, ale sáčky z něj vyšly zhruba po 3 - 4 dnech. Jen jsem je pak musela dovytáhnout .
Zkuste dát kysané zelí, aby se zrychlila peristaltika střev. Pejskovi přejeme co nejdříve bezproblémové "sáčkové" hovínko
.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
asi bych počkala, pokud nemá zjevné obtíže nebo nepozorujete změnu chování, tak 1-2dny... naše koza sežrala provázek... no a když kadila, tak to bylo, jako by kadila špekáčky na provázku
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.35
Počkat, podpořit peristaltiku střev, zelí, brambory, hodně zeleniny,prostě balastních látek.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.100
taky se mi to stalo, miláček našel na procházce svačinu v igeliťáku, kterou asi zahodilo nějaké dítko, druhý den vykadil igeliťák bez svačiny:-)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.211.173
Buďte v klidu, bude kadit bobky přímo v pytlíku. Vám už pak stačí hodit rovnou do popelnice.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.144
Přítelkyně nezapomenout třídit odpad,před vhozením do koše!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.219.155
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Buďte v klidu, bude kadit bobky přímo v pytlíku. Vám už pak stačí hodit rovnou do popelnice.
Jo, v to jsem taky doufala když můj setřík při venčení okolo školy vyhledával zabalené svačiny v křovích ... bylo to ovšem přesně naopak; pytlík zabalenej do hovňouse ...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.227.206
Moc všem děkuji! Už jsem klidná, počkáme ;-) A přidáme trošku toho zelí
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.210
Jj, moje labradorka sezrala pytlik uz kolikrat, a vzdycky ho bez problemu vykadila, i kdyz nekdy jsem ji musela pomoct, kdyz zustal pytlik viset na pulce cesty :))) Jsou to hrozny popelnice, ty labradori
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.52
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Igelitový sáček. to nic není. Onedha mi fena vyzvracela kusy deštníku. To jsem zírala. Žila jsem v představě, že v pěti letech už by mohla mít trochu rozum
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.54.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Igelitový sáček. to nic není. Onedha mi fena vyzvracela kusy deštníku. To jsem zírala. Žila jsem v představě, že v pěti letech už by mohla mít trochu rozum
heh,6letý pes mi snědl kus boty s tkaničkou,postaral jsem se při venčení o neskutečnou show,když 3/4m tkanička trčela ven a já jí tahal ven.. .. Ponekud zajímavý způsob upnutí psa na vodítko
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.227.206
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jj, moje labradorka sezrala pytlik uz kolikrat, a vzdycky ho bez problemu vykadila, i kdyz nekdy jsem ji musela pomoct, kdyz zustal pytlik viset na pulce cesty :))) Jsou to hrozny popelnice, ty labradori
To máte pravdu, to jsou, někdy i závidím těm, co mají vybíravého pejska
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.227.206
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
heh,6letý pes mi snědl kus boty s tkaničkou,postaral jsem se při venčení o neskutečnou show,když 3/4m tkanička trčela ven a já jí tahal ven.. .. Ponekud zajímavý způsob upnutí psa na vodítko
Tak aspoň, že nejsme jediní, co tady žerou vše možné . Té mé je už taky 5 let
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.227.206
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak deštník, to jsem snad ještě neslyšela!
PumaCZ
napsal(a):
Vytahuji staré téma.
Psovi jsem vytáhla maso zabalené v igelitovém pytlíku z mrazáku k večeři, ale teď jsem zjistila, že se pes mezitím zvládl obsloužit sám, jelikož maso beze stopy zmizelo. Ani s pytlíkem si starost nedělal a nejspíš to polkl vcelku.
Jak moc mám vyšilovat?
Nijak, pytlíky jdou ven v pohodě, ono se to smotá do pidikuličky, nebo se to táhne ze zadku jako provázek(podle výšky pytlíku )
lesnížínka
napsal(a):
Nijak, pytlíky jdou ven v pohodě, ono se to smotá do pidikuličky, nebo se to táhne ze zadku jako provázek(podle výšky pytlíku )
Díky moc za uklidnění. Vet nám řekl to samé. Prostě sledovat a snad ten pytlík bez problémů vyjde ven :/
Už mu vařím brambory a přítel přiveze kysané zelí. Jen mám strach, že to maso je zavázané v tom pytlíku, tak aby se to v něm nějak nešprajclo :(
PumaCZ
napsal(a):
A můžu se zeptat, zda na ní bylo nějak poznat, že není ok? Bolavé břicho, netečnost, .. Nebo to bylo bum bác.
