Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.234
Stará dikuze už tu není, máte s ním někdo zkušenosti? Kdysi jsem o něm slyšela, ale nic moc dobrého. Prý používá k výcviku tvrdší metody a já tedy nejsem zastáncem takových metod, používám pozitivní motivaci a odměny. Kamarádka k němu začala chodit se štěnětem, ale já bych jí radši doporučila někoho jiného. Nemá webové stránky a chodí se k němu spíš na doporučení a prý má dost narváno.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.157.160
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Stará dikuze už tu není, máte s ním někdo zkušenosti? Kdysi jsem o něm slyšela, ale nic moc dobrého. Prý používá k výcviku tvrdší metody a já tedy nejsem zastáncem takových metod, používám pozitivní motivaci a odměny. Kamarádka k němu začala chodit se štěnětem, ale já bych jí radši doporučila někoho jiného. Nemá webové stránky a chodí se k němu spíš na doporučení a prý má dost narváno.
Za 20 let po Brněnských cvičácích slyším o výcvikáři Břéťovi z Brna poprvé v životě - asi bude hodně úspěšný a uznávaný ...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.234
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Za 20 let po Brněnských cvičácích slyším o výcvikáři Břéťovi z Brna poprvé v životě - asi bude hodně úspěšný a uznávaný ...
Taky se mi to nezdá...nikdy jsem u něj nebyla a ani nechci potom, co jsem na něj slyšela. Není o něm prakticky žádné info na netu, lidi k němu chodí jen na doporučení a psy si prý vybírá. Potřebovala bych na něj více info a zkušenosti jiných lidí. Cvičí údajně v Řečkovicích.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.157.160
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Taky se mi to nezdá...nikdy jsem u něj nebyla a ani nechci potom, co jsem na něj slyšela. Není o něm prakticky žádné info na netu, lidi k němu chodí jen na doporučení a psy si prý vybírá. Potřebovala bych na něj více info a zkušenosti jiných lidí. Cvičí údajně v Řečkovicích.
a má nějaký příjmení?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.157.160
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
a na co to info potřebujete, když po něm nic nechcete a on po vás taky ne?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.234
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Příjmení nevím, mluví se o něm jen jako o Břéťovi. To info chci, abych od tama dostala známou pryč. Aby neslyšela ty negativa jen ode mně.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.212
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Příjmení nevím, mluví se o něm jen jako o Břéťovi. To info chci, abych od tama dostala známou pryč. Aby neslyšela ty negativa jen ode mně.
Taky znám Bretu z doslechu :-) Bližšího ale n ic nevím
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.234
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Taky znám Bretu z doslechu :-) Bližšího ale n ic nevím
A slyšel/a jste na něj dobrý nebo špatný ohlasy? Já teda samý špatný, proto sháním víc info, abych známé případně mohla doporučit cvičit jinde.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.18
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A slyšel/a jste na něj dobrý nebo špatný ohlasy? Já teda samý špatný, proto sháním víc info, abych známé případně mohla doporučit cvičit jinde.
Jedna paní si u něj nechává cvičit její fenu CC, posílá k němu v podstatě i štěňata té feny a její syn u něj má vycvičený svoje pity. Jsou to ale lidé, co mají dojem, že na tato plemena se musí při výcviku tvrdě, tudíž oni jsou spokojeni.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.231.151
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Drby potřebuje, to je přece jasný.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.157.160
Jo já už vím - to je ten týpek, co je v Kostelní zmole a plácá si tam nějaký ty molossy, ale výcvikářem bych ho asi nenazývala. Jinak pokud se kamarádce u něj líbí, tak proč jí to chcete rozmlouvat? Ona není svéprávná?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.157.254
Od souseda jsem slyšela, že jezdí cvičit na cvičák do Řečkovic, arál bývalách vojclů a je tam nějaký Břéťa. Ale víc nevím. A on má erdelku.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.16
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Abyste ji odtamtud dostala? Takže vaše známá tam již chodí?? A to je dementní nebo nesvéprávná, aby nepoznala, zda ji výcvikové praktiky pana Břéti vyhovují nebo ne, aby se sama rozhodla???
