Taste of the wild - High Prairie Puppy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

20.8.2012 16:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.127.225

Je vhodné pro štěně Bullmastifa, stáří 5 měsíců?

Neregistrovaný uživatel

20.8.2012 16:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.131.190

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Je vhodné pro štěně Bullmastifa, stáří 5 měsíců?

Já osobně bych zvolila spíš rybičkovou recepturu. Je vhodnější pro udržení štíhlé linie, kterou štěně molose potřebuje
http://www.top-pet-products.eu/products/pacific-stream-puppy-13-6-kg/

Neregistrovaný uživatel

20.8.2012 16:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.243

dobrý den granule značky taste of the wild jsou velice dobrý výběr neřeknu vám které pro štěně ale mi je jíme a jsme na 110%spokojeni :-)můžu jen doporučit

Neregistrovaný uživatel

20.8.2012 17:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.243

A ještě mohu doporučit granule typu MAGNUSSON MEAT&BISCUIT Junior:-)

Neregistrovaný uživatel

20.8.2012 17:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.15

dobrý den granule značky taste of the wild jsou velice dobrý výběr neřeknu vám které pro štěně ale mi je jíme a jsme na 110%spokojeni :-)můžu jen doporučit

Tak přeji "dobrou chuť"! smajlík

Neregistrovaný uživatel

20.8.2012 18:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.243

Tak přeji "dobrou chuť"! smajlík

Něco se vám nelíbí tak porad'te lépe:-)

Neregistrovaný uživatel

20.8.2012 18:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.15

Tak já Vám tu popřeji dobrou chuť a málem se urazíte.
Jak bych mohl reagovat jinak když vám chutnají?

Neregistrovaný uživatel

20.8.2012 18:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.129.250

Já osobně bych zvolila spíš rybičkovou recepturu. Je vhodnější pro udržení štíhlé linie, kterou štěně molose potřebuje
http://www.top-pet-products.eu/products/pacific-stream-puppy-13-6-kg/

My už jsme měli obě, obě štěníkovi moc chutnají, ale je potřeba upozornit, že jakmile mu koupíte rybičkovou, už si s ním nedáte pusinku smajlík Strašně, ale opravdu strašně mu po nich smrdí z tlamky smajlík

Neregistrovaný uživatel

20.8.2012 19:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.216

My už jsme měli obě, obě štěníkovi moc chutnají, ale je potřeba upozornit, že jakmile mu koupíte rybičkovou, už si s ním nedáte pusinku smajlík Strašně, ale opravdu strašně mu po nich smrdí z tlamky smajlík

Já krmím fenu dospěláckými rybičkovými a ostatní psy bizoními a tedy feně na rybičkových rozhodně nesmrdí z tlamy nic navíc

Neregistrovaný uživatel

20.8.2012 19:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.129.250

Já krmím fenu dospěláckými rybičkovými a ostatní psy bizoními a tedy feně na rybičkových rozhodně nesmrdí z tlamy nic navíc

To máte štěstí :-) Našemu hafíkovi z té tlamky fakt táhnou rybky:-) Ale chutnají mu, to je důležitý.

Neregistrovaný uživatel

20.8.2012 19:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.243

No mi baštíme bizona ,takže nám z tlamky zatím nesmrdí:-)) ale jinak grancle chválím a opravdu doporučuji :-)

Neregistrovaný uživatel

21.8.2012 09:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.214

Taky krmím TOTW High Prairie svoje štěně a naprostá spokojenost. Rybičkový pro nás nepřichází v úvahu, jelikož, prcek ryby nepapá (ani syrové). Ale bizon mu fakt chutná.

Neregistrovaný uživatel

21.8.2012 14:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.178

Proč TOTW nedělí štěněci krmivo dle velikosti psa? Myslel jsem, že třeba obří plemena potřebují ve štěněcím věku něco jinak než ostatní. Ale jsem laik, proto prosím o vysvětlení někoho kdo se vyzná. Krmivo se mi líbí složením, ale nevím zda bude pro mého 4 měsíčního "obra" ideální. (pro rejpaly: BARF jsem netahejte, až bude možnost začnu o něm uvažovat)

Neregistrovaný uživatel

21.8.2012 14:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.234

Zvláštní, když jsem se na tuto značku ptala nějaký rok zpět, tak mi byla celkem rychle zkritizována místními znalci :-)) Roasted, smoked, egg product, canola oil? Blééé... a teď je to hit letošního roku.

