Můj pes sežral Snickers

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 20:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.6

Můj pes dneska ráno sežral Snickers, částečně i s obalem :-D Kdyby to byla jen čokoláda, nic si z toho nedělám, té už sežral hafo, ale ten karamel a oříšky uvnitř... Celý den se nevy.... no prostě nehodil bobek :-D Nemůže z toho mít zalepené střeva nebo něco?

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.102

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Můj pes dneska ráno sežral Snickers, částečně i s obalem :-D Kdyby to byla jen čokoláda, nic si z toho nedělám, té už sežral hafo, ale ten karamel a oříšky uvnitř... Celý den se nevy.... no prostě nehodil bobek :-D Nemůže z toho mít zalepené střeva nebo něco?

No, naštve to.

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.20

Spíš bych se bála čokolády, než karamelu a kusu papíru. Ale jinak by mě to taky naštvalosmajlík

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.6

Spíš bych se bála čokolády, než karamelu a kusu papíru. Ale jinak by mě to taky naštvalosmajlík

Tak mě je to celkem jedno, Snickers moc nemusím, takže to alespoň někdo snědl smajlík Té čokolády na tom zas tak moc není, snědl už i horší...I když, jak tak nad tím přemýšlím, ani s tím karamelem to asi nebude tak horké, kdysi snědl krom 4 bonbónů celé Tofiffesmajlík A to štvalo!smajlík

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.20

Tak to jo. Tofiffe miluju.

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.20

Kamarádce kavalírka kdysi sežrala velikonoční koledu - mísu čokolády a málem z toho umřela. Nevím co s ní doktor dělal, ale nějak ji z toho dostal. Takže bych příště čokoládu líp schovala. :)

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.6

Kamarádce kavalírka kdysi sežrala velikonoční koledu - mísu čokolády a málem z toho umřela. Nevím co s ní doktor dělal, ale nějak ji z toho dostal. Takže bych příště čokoládu líp schovala. :)

Taky už jsem poučená, ale člověk sem tam zapomene. O Vánocích jsem zapomněla zavřít pokoj a pes mi sežral asi 4 vánoční figurky ze stromku... Je to strašný žrout čokolády, divím se, že to s ním ještě neseklo :-D Teď je to rok co ho máme, našli jsme ho na ulici...Teď už se snažíme vše schovávat,ale stane se...

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.11

Taky už jsem poučená, ale člověk sem tam zapomene. O Vánocích jsem zapomněla zavřít pokoj a pes mi sežral asi 4 vánoční figurky ze stromku... Je to strašný žrout čokolády, divím se, že to s ním ještě neseklo :-D Teď je to rok co ho máme, našli jsme ho na ulici...Teď už se snažíme vše schovávat,ale stane se...

Teď jste mi připomněla naši fenku a vánoční stromeček. Na Boží Hod asi v šest ráno přítel vylítl z postele a zařval, protože ho probudilo, jak čuba u naší postele něco žere. Byla to figurka ze stromečku. Čubina se lekla(já taky, mě vzbudilo až to zařvání), vylítla pryč do pokoje, rozžvýkanou čokoládu a alobal nechala na koberci... a za chviličku přišla a předala mi do ruky druhou figurku, rozkouslou vejpůl, ale neužranou. S výrazem "pánečci, pardon, nebyla jsem informována, že tohle se jíst nesmí..." smajlík

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.6

Teď jste mi připomněla naši fenku a vánoční stromeček. Na Boží Hod asi v šest ráno přítel vylítl z postele a zařval, protože ho probudilo, jak čuba u naší postele něco žere. Byla to figurka ze stromečku. Čubina se lekla(já taky, mě vzbudilo až to zařvání), vylítla pryč do pokoje, rozžvýkanou čokoládu a alobal nechala na koberci... a za chviličku přišla a předala mi do ruky druhou figurku, rozkouslou vejpůl, ale neužranou. S výrazem "pánečci, pardon, nebyla jsem informována, že tohle se jíst nesmí..." smajlík

Tak to byla hodná, že vám tu druhou figurku donesla smajlík

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.253

Tak to byla hodná, že vám tu druhou figurku donesla smajlík

Tak moje psice jednou v trafice na nádraží ukradla tatranku ze stojanu, nikdo si toho nevšiml - je to NF, takže tlama dostatečně veliká, pak jsme pelášily do vlaku a když se uvelebila v kupé a já se chystala jí nasadit košík, tak ji tak blaženě vyplivla a jala se ji rozbalovat. Myslela jsem, že mě raní mrtvicesmajlík

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.66

já jsem takhle jednou ještě jako školou povinná vybalovala po školním výletě tašku a co chvíla jsem chodila za mamkou líčit jí zážitky z výletu, tašku na posteli.. mopsík si vytáhnul čokoládu a půlku jí sežral.. a to byla ještě milka v papírovém obalu s tím alobalem:-D

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.102

No což o to, čokoláda je u nás hlídaná, totiž je tady o ní spoustu zájemců, takže aby někde ležela, kde by jí našel pes, to opravdu ne. Ale když jsem jednou ráno našla v kuchyni z celé štangle uheráku jenom ty užrané špičky s tou kovovou špejlí, to mě málem omylo.