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.234
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jedna paní si u něj nechává cvičit její fenu CC, posílá k němu v podstatě i štěňata té feny a její syn u něj má vycvičený svoje pity. Jsou to ale lidé, co mají dojem, že na tato plemena se musí při výcviku tvrdě, tudíž oni jsou spokojeni.
Právě ta známá má pitbulla a dostala se k němu přes lidi, co mají pitbully a ti mají dojem, že potřebují tvrdý výcvik, ale já si myslím pravý opak! Tato plemena jsou dost citlivá i na intonaci a velmi dobře se cvičí za odměny (hračka, pamlsek). Naopak tvrdým výcvikem a výchovou se můžou zlomit. Já mám ráda, když pes pracuje radostně a vesele, s nadšením a tohle u psů, kteří prošli tvrdým výcvikem nevidím.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.234
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jo já už vím - to je ten týpek, co je v Kostelní zmole a plácá si tam nějaký ty molossy, ale výcvikářem bych ho asi nenazývala. Jinak pokud se kamarádce u něj líbí, tak proč jí to chcete rozmlouvat? Ona není svéprávná?
Samozřejmně je svéprávná, ale je to její první pes a nemá vůbec žádné zkušenosti. Víte, když má člověk poprvé psa a vidí, jak má cvičitel svoje psy vycvičené, tak to udělá hodně dojem. Sama mi řekla, že je jí vlastního psa kolikrát líto, ale zřejmně nabyla dojmu, že takhle se psy cvičí. Já sama, když jsem poprvé přišla na cvičák, tak jsem si vybrala ne zrovna správný. Psiska se sice odměnovali, ale dost se vycukávalo a fenka se mě pak bála. Člověk získá zkušenosti až časem, po pár letech a já můžu říct, že jsem našla správný cvičák, až jsem jich zkusila asi pět.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.234
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Drby potřebuje, to je přece jasný.
Drby? No úplně je potřebuju O to mi ale vůbec nejde. Já sama jsem byla lidma od psů typu bull před tímto pánem varována, ať se mu vyhnu velkým obloukem, ale to je pár let zpátky. Jen jsem chtěla slyšet názor ostatních, kdo k němu chodí nebo u něj byl a reference.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.234
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Už jsem to psala, ona nemá absolutně žádné zkušenosti a já na něj neslyšela nic dobrého, tak jsem chtěla více názorů, abych jí ho mohla případně rozmluvit než si zkazí psa nebo v případě spokojenosti to nechat být. Co já bych za to dala, kdyby mi někdo tenkrát poradil, kam jít na cvičák.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.234
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Už jsem to psala, ona nemá absolutně žádné zkušenosti a já na něj neslyšela nic dobrého, tak jsem chtěla více názorů, abych jí ho mohla případně rozmluvit než si zkazí psa nebo v případě spokojenosti to nechat být. Co já bych za to dala, kdyby mi někdo tenkrát poradil, kam jít na cvičák.
