Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.170
Dobrý den. Používáte někdo kdo má více psů nebo obří plemena preparáty pro koně ? Dívala jsem se na kloubní výživu pro koně v sirupu. Vyjde o hodně lépe finančně něž pro psy. Ještě na bylinky které obsahují to stejné co pro psy jen jsou určené pro koně .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.35.77
používá se např. koňský Alavis, jen se musí přepočítat dávkování
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.207.146
Konkrétně koňský Alavis mi pro psy doporučil i veterinář. Přidávala jsem psům do krmiva a nebyl problém. Vyjde to o dost levněji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.195
Ano, psům dávám i Phytovet Mobility určený pro koně, to k těm bylinkám.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.152.16
Taky dávám psům koňskou kloubní výživu, je to to samé, akorát obvykle o něco vyšší koncentrace, takže si vždycky jen přepočítám dle psího dávkování a je to. Momentálně jsou na Aptus Apto-flex (sirup) a vyjde mi skoro o polovinu levněji než ten psí.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.17
Ano taky ALAVIS pro koně, vyjde na supr cenu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.212.31
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Taky dávám psům koňskou kloubní výživu, je to to samé, akorát obvykle o něco vyšší koncentrace, takže si vždycky jen přepočítám dle psího dávkování a je to. Momentálně jsou na Aptus Apto-flex (sirup) a vyjde mi skoro o polovinu levněji než ten psí.
Koňskej Aptus Apto-flex 1l výjde mnohem lépe než opolovinu levněji než psí.
U koňskýho výchází 1ml na 15-20kg váhy,tak si to spočítejte...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.37.58
Může mi někdo vysvětlit proč je takový cenový rozdíl?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.152.16
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Může mi někdo vysvětlit proč je takový cenový rozdíl?
Asi proto, že to je větší balení... A asi taky proto, že na tom výrobci víc trhnou, když udělají výrobky (resp. balení) speciálně pro psy a pro koně. Psů je strašně moc a spousta lidí si myslí, že kloubní výživu pro koně psi nesmí. Anebo, že je ta speciálně pro psy lepší nebo vhodnější, takže radši koupí menší balení, ale za dvojnásobek. To je asi taky důvod, proč výrobci neudělají pro psy větší ekonomičtější balení (i když by to spousta majitelů velkého plemene nebo více psů uvítala), ale drží se malých balení, na kterých víc vydělají.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.102
My dáváme Nutri horse chondro
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.102
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.7
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ano taky ALAVIS pro koně, vyjde na supr cenu.
My taky !
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.155
A který přípravek z těch koňských byste zvolili pro starého psa s artrozou, který už má problémy s pohybem a bolesti? Prostě vzhledem k věku už hlavně na zlepšení pohybu a snížení bolesti.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.152.16
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A který přípravek z těch koňských byste zvolili pro starého psa s artrozou, který už má problémy s pohybem a bolesti? Prostě vzhledem k věku už hlavně na zlepšení pohybu a snížení bolesti.
Já momentálně dávám staršímu psovi Aptus Apto-Flex. Má artrózu a skoro denně pokulhává, při více pohybu je to výraznější, bere ho asi tři týdny a je vidět zlepšení, dokonce má i hezčí srst a to ji měl i tak pěknou.
Taky doporučuji boswelii od Dromy (my kupovali tuto: http://www.dromy.cz/dromy/eshop/18-1-KRMNE-DOPLNKY-KONE/1-2-Pohybovy-aparat/5/3-BOSWELLIA-Serrata-liquid), tu mu dávám, když kulhá výrazněji, zlepšení je vidět už po pár dnech. Není to zatím moc známý preparát, hledala jsem všemožně na internetu a kdysi jsem se tady na něj i ptala a skoro nikdo nic nevěděl, takže jsem kontaktovala přímo výrobce (tedy Dromy) a paní je velmi příjemná a ráda poradí.
Dobrý je i canvit chondro super, náš pejsek má také artrozu a dáváme ho asi měsíc a půl a už po 14 dnech bylo vidět mírné zlepšení a teď je to dost viditelné, dřív i po kratší procházce pokulhával a dnes ji zvládne v pohodě a bez kulhání. Máme Argentinu a dávám ji tohle https://www.vase-krmivo.cz/canvit-chondro-super-pro-psy-new