Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.127.225
Je vhodné pro štěně Bullmastifa, stáří 5 měsíců?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.131.190
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je vhodné pro štěně Bullmastifa, stáří 5 měsíců?
Já osobně bych zvolila spíš rybičkovou recepturu. Je vhodnější pro udržení štíhlé linie, kterou štěně molose potřebuje
http://www.top-pet-products.eu/products/pacific-stream-puppy-13-6-kg/
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.243
dobrý den granule značky taste of the wild jsou velice dobrý výběr neřeknu vám které pro štěně ale mi je jíme a jsme na 110%spokojeni můžu jen doporučit
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.243
A ještě mohu doporučit granule typu MAGNUSSON MEAT&BISCUIT Junior
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.15
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
dobrý den granule značky taste of the wild jsou velice dobrý výběr neřeknu vám které pro štěně ale mi je jíme a jsme na 110%spokojeni můžu jen doporučit
Tak přeji "dobrou chuť"!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.243
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak přeji "dobrou chuť"!
Něco se vám nelíbí tak porad'te lépe
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.15
Tak já Vám tu popřeji dobrou chuť a málem se urazíte.
Jak bych mohl reagovat jinak když vám chutnají?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.129.250
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já osobně bych zvolila spíš rybičkovou recepturu. Je vhodnější pro udržení štíhlé linie, kterou štěně molose potřebuje
http://www.top-pet-products.eu/products/pacific-stream-puppy-13-6-kg/
My už jsme měli obě, obě štěníkovi moc chutnají, ale je potřeba upozornit, že jakmile mu koupíte rybičkovou, už si s ním nedáte pusinku Strašně, ale opravdu strašně mu po nich smrdí z tlamky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.216
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
My už jsme měli obě, obě štěníkovi moc chutnají, ale je potřeba upozornit, že jakmile mu koupíte rybičkovou, už si s ním nedáte pusinku Strašně, ale opravdu strašně mu po nich smrdí z tlamky
Já krmím fenu dospěláckými rybičkovými a ostatní psy bizoními a tedy feně na rybičkových rozhodně nesmrdí z tlamy nic navíc
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.129.250
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já krmím fenu dospěláckými rybičkovými a ostatní psy bizoními a tedy feně na rybičkových rozhodně nesmrdí z tlamy nic navíc
To máte štěstí Našemu hafíkovi z té tlamky fakt táhnou rybky
Ale chutnají mu, to je důležitý.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.243
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No mi baštíme bizona ,takže nám z tlamky zatím nesmrdí ale jinak grancle chválím a opravdu doporučuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.214
Taky krmím TOTW High Prairie svoje štěně a naprostá spokojenost. Rybičkový pro nás nepřichází v úvahu, jelikož, prcek ryby nepapá (ani syrové). Ale bizon mu fakt chutná.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.178
Proč TOTW nedělí štěněci krmivo dle velikosti psa? Myslel jsem, že třeba obří plemena potřebují ve štěněcím věku něco jinak než ostatní. Ale jsem laik, proto prosím o vysvětlení někoho kdo se vyzná. Krmivo se mi líbí složením, ale nevím zda bude pro mého 4 měsíčního "obra" ideální. (pro rejpaly: BARF jsem netahejte, až bude možnost začnu o něm uvažovat)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.234
Zvláštní, když jsem se na tuto značku ptala nějaký rok zpět, tak mi byla celkem rychle zkritizována místními znalci Roasted, smoked, egg product, canola oil? Blééé... a teď je to hit letošního roku.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.182
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Proč TOTW nedělí štěněci krmivo dle velikosti psa? Myslel jsem, že třeba obří plemena potřebují ve štěněcím věku něco jinak než ostatní. Ale jsem laik, proto prosím o vysvětlení někoho kdo se vyzná. Krmivo se mi líbí složením, ale nevím zda bude pro mého 4 měsíčního "obra" ideální. (pro rejpaly: BARF jsem netahejte, až bude možnost začnu o něm uvažovat)
No já to vezmu čistě logicky... Ten zmíněný barf taky nemění složení podle velikosti plemene... Jede se na procenta masa, kostí, zeleniny a ta jsou u všech velikostí psů stejná Takže to s tou potřebou zas tak horké asi nebude
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.178
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No já to vezmu čistě logicky... Ten zmíněný barf taky nemění složení podle velikosti plemene... Jede se na procenta masa, kostí, zeleniny a ta jsou u všech velikostí psů stejná Takže to s tou potřebou zas tak horké asi nebude
Díky za názor. Nechcu na "malinké" nic zanedbat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.182
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Díky za názor. Nechcu na "malinké" nic zanedbat.
to je přeci jasné Začátek je nejdůležitější
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.49.247
Uz pul hodiny hledam kompletni analyzu krmiva pacific ... puppy - tedy ta rybickova verze a nemuzu to nikde najit. Chtel bych psikovi doprat tuto ale chtel jsem se pro jistotu podivat jake je tam slozeni - vápník, fosfor. Jestli je to vhodne pro stenata velkych plemen.
Diky
Pavel
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.21
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Uz pul hodiny hledam kompletni analyzu krmiva pacific ... puppy - tedy ta rybickova verze a nemuzu to nikde najit. Chtel bych psikovi doprat tuto ale chtel jsem se pro jistotu podivat jake je tam slozeni - vápník, fosfor. Jestli je to vhodne pro stenata velkych plemen.
Diky
Pavel
Musíte kliknout na analýzu. http://www.granule.cz/granule-pro-psy/taste-of-the-wild-pacific-stream-puppy-2-x-13-6-kg/
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.49.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Musíte kliknout na analýzu. http://www.granule.cz/granule-pro-psy/taste-of-the-wild-pacific-stream-puppy-2-x-13-6-kg/
Jéé, díky moc :-)) ja uz su asi slepej
Honny

XXX.XXX.255.6
Verupe
napsal(a):
Dobry den, chtela bych obnovit tuto diskuzi a zeptat se na nazor jake jsou granule taste of the wild pro stenata dle slozeni.Predem dekuji.
Dělají 2 receptury přímo pro štěňata, rybu a bizona, co je oblíbenější-
https://obchod.psiusmev.cz/tow-high-prairie-puppy-13kg#k2
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nejsem znalec slozeni jako "lupus4". Ale Taste of the Wild je u nas uzivateli (psi, kocky) brano jako plne vyhovujici. Kdyz panicka nevari, tak zrovna kachna, bizon i ryba splnuji naroky mlsnych jazycku...
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Nejsem znalec slozeni jako "lupus4". Ale Taste of the Wild je u nas uzivateli (psi, kocky) brano jako plne vyhovujici. Kdyz panicka nevari, tak zrovna kachna, bizon i ryba splnuji naroky mlsnych jazycku...
moje štěně je nechce, což samozřejmě nevypovídá o jejich kvalitě