Neregistrovaný uživatel

21.8.2012 15:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.182

Proč TOTW nedělí štěněci krmivo dle velikosti psa? Myslel jsem, že třeba obří plemena potřebují ve štěněcím věku něco jinak než ostatní. Ale jsem laik, proto prosím o vysvětlení někoho kdo se vyzná. Krmivo se mi líbí složením, ale nevím zda bude pro mého 4 měsíčního "obra" ideální. (pro rejpaly: BARF jsem netahejte, až bude možnost začnu o něm uvažovat)

No já to vezmu čistě logicky... Ten zmíněný barf taky nemění složení podle velikosti plemene... Jede se na procenta masa, kostí, zeleniny a ta jsou u všech velikostí psů stejná :-) Takže to s tou potřebou zas tak horké asi nebude

Neregistrovaný uživatel

21.8.2012 15:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.178

No já to vezmu čistě logicky... Ten zmíněný barf taky nemění složení podle velikosti plemene... Jede se na procenta masa, kostí, zeleniny a ta jsou u všech velikostí psů stejná :-) Takže to s tou potřebou zas tak horké asi nebude

Díky za názor. :-) Nechcu na "malinké" nic zanedbat.

Neregistrovaný uživatel

21.8.2012 15:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.182

Díky za názor. :-) Nechcu na "malinké" nic zanedbat.

to je přeci jasné :-) Začátek je nejdůležitější

Neregistrovaný uživatel

24.8.2012 22:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.49.247

Uz pul hodiny hledam kompletni analyzu krmiva pacific ... puppy - tedy ta rybickova verze a nemuzu to nikde najit. Chtel bych psikovi doprat tuto ale chtel jsem se pro jistotu podivat jake je tam slozeni - vápník, fosfor. Jestli je to vhodne pro stenata velkych plemen.

Diky

Pavel

Neregistrovaný uživatel

24.8.2012 22:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.21

Uz pul hodiny hledam kompletni analyzu krmiva pacific ... puppy - tedy ta rybickova verze a nemuzu to nikde najit. Chtel bych psikovi doprat tuto ale chtel jsem se pro jistotu podivat jake je tam slozeni - vápník, fosfor. Jestli je to vhodne pro stenata velkych plemen.

Diky

Pavel

Musíte kliknout na analýzu. http://www.granule.cz/granule-pro-psy/taste-of-the-wild-pacific-stream-puppy-2-x-13-6-kg/

Neregistrovaný uživatel

25.8.2012 08:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.49.247

Musíte kliknout na analýzu. http://www.granule.cz/granule-pro-psy/taste-of-the-wild-pacific-stream-puppy-2-x-13-6-kg/

Jéé, díky moc :-)) ja uz su asi slepej

12.3.2018 21:14
Verupe

XXX.XXX.224.187

Dobry den, chtela bych obnovit tuto diskuzi a zeptat se na nazor jake jsou granule taste of the wild pro stenata dle slozeni.Predem dekuji.

Honny

16.10.2019 16:14
Honny

XXX.XXX.255.6

Verupe napsal(a):
Dobry den, chtela bych obnovit tuto diskuzi a zeptat se na nazor jake jsou granule taste of the wild pro stenata dle slozeni.Predem dekuji.

Dělají 2 receptury přímo pro štěňata, rybu a bizona, co je oblíbenější-
https://obchod.psiusmev.cz/tow-high-prairie-puppy-13kg#k2

16.10.2019 16:52
lupus4

XXX.XXX.205.61

na druhém místě - jehněčí moučka ....brr...bléééé

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.10.2019 00:02
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nejsem znalec slozeni jako "lupus4". Ale Taste of the Wild je u nas uzivateli (psi, kocky) brano jako plne vyhovujici. Kdyz panicka nevari, tak zrovna kachna, bizon i ryba splnuji naroky mlsnych jazycku...

17.10.2019 08:47
mnauhaf

XXX.XXX.236.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nejsem znalec slozeni jako "lupus4". Ale Taste of the Wild je u nas uzivateli (psi, kocky) brano jako plne vyhovujici. Kdyz panicka nevari, tak zrovna kachna, bizon i ryba splnuji naroky mlsnych jazycku...

moje štěně je nechce, což samozřejmě nevypovídá o jejich kvalitě

Přidejte reakci

Přidat smajlík