To měla být reakce na XXX.XXX.196.16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.224
Pitbully drive cvicil i Mamrak Petr
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.82
Kazdy pes ktery vidi pamlsek udela z radostí vse pro to aby ho ziskal a je jedno jestli ma tvrdy, jemny nebo zadny vycvik... Mysli ze je to vec kazdeho majitel, kam a jak bude sveho psa cvicit...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.82
Škoda že vám tenkrát někdo nedoporučil Břeťu, určitě byste dnes mela jiný a možná i správný názor...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.82
To muze rikat jen nekdo, kdo nebyl schopen zvladnout sveho psa, to ale cvicitel za vas delat nemuze. Psa si musi kazdy zvladnout sam, cvicitel vam akorat radi jak to mate delat a jak s nim mate cvicit. At uz je to na pamlsky nebo bez nich... Znam hodne lidi, kteri k nemu chodi vcetne mne a jsou nadmiru spokojeni... A pokud se to nekomu nelibi, neni nic jednoduzsiho nez mrknout na net a chodit jinam. Nemusi se kvuli tomu delat nejaka veda... Dneska uz je tolik cvicaku...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.157.160
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To muze rikat jen nekdo, kdo nebyl schopen zvladnout sveho psa, to ale cvicitel za vas delat nemuze. Psa si musi kazdy zvladnout sam, cvicitel vam akorat radi jak to mate delat a jak s nim mate cvicit. At uz je to na pamlsky nebo bez nich... Znam hodne lidi, kteri k nemu chodi vcetne mne a jsou nadmiru spokojeni... A pokud se to nekomu nelibi, neni nic jednoduzsiho nez mrknout na net a chodit jinam. Nemusi se kvuli tomu delat nejaka veda... Dneska uz je tolik cvicaku...
můžu se zeptat na příjmení toho pána, popř. jestli má nějaký web?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.187
Já jsem měla bezvadnou cvičitelku zpusobem motivace a odměn v Praze, se psem jsme se krásně oba učili, opravdu to bylo přínosné. Z prahy jsem se přestěhovala na moravu a tak jsem po ní chtěla kontakt na někoho obdobného tady. Dala mi číslo právě na něj a vychválila ho do nebe, sama se od něj učila, věřím ji a Břéťovi se co nejdříve ozvu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.116.141
Ještě když jsem žila v Brně tak jsem to jméno taky zaslechla - vždy v dobrém a měl to být -jestli je to tatáž osoba-hlavně výborný figurant -působil snad nejdřív v Líšni na Klajdovce pak snad v Černovicích za řekou a ted tady čtu,že v Řečkovicích...tak vlastně nevím zda je to on..
Jinak za sebe mohu vřele doporučit pana J.Bravence
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.201
Chodím k němu už 2 měsíce a jsem z jeho metodama a výcvikem naprosto spokojený. Je pravda, že si vybírá a je to u něho jen na doporučení. Jinak výcvik provozuje v Medlánkách.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.253
Já ho taky znám, ale teda nelíbí se mi jak cvičí. Chodí k němu bratr s mladou fenkou rotvíka. Vždy když se potkáme tak fenku vychovává stylem: kompnout do žeber když neposlouchá, ránu do zadku aby si sedla. když táhne tak zvednout na stahováku, když nemá kyslík tak se uklidní atd. teda pro mě odstrašující případ jak má vypadat rádoby výchova
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.131
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já ho taky znám, ale teda nelíbí se mi jak cvičí. Chodí k němu bratr s mladou fenkou rotvíka. Vždy když se potkáme tak fenku vychovává stylem: kompnout do žeber když neposlouchá, ránu do zadku aby si sedla. když táhne tak zvednout na stahováku, když nemá kyslík tak se uklidní atd. teda pro mě odstrašující případ jak má vypadat rádoby výchova
Divím se, že v dnešní době, kdy se o tom, jak se zvířata učí, ještě někdo používá tyhle metody. Taky by mě zajímalo, jaký úspěch by čekali, kdyby tímto postupem šli na zvíře jemné, co nezvládá tlak, vždycky nad tím přemýšlím, že tvrdí psi to mají těžší, protože hodně snesou a tak se lidi nemusí moc snažit
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.253
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Divím se, že v dnešní době, kdy se o tom, jak se zvířata učí, ještě někdo používá tyhle metody. Taky by mě zajímalo, jaký úspěch by čekali, kdyby tímto postupem šli na zvíře jemné, co nezvládá tlak, vždycky nad tím přemýšlím, že tvrdí psi to mají těžší, protože hodně snesou a tak se lidi nemusí moc snažit