Každopádně mi je vaší fenky moc líto :(
Nevím jestli to byl zrovna ten pytlík co jsem jí viděla sežrat, nebo se jí potom podařilo spolknout jiný, ale jeden den mi jiná fenka sebrala igeliťák od masa, a když jsem ho šla sebrat, tak Pepper přiběhla a rychle ho sežrala. Nevím co jí to popadlo. Asi za dva nebo tři týdny jsem večer přišla domů, Pepper bolelo břicho, vyzvracela se, měla teplotu, nechtěla na procházku, jen se došla vykadit a šla zpátky. Jenže jsem si to s tím igeliťákem nespojila. Na pohmat vet nic nenašel, na rtg byl vidět jen zvětšený žaludek, ale žádný cizí předmět. Dostala léky proti zvracení a ATB, dva dny byla lepší, i když nechtěla moc jíst, ale i na procházku šla, pak se zase zhoršila, hodně kňučela když se snažila kadit a skoro nic z ní nešlo, odmítala jíst, zvracela. Odsouhlasila jsem operaci, bylo vidět že slábne a nechtěla jsem to odkládat, bohužel to bylo to nejhorší rozhodnutí. Večer jí operovali, ráno zemřela, sama na veterině. A ten pytlík našli až skoro na konci trávicího traktu, kdybych počkala s operaci o den, možná by ho vykadila a ještě by tu se mnou byla.
Chingis
napsal(a):
Nevím jestli to byl zrovna ten pytlík co jsem jí viděla sežrat, nebo se jí potom podařilo spolknout jiný, ale jeden den mi jiná fenka sebrala igeliťák od masa, a když jsem ho šla sebrat, tak Pepper přiběhla a rychle ho sežrala. Nevím co jí to popadlo. Asi za dva nebo tři týdny jsem večer přišla domů, Pepper bolelo břicho, vyzvracela se, měla teplotu, nechtěla na procházku, jen se došla vykadit a šla zpátky. Jenže jsem si to s tím igeliťákem nespojila. Na pohmat vet nic nenašel, na rtg byl vidět jen zvětšený žaludek, ale žádný cizí předmět. Dostala léky proti zvracení a ATB, dva dny byla lepší, i když nechtěla moc jíst, ale i na procházku šla, pak se zase zhoršila, hodně kňučela když se snažila kadit a skoro nic z ní nešlo, odmítala jíst, zvracela. Odsouhlasila jsem operaci, bylo vidět že slábne a nechtěla jsem to odkládat, bohužel to bylo to nejhorší rozhodnutí. Večer jí operovali, ráno zemřela, sama na veterině. A ten pytlík našli až skoro na konci trávicího traktu, kdybych počkala s operaci o den, možná by ho vykadila a ještě by tu se mnou byla.
A nehledali dál, co bylo příčinou? Teda...nepřijde mi, že ten pytlík, i když...je podivné, že ho nevykadila do dvou dnů Nebo...nesbírala takhle pytlíky i někde venku? To se ptám proto, že samojed má obsesi na papírové kapesníčky To je ovšem mnohem lepší varianta. Neměla tam ještě neco horšího(nádor) či...nebyla to třeba otrava nebo parvoviróza? Zjišťovalo se něco víc? Tak to je hrozné Ale nemohla jste to tušit, určitě i vet vám říkal, že jedině operovat, ach jo, to je mi moc líto
Chingis
napsal(a):
To je strašné :( Ale myslím, že pro operaci by se v takové chvíli rozhodl každý, tak si to nevyčítejte. Udělala jste vše pro to, aby bylo fence lépe.
Jinak situace u nás. Od včera od večera cpu psa jen kysaným zelím a vařenými bramborami. Kadí normálně, chová se též normálně, a přítel tvrdí, že dnes ráno měl ve stolici kousky igelitu, tak snad ho to pako alespoň trochu rozcupoval, než ho sežral. Uvidím, jak bude vypadat odpolední bobek, ale i tak mám pořád nahnáno..
edit: Tak pytlík je snad venku. Vyšel ven obalený nestráveným zelím :) Od teď budu mít kysané zelí vždy doma v záloze, kdyby se ten psí poděs rozhodl, že mu mikroplasty nestačí a raději si zase dá pořádnou porci makroplastu :D
PumaCZ
napsal(a):
Jinak situace u nás. Od včera od večera cpu psa jen kysaným zelím a vařenými bramborami. Kadí normálně, chová se též normálně, a přítel tvrdí, že dnes ráno měl ve stolici kousky igelitu, tak snad ho to pako alespoň trochu rozcupoval, než ho sežral. Uvidím, jak bude vypadat odpolední bobek, ale i tak mám pořád nahnáno..