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.11.231

čokoláda je pro psy jedovatá!

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.20

Kovová špejle, hm. Náš bafan před 14 dny u souseda sežral obal z játrovky i s těma špejlema. Pak tři dny zvracel a nevěděli jsme co mu je. Potom jsem ovšem koukala.smajlík

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.253

Tak to my víme taky, ale...Vám se to nikdy nestalo? Nejhorší je, že naše potvory čile kooperujou s kočkama, takže musíme všechno zavírat - neexistuje něco nechat na lince nebo i nahoře na skříni - kočky to hoděj dolů, psice to rozbalej a pak to všichni sežerou. Je to anarchie, ale zas máme docela uklizeno, protože nemůžem nikde nic nechat.

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.66

to sice jo.. ale ta jedovatá je ta kvalitní.. ne takové ty levnější druhy kde je kakaa minimum..

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.66

mimochodem.. zatím jsem měla tři psy.. z toho dva teda co našli,to sežrali.. jednou dokonce fena vypila vysmažený olej z pánvičky (studený).. a vypozorovala jsem jednu věc.. pokavad jsem jim já koupila pamlsek, kterej byl nějakej spešl.. tak riziko průjmu,zvracení .. vysoké.. pokavad něco našli oni sami, absolutně pro ně nevhodného.. nezažila jsem,že by jim z teho bylo někdy blbě

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.6

smajlík No, jak tak koukám, tak máte všichni zajímavé zkušenosti :-D Přestože jsem vám tady vypsala už několik příhod, mohla bych psát román o tom, co je náš pes schopný sežrat a co provádí...Od žraní brambůrků až po koláče z tašky...Jednou jsem si v tašce ze školy nechala kousek nedojezeného koláče, měla jsem v ní zrovna i novou učebnici. No a co můj miláček neudělal, že...Škrábal tak dlouho, dokud tašku nezhodil, nevytáhl sáček s koláčem a nesežral ho.Uklízet ty drobky a roztrhaný sáček by mi až tak nevadilo, ale ta kompletně pošrábaná učebnice se skrčenými rohy...Myslela jsem, že ho roztrhnu jak hadasmajlík

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 21:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.253

smajlík No, jak tak koukám, tak máte všichni zajímavé zkušenosti :-D Přestože jsem vám tady vypsala už několik příhod, mohla bych psát román o tom, co je náš pes schopný sežrat a co provádí...Od žraní brambůrků až po koláče z tašky...Jednou jsem si v tašce ze školy nechala kousek nedojezeného koláče, měla jsem v ní zrovna i novou učebnici. No a co můj miláček neudělal, že...Škrábal tak dlouho, dokud tašku nezhodil, nevytáhl sáček s koláčem a nesežral ho.Uklízet ty drobky a roztrhaný sáček by mi až tak nevadilo, ale ta kompletně pošrábaná učebnice se skrčenými rohy...Myslela jsem, že ho roztrhnu jak hadasmajlík

smajlík Teď jsem si vzpomněla ještě jak ta moje feňule někdy v mládí snědla Indulonu i s kusem tuby a neměla ani průjem. Tak já nevím.

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 22:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.66

chipsy už beru jako normální věc.. mám dost nízko stoleček.. normálně tu fenu ani nenapadne.. ale jak přijde návštěva,tak čubina jde nááááhodou kolem, strčí do misky čumák,pár si jich vezme.. nutno podotknout,že takovéto věci mi vyeliminovaly návštěvy na čistě pejskařské :-D
jinak já když vařím,tak se nemusím shejbat,když něco spadne.. a to čubina pozře s klidem i neuvařené těstoviny nebo zmrzlou syrovou hranolku:-D

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 22:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.6

chipsy už beru jako normální věc.. mám dost nízko stoleček.. normálně tu fenu ani nenapadne.. ale jak přijde návštěva,tak čubina jde nááááhodou kolem, strčí do misky čumák,pár si jich vezme.. nutno podotknout,že takovéto věci mi vyeliminovaly návštěvy na čistě pejskařské :-D
jinak já když vařím,tak se nemusím shejbat,když něco spadne.. a to čubina pozře s klidem i neuvařené těstoviny nebo zmrzlou syrovou hranolku:-D

Tak to já se taky pro nic nezohýbám, psa máme dalo by se říct místo vysavače :-D O brambůrky se s ním i dělíme ( dáme mu pár takových těch malých drobečků, ale olízaných od koření), aby neměl pocit, že máme něco lepšího, co on ne smajlík

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 22:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.140.24