ona ta fenka snad ani není čistokrevná a je dost jemná, přijde mi, že mnohdy ani neví co přesně po ní chtějí. Je mi ji dost líto. Je teď hodně bojácná, lidí i věcí se bojí. Mě se jednou stalo, že byl bratr s fenkou na návštěvě a fenka ležela v obýváku na zemi před dveřmi. chtěla jsem ji pohladit a ona na mě vyjela. Prý nemá ráda když je někdo nad ní... Teď jsem se dozvěděla, že ji chtějí připustit taky zaručeně čistokrevným rotvíkem odvedle. Je mi z toho smutno...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.131
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ona ta fenka snad ani není čistokrevná a je dost jemná, přijde mi, že mnohdy ani neví co přesně po ní chtějí. Je mi ji dost líto. Je teď hodně bojácná, lidí i věcí se bojí. Mě se jednou stalo, že byl bratr s fenkou na návštěvě a fenka ležela v obýváku na zemi před dveřmi. chtěla jsem ji pohladit a ona na mě vyjela. Prý nemá ráda když je někdo nad ní... Teď jsem se dozvěděla, že ji chtějí připustit taky zaručeně čistokrevným rotvíkem odvedle. Je mi z toho smutno...
některé myšlenkové pochody lidí jsou zkrátka k nepochopení
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.38.195
Možná, že pan výcvikář, byl i v téhle rodině.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/26580126/Daruji-Psa.php
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.129
Muzu vedet, kde cvici a nejaky kontakt?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.180
břéťa do žeber psi nekope, to muže říct jen diletant
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.180
psi od břeti namaji reakci ani na nápřah, tohle je hovadina, nebo člověk od té fenky břeťu neposlouchá. on si může vybírat psy, ale nedělá to.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.180
cvičí v medlánkách. zeptejte se na informace o něm sutinářů. břeta je psí profesor a psycholog a psa cvičeného jeho metodou poznáte při práci na první pohled. je přesnej a bude se vám zdát ve srovnání s ostatními psy dokonalý. pracuje rád a s naprostou samozřejmostí. ale hlavně pracuje rád za všech okolností. břéta umí udělat charakterního psa i ze srdcového podvratáka. ale musíte ho poslouchat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.253
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
psi od břeti namaji reakci ani na nápřah, tohle je hovadina, nebo člověk od té fenky břeťu neposlouchá. on si může vybírat psy, ale nedělá to.
To si říkejte někomu, kdo to nezažil. Ten člověk ( můj bratr) podle mě břétu poslouchá až moc, protože pokaždé když se ho zeptám, proč s fenou dělá právě tohle a ne nějak jinak slyším, břéta to tak dělá. Takže já mám na tohohle člověka vlastní nároz a rozhodně není dobrý
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.253
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
břéťa do žeber psi nekope, to muže říct jen diletant
A od koho by to teda měl? ano nejsem odborník, ale rozhodně poznám nevhodné chování k fence, která je po jejich výcviku velice bojácná
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.28.218
spíš byste si měl udělat nazor na svého bratra, přece nekopu psa do žeber ani kdyby mi to řekl panbu. břeta psa nakopne do částí těla, kde mu neublíží, která jsou bolestivá, ale kopanec mu tam neublíží, což žebra tedy zrovna nejsou. ten váš bratr tu fenku evidentně i jinak poničil. je to asi trochu hlupák, když mu nepomůže ani cvičení u břeti. promiňte, že vám to říkám, ale jsou lidé, kteří jsou schopni podělat i zlato.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.94
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
spíš byste si měl udělat nazor na svého bratra, přece nekopu psa do žeber ani kdyby mi to řekl panbu. břeta psa nakopne do částí těla, kde mu neublíží, která jsou bolestivá, ale kopanec mu tam neublíží, což žebra tedy zrovna nejsou. ten váš bratr tu fenku evidentně i jinak poničil. je to asi trochu hlupák, když mu nepomůže ani cvičení u břeti. promiňte, že vám to říkám, ale jsou lidé, kteří jsou schopni podělat i zlato.
To sice jo, ale jakkoliv kopat do psa je větší prasárna.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.156
nebojte ja nejsem saďour, to moje zvíře tady u mě ted spinká na křesle bříškem vzhůru, pořád se s ním mazlím a když jsem cvičila u břéti, tak se mnou spal i v posteli. nikdy bych mu neublížila nespravedlivě, je to můj nejlepší kamarád.vzájemně si důvěřujeme a když teď po zahradě poběží kočka, nechám ho za ní klidně vyběhnout a v letu na něj křiknu povel a on se na místě otočí, přijde ke mně, dáme si pusinky a zasmějeme se, jak jsme prohnali kočku, ale neublížili jí. to je velký lovecký pes cvičený u břéti.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.156
a teď mám štěnátko toho samého, je úžasnej, miluju ho a snažím se ho cvičit podle břéti. vždycky si řeknu, co by udělal on a tak. ale už k němu nemůžu chodit, protože nejsem v brně, ach jo.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.194
Přesně tak, začli jsme tam chodit s 3měsíčním STB a jako slyšela jsem na něj jen samé chvály, takže se teďka divím co se tady dočítám, beztak to píšou lidi co u něj nikdy nebyli a dělaj chytrý, podle mě ten člověk žije jenom těma psama a kdo napsal, že tomu vůbec nerozumí, by si měl uvědomit co říká a když je tak chytrý a šikovný tak nechápu proč už nemá svůj cvičák a necvičí od rána až do noci jako on. Takže podle mě mu křivdíte a vůbec nevíte. Tečka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.173.16
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Přesně tak, začli jsme tam chodit s 3měsíčním STB a jako slyšela jsem na něj jen samé chvály, takže se teďka divím co se tady dočítám, beztak to píšou lidi co u něj nikdy nebyli a dělaj chytrý, podle mě ten člověk žije jenom těma psama a kdo napsal, že tomu vůbec nerozumí, by si měl uvědomit co říká a když je tak chytrý a šikovný tak nechápu proč už nemá svůj cvičák a necvičí od rána až do noci jako on. Takže podle mě mu křivdíte a vůbec nevíte. Tečka
K němu se SBT? No chudák štěně teda....:(
web

XXX.XXX.239.3
Dobrý den,
Břeťa je mi trenérem již delší dobu, docela mne překvapuje tahle diskuse. Za celou dobu, co cvičák navštěvuji jsem neslyšela od výcvikáře něco jako kopni toho psa. Výcvik se zaměřuje na smečkové chování, aby psi měli možnost, co nejvíce odnímat od ostatních psů bez toho, aby je člověk podplácel a vnucoval se jim s pamlsky. Pro psa je přirozené následovat vůdce a pamlsky k tomu nepotřebuje (vůdčí pes také neuplácí a přesto ho smečka následuje). Bohužel člověk se jako psovod nenarodí, ale musí se to naučit, což není jednoduchý úkol. Já jsem zastáncem výcviku bez EO, myslím si, že většina věcí jde řešit normálně. Břeťa přijímá i psy, které vyhodili z jiných cvičáků kvůli agresi (dospělé psy, kteří se naučili za svůj život, že vše se dá vyřešit útokem) a u takových už vám pamlsek moc nepomůže. Pomohl spoustě lidem, kteří se cítili beznadějně. Než začnete soudit někoho na základě názoru z jedné strany, tak se prosím zamyslete. Pokud bychom si chtěli ničit psy, tak existují daleko jednodušší způsoby, než většinu svého volného času trávit se svým parťákem a platit za jeho výcvik.
web
napsal(a):
Dobrý den,
Břeťa je mi trenérem již delší dobu, docela mne překvapuje tahle diskuse. Za celou dobu, co cvičák navštěvuji jsem neslyšela od výcvikáře něco jako kopni toho psa. Výcvik se zaměřuje na smečkové chování, aby psi měli možnost, co nejvíce odnímat od ostatních psů bez toho, aby je člověk podplácel a vnucoval se jim s pamlsky. Pro psa je přirozené následovat vůdce a pamlsky k tomu nepotřebuje (vůdčí pes také neuplácí a přesto ho smečka následuje). Bohužel člověk se jako psovod nenarodí, ale musí se to naučit, což není jednoduchý úkol. Já jsem zastáncem výcviku bez EO, myslím si, že většina věcí jde řešit normálně. Břeťa přijímá i psy, které vyhodili z jiných cvičáků kvůli agresi (dospělé psy, kteří se naučili za svůj život, že vše se dá vyřešit útokem) a u takových už vám pamlsek moc nepomůže. Pomohl spoustě lidem, kteří se cítili beznadějně. Než začnete soudit někoho na základě názoru z jedné strany, tak se prosím zamyslete. Pokud bychom si chtěli ničit psy, tak existují daleko jednodušší způsoby, než většinu svého volného času trávit se svým parťákem a platit za jeho výcvik.
Jj, bullové, kteří tvoří velkou část jeho klientely jsou takoví typičtí smečkoví psi👍
Sója

XXX.XXX.128.62
K Breťovi chodím na výcvik se svým švýcarským vlčakem a za me max. spokojenost. Pred výcvikem u Breti jsem si už nevěděla rady. Mám vyzkousenych více cvičáku a až Břeťa mi dokazal pomoci i bez těch pamlsku, které mi byly nuceny na všech třech vycvikach. Měla jsem problém ve všech povelech a hlavně utíkani. Teď ho dokážu odvolat i od srnky. Břeťa mi dokázal vysvětlit, kde je problém, samozřejmě byl u me. Vždy je to u vůdce. Nemohu souhlasit s negativními recenzemi, které tu čtu. Dekuji Breťovi, za vycvik jaký je👌👌👌
Sója
napsal(a):
K Breťovi chodím na výcvik se svým švýcarským vlčakem a za me max. spokojenost. Pred výcvikem u Breti jsem si už nevěděla rady. Mám vyzkousenych více cvičáku a až Břeťa mi dokazal pomoci i bez těch pamlsku, které mi byly nuceny na všech třech vycvikach. Měla jsem problém ve všech povelech a hlavně utíkani. Teď ho dokážu odvolat i od srnky. Břeťa mi dokázal vysvětlit, kde je problém, samozřejmě byl u me. Vždy je to u vůdce. Nemohu souhlasit s negativními recenzemi, které tu čtu. Dekuji Breťovi, za vycvik jaký je👌👌👌
Co to je za plemeno ten Švýcarský vlčák? ... abychom si rozšířili obzory👍
Sója
napsal(a):
Co máte všichni s těma pamlskama? Nějaká úchylka na pamlsky? Některý pes pracuje za kus žvance(ten pažravý) některý za peška(ten hravý) a některý jen pro ,,pánovi modré oči"(ten závislý) Pak je kategorie 4 - ten nebude pracovat ani za nic respective bude, až se mu bude chtít a vyřídí si svoje - tu mám já
Sója

XXX.XXX.25.209
Jejda jsem se prepsala😅jsme před tím měli ČV, tak to pletu. Je to bílý švýcarský ovcak☺️
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sója
napsal(a):
Jejda jsem se prepsala😅jsme před tím měli ČV, tak to pletu. Je to bílý švýcarský ovcak☺️
Tak tohle už je fakt k popukání. Že by "Břeťovi" ubývala klientela? Že je zapotřebí chválou ( hloupou ) oživit 5 let staré vlákno?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sója
napsal(a):
...a ČV je prosím co za rasu........