Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.238.116
dobrý den chtěla bych poprosi
t zda se mezi vámi nenajde šikovná paní co umi na malého jezevčíka -trpaslič
í uháčkovat -uplést na zimu kabátek
stačí mi návod
mooc děkuji baruš
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.73.135
Nevím . Před zimou jsem objevila iratex - docela se mi to líbí . . . .
http://www.iratex.cz/border-kolie
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.66
dobrý den, nevím jak moc "krásnej" chcete, jestli je to spíš do města,nebo na pole na vylítání.. ale my jsme měli na jezevčíka (sice standarta) normálně vzatej starej rukáv z mikiny a do toho vystřižený nožičky a.e jen rozstřižená látka do křížku.. jeslti máte doma staroiu mikinu na vyhození,tak to zkuste..ale říkám, je to rada spíš na obleček stylu pustím u pole a pes se vylítá.. ne moc mezi lidi
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.73.135
To používám taky - na m. pinče
Perfektní - z hustě tkanýho materiálu - nebo se to možná kdysi srazilo - neprofoukne .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.11
Souhlas, nejlepší je fleecový, softshellový nebo podšitý šusťákový kabátek. Ty pletené a háčkované svetříky na sebe nabalují sníh, profukují...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.174.89
Já pletu na jezevčíky už několik let. Těžko se na ně seženete oblečky, které sedí! Moje fotogalerie: http://celestecascata.rajce.idnes.cz/oblecky_-_svetriky/ Mám chovatelskou stanici jezevčíků trpasličích/ králičích. Pokud máte zájem , dejte mail, domluvíme se!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.35
http://www.sofadogwear.eu/ - koukněte zde, i když na webu mají převážně chrty, šijí pro všechna plemena, mám od nich obleček na jezevčíka, nepromokavý, lehoučký, vše, co je třeba má zakryté. Ceny slušné, materiály bezkonkurenční.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.21
http://eshop.polarvet.cz/category/produkty-pro-psy/ mají i na jezevčíky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.123.61
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Souhlas, nejlepší je fleecový, softshellový nebo podšitý šusťákový kabátek. Ty pletené a háčkované svetříky na sebe nabalují sníh, profukují...
Přesně tak, souhlasím. Svetřík profoukne a od sněhu je zespodu mokrý a studí. Mnohem lepší jsou výše uvedené oblečky, aby to už mělo smysl.
Zuzana
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.174.89
Tak myslím, že tyto fleecové oblečky jsou úplně stejné jako svetříky, také nalepí a promoknou a cena je dost vysoká. Já používám jak nepromokavé vesty, tak i svetříky, ale moji jezevčíci mají raději svetry, lépe se v nich pohybují, je pravda, že když je hodně sněhu zespodu nalepí sníh, ale u vest nemáte zespodu žádnou látku. Ty používám, když prší, nebo je jen sychravo.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.20
Mám na jezevčíka ušitou - nevím jak to nazvat - ani oblek, ani vesta. Z vrchu krytá celá záda a dospod krytá jen hruď a v polovině zad zespodu připnuté batohovou sponou na záda. Blbě se to popisuje. Koupila jsem malou velikost - nahoře šusťák a vespod fleece. Ušila jsem podle toho větší - šusťák a flanel. Nehřeje to, nechytá na to sníh a chrání to před deštěm a blátem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.21
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak myslím, že tyto fleecové oblečky jsou úplně stejné jako svetříky, také nalepí a promoknou a cena je dost vysoká. Já používám jak nepromokavé vesty, tak i svetříky, ale moji jezevčíci mají raději svetry, lépe se v nich pohybují, je pravda, že když je hodně sněhu zespodu nalepí sníh, ale u vest nemáte zespodu žádnou látku. Ty používám, když prší, nebo je jen sychravo.
Sama asi poznáte rozdíl mezi tím,když vyjdete ve svetru a nebo ve fleecové bundě.Ony ty levné svetry jsou na dvě věci.Raději jeden pořádný oblek,i když dražší,který nepustí k tělu zimu,ale umí vypustit přebytečné teplo.Vždyť to má pejsek na celý život.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.236.213
DĚKUJI ZA RADU vyzkouším ten rukáv
a pak uvidime pejskovi je 9měsíců tak je dost živej a potřebuje se vyběhat aby doma byl trochu v pohodě
děkuji baruš
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.236.84
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já pletu na jezevčíky už několik let. Těžko se na ně seženete oblečky, které sedí! Moje fotogalerie: http://celestecascata.rajce.idnes.cz/oblecky_-_svetriky/ Mám chovatelskou stanici jezevčíků trpasličích/ králičích. Pokud máte zájem , dejte mail, domluvíme se!
baruska12345@seznam.cz děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.169.86
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Sama asi poznáte rozdíl mezi tím,když vyjdete ve svetru a nebo ve fleecové bundě.Ony ty levné svetry jsou na dvě věci.Raději jeden pořádný oblek,i když dražší,který nepustí k tělu zimu,ale umí vypustit přebytečné teplo.Vždyť to má pejsek na celý život.
Přesně tak. Můj pes má jen jeden softsheelový obleček, který chrání i břicho a který vyhovuje do deště, do větru i do velkého mrazu. A zbytečně drahý skutečně nebyl, jelikož je to pro dobro mého psa po operaci, takže to skutečně nevidím jako zbytečnost.
Každý ať si pořídí samozřejmě co chce, ale pokud už psovi musím dávat obleček, tak ať ho skutečně chrání a nestudí ho, což bohužel promoklé a promrzlé svetry nezaručují. Berte to jen jako radu, ne že to někomu vnucuji.
Zuzana
Tassinka

XXX.XXX.103.30
Potřebovala bych svetr pro jezevčíka trpasličího ??? Bylo by možno ? Vychodilova