Náš jezevec je nežravec, ale když byl ještě malý štěně, tak byl pažravka... A jednou nechal brácha na stole večeři - obří plátek sekaný. Byli jsme tehdy přesvědčený (první pes v rodině), že prcek (tři měsíce) na lavici nevyskočí. Tak on nejenže vyskočil na lavici, ale z tý pohodlně skočil přímo na stůl. Než jsme stačili doběhnout a nějak zasáhnout, sekanou zhltnul a byl na zemi dřív než by člověk stačil mrknout. Do dnes nechápu jak se do něj mohla vejít ani to že se neze...l jak alík. Jako vykutálenej psí puberťák zase ukradl dědovi z nízkýho stolku dančí klobásku. Půlku sežral a půlku si schoval za televizi na horší časy a na jednom vejletě v nestřeženém okamžiku užral tátovi švestkovej koláč přímo od úst. Naštěstí ho tyhle vylomeniny přešly, tak nějak samy a teď si nechá sežrat vlastní porci přímo před frňákem :D

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 22:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.6

Náš jezevec je nežravec, ale když byl ještě malý štěně, tak byl pažravka... A jednou nechal brácha na stole večeři - obří plátek sekaný. Byli jsme tehdy přesvědčený (první pes v rodině), že prcek (tři měsíce) na lavici nevyskočí. Tak on nejenže vyskočil na lavici, ale z tý pohodlně skočil přímo na stůl. Než jsme stačili doběhnout a nějak zasáhnout, sekanou zhltnul a byl na zemi dřív než by člověk stačil mrknout. Do dnes nechápu jak se do něj mohla vejít ani to že se neze...l jak alík. Jako vykutálenej psí puberťák zase ukradl dědovi z nízkýho stolku dančí klobásku. Půlku sežral a půlku si schoval za televizi na horší časy a na jednom vejletě v nestřeženém okamžiku užral tátovi švestkovej koláč přímo od úst. Naštěstí ho tyhle vylomeniny přešly, tak nějak samy a teď si nechá sežrat vlastní porci přímo před frňákem :D

smajlík Příteli taky sežral oběd no, nachystala jsem ho na stůl do krabičky a víko na ni jen položila, ať jídlo ještě vychladne, jelikož bylo horké. Na 5 minut jsem odešla a bylo vymalováno... smajlík Vepřový plátek mu velmi zachutnal!

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 22:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.102

V tyčince snickers je už toho kakaa naprosté minimum, snad maximálně aby to bylo hnědésmajlík Theobromin je jako všechno ostatní toxické vzhledem k hmotnosti. Je možné otrávit kilovou čivavu, která se pustí do kvalitní čokolády, a tím myslím opravdu čokoládu, a ne ty hnědé polevy s rostlinným tukem, které jsou čokoládou jenom podle názvu. Ublížit tím velkému psovi už však vyžaduje čokolády značné množství. A to takové, že dřív spíš dostane záhul slinivka z toho tuku a cukru.

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 22:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.6

V tyčince snickers je už toho kakaa naprosté minimum, snad maximálně aby to bylo hnědésmajlík Theobromin je jako všechno ostatní toxické vzhledem k hmotnosti. Je možné otrávit kilovou čivavu, která se pustí do kvalitní čokolády, a tím myslím opravdu čokoládu, a ne ty hnědé polevy s rostlinným tukem, které jsou čokoládou jenom podle názvu. Ublížit tím velkému psovi už však vyžaduje čokolády značné množství. A to takové, že dřív spíš dostane záhul slinivka z toho tuku a cukru.

No můj pes má 6,5kg, takže by mu z toho nemuselo nic být...Já si jen nebyla moc jistá tím karamelem. Někdo mi říkal, že by pes neměl třeba ani rohlík, jelikož se z toho v žaludku stane lepkavá hmota a můžou se mu tím zalepit střeva...Ale zase vím, že babička každé ráno krmila psa loupák nebo sladkým rohlíkem, to už nevím jistě a bílou kávou...Když to nedostal, celý den se s nikým nebavil a byl uražený smajlík

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 22:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.102

No můj pes má 6,5kg, takže by mu z toho nemuselo nic být...Já si jen nebyla moc jistá tím karamelem. Někdo mi říkal, že by pes neměl třeba ani rohlík, jelikož se z toho v žaludku stane lepkavá hmota a můžou se mu tím zalepit střeva...Ale zase vím, že babička každé ráno krmila psa loupák nebo sladkým rohlíkem, to už nevím jistě a bílou kávou...Když to nedostal, celý den se s nikým nebavil a byl uražený smajlík

Kdyby to tak bylo, tak by můj pes musel být už asi sto let mrtvý, protože máma neprojde s nákupem, kdyby neodevzdala jeden rohlík jako closmajlík

Neregistrovaný uživatel

13.5.2013 22:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.186

Kdyby to tak bylo, tak by můj pes musel být už asi sto let mrtvý, protože máma neprojde s nákupem, kdyby neodevzdala jeden rohlík jako closmajlík

To známe... smajlík

Neregistrovaný uživatel

14.5.2013 06:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.11

To ví každej. Ale pro středního psa by byla dávka, při které bych začala plašit, někde kolem celé tabulky vysokoprocentní hořké čokolády. Jedna vánoční figurka s pěti procenty kakaa nebo jedna Snickerska mu neudělá nic.

Neregistrovaný uživatel

14.5.2013 08:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.11.149

to sice jo.. ale ta jedovatá je ta kvalitní.. ne takové ty levnější druhy kde je kakaa minimum..

smajlík tak to každopádně a ano stalo,