edit: Tak pytlík je snad venku. Vyšel ven obalený nestráveným zelím :) Od teď budu mít kysané zelí vždy doma v záloze, kdyby se ten psí poděs rozhodl, že mu mikroplasty nestačí a raději si zase dá pořádnou porci makroplastu :D
Tak dobrý Akorát....já bych do psa v životě kysané zelí nedostala Kdysi také sežral, co neměl, už netuším co(ponožku?) a zelí jsem zkoušela. No to ani omylem U nás na to fungujou rohlíky
lesnížínka
napsal(a):
Tak dobrý Akorát....já bych do psa v životě kysané zelí nedostala Kdysi také sežral, co neměl, už netuším co(ponožku?) a zelí jsem zkoušela. No to ani omylem U nás na to fungujou rohlíky
Tak Hachi mi málem sežral ruce :D Kysané zelí mám prý zařadit do jídelníčku :))
GAELLE
napsal(a):
tak to zírám. náš pes nevzal do huby žádné ovoce ani zeleninu. nanejvýš mrkev ale to musela být zamíchaná v rýži a s masem
Hlavně že to dobře dopadlo
Jako vařenou zeleninu s masem to jo, to nějak nepřebírá, ale syrové ovoce ani zeleninu vůbec. Párkrát si vzal nabízenou malinu či přezrálou švestku, ale to je tuším všechno. Dneska jsem shodou okolností nabízela třešínku a to jen čichne a kouká, proč mu něco takového vůbec jako nabízím Nevím, jestli je to mlsná huba po mě, ale nesní nic, co jen zavání kyselým. Jediné, co vzal na milost byl domácí kozí jogurt, ale kravský, či třeba zakysanku ani omylem.
PumaCZ
napsal(a):
Tak Hachi mi málem sežral ruce :D Kysané zelí mám prý zařadit do jídelníčku :))
Tak to mě pes žere kysané zelí taky z chutí . Už jsme taky čekali na igeliťák v hov*ě , pak taky na nafukovací balonky, špendlík, párátko, žaluzie, a nevím co ještě.... Naštěstí to vždy dobře dopadlo.
A jinak teda oba moji psi milují zeleninu i ovoce, syrové. Snad úplně všechno, jediný co vím, že pes nechtěl byl listový špenát a ledový salát - fena si dá i to
marcelaamax
napsal(a):
Tak to mě pes žere kysané zelí taky z chutí . Už jsme taky čekali na igeliťák v hov*ě , pak taky na nafukovací balonky, špendlík, párátko, žaluzie, a nevím co ještě.... Naštěstí to vždy dobře dopadlo.
A jinak teda oba moji psi milují zeleninu i ovoce, syrové. Snad úplně všechno, jediný co vím, že pes nechtěl byl listový špenát a ledový salát - fena si dá i to
Špendlík?!? Jako vážně sežral špendlík a vykadil ho? Tak to bylo ale opravdu štěstí, to bych byla strachy bez sebe i já, poměrně otrlá osoba. A to se bojíte(nemyslím přímo vy, ani si nepamatuju) kostí? Co to je proti špendlíku...
lesnížínka
napsal(a):
Špendlík?!? Jako vážně sežral špendlík a vykadil ho? Tak to bylo ale opravdu štěstí, to bych byla strachy bez sebe i já, poměrně otrlá osoba. A to se bojíte(nemyslím přímo vy, ani si nepamatuju) kostí? Co to je proti špendlíku...
Jojo, řešila jsem to tady. Rodičům přivezli známí svatební koláčky, do těch rohových se dávají stuhy a byly přidělané špendlíkem . No a já přišla se psem, nevím co ho to popadlo - běžel ke stolu a hned jeden koláček sežral, zrovna ten rohový. Hned jsme ještě volali známým, jestli tam určitě byly špendlíky - byly. Takže jsem to konzultovala s vetem, ten ať dám zelí a čekám, jestli špendlík vyjde, že když by do tří dnů nevyšel, nebo byly nějaké komplikace, tak se domluvíme co dál. No jako měla jsem fakt strach, u každého venčení jsem se pomalu modlila aby už ten špendlík vyšel. Třetí den ráno, kdy už jsem si říkala, že jestli zase nic, tak pojedeme na veterinu, špendlík nepoškozený, jako nový vyšel . To bylo radosti. Ale ty tři dny to byly teda hrozné nervy.
Náš první knírač sežral, aniž si toho kdokoli všiml, krepovou růži s pouti, i s kouskem drátku (naštěstí otočeným dole). Jednou na rodinné procházce při kakání začal kňučet a tlačit něco červeného. Otec to z něj doloval, povedlo se, pes si oddychl a na zemi ležela skoro neporušená růže i s tím drátkem. následky to nenechalo a kdo může říct, že má psa, co s... růže !
marcelaamax
napsal(a):
Jojo, řešila jsem to tady. Rodičům přivezli známí svatební koláčky, do těch rohových se dávají stuhy a byly přidělané špendlíkem . No a já přišla se psem, nevím co ho to popadlo - běžel ke stolu a hned jeden koláček sežral, zrovna ten rohový. Hned jsme ještě volali známým, jestli tam určitě byly špendlíky - byly. Takže jsem to konzultovala s vetem, ten ať dám zelí a čekám, jestli špendlík vyjde, že když by do tří dnů nevyšel, nebo byly nějaké komplikace, tak se domluvíme co dál. No jako měla jsem fakt strach, u každého venčení jsem se pomalu modlila aby už ten špendlík vyšel. Třetí den ráno, kdy už jsem si říkala, že jestli zase nic, tak pojedeme na veterinu, špendlík nepoškozený, jako nový vyšel . To bylo radosti. Ale ty tři dny to byly teda hrozné nervy.
Aha ty koláčky, trochu si vzpomínám, u nás se nic takového nedělá.
juhaj
napsal(a):
Náš první knírač sežral, aniž si toho kdokoli všiml, krepovou růži s pouti, i s kouskem drátku (naštěstí otočeným dole). Jednou na rodinné procházce při kakání začal kňučet a tlačit něco červeného. Otec to z něj doloval, povedlo se, pes si oddychl a na zemi ležela skoro neporušená růže i s tím drátkem. následky to nenechalo a kdo může říct, že má psa, co s... růže !
Uživatel s deaktivovaným účtem

Můj první pes - kříženec srnčího ratlíka - sežral u rodičů na zahradě žábu. Asi 4cm velkou, spolknul ji bez kousání. Asi. Nikdo jsme to neviděli, ale přiběhl za námi s vytřeštěným pohledem, pak začal dávit a vyblil celou neporušenou žábu, načež žába odskákala
Asi to byl žabák Jonáš...
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Můj první pes - kříženec srnčího ratlíka - sežral u rodičů na zahradě žábu. Asi 4cm velkou, spolknul ji bez kousání. Asi. Nikdo jsme to neviděli, ale přiběhl za námi s vytřeštěným pohledem, pak začal dávit a vyblil celou neporušenou žábu, načež žába odskákala
Asi to byl žabák Jonáš...
Šmarjá, trdlo Máme tu žáby(skokany i ropuchy) máme tu užovky, sem tam vyskočí ryba a plácá se na mole...Psi vždycky jen kouknuli, co to je a šli si po svých. Nikdy je nenapadlo nic takového okusovat, natož tak žrát. Užovky obcházeli širokým obloukem
Casiusclay

XXX.XXX.122.6
Ahoj pes mi snědl plastový pískací míček. Pískatko nejdříve vydoloval, tak jsem pískátko vyhodil a on si hrál dál. Druhý den si opět hrál, ovšem v nestřeženém momentu tuto hračku polknul. Byla přibližně o průměru 8 cm a máme dvouročního psa american bully. Je to asi týden a mezitím jsme pouze v jednom hovínku zpozoroval kousek žlutého plastu. Blb jsem to pořádně neprohledal a od té doby jsme v jiném trusu nic nenašel. Dnes kadil a měl tam slabý proužek krve spíše červené barvy. Může to mít spojitost? Prosím o radu. K vet na klasickou prohlídku jsme objednáni na pondělí. Děkuji
Casiusclay
napsal(a):
Ahoj pes mi snědl plastový pískací míček. Pískatko nejdříve vydoloval, tak jsem pískátko vyhodil a on si hrál dál. Druhý den si opět hrál, ovšem v nestřeženém momentu tuto hračku polknul. Byla přibližně o průměru 8 cm a máme dvouročního psa american bully. Je to asi týden a mezitím jsme pouze v jednom hovínku zpozoroval kousek žlutého plastu. Blb jsem to pořádně neprohledal a od té doby jsme v jiném trusu nic nenašel. Dnes kadil a měl tam slabý proužek krve spíše červené barvy. Může to mít spojitost? Prosím o radu. K vet na klasickou prohlídku jsme objednáni na pondělí. Děkuji
Nebudem Vám písať,že ste b.l.b.,lebo to už viete aj sám...tak nebuďte ešte väčší b.l.b. a na veterinu utekajte hneď zajtra ráno,nie až v pondelok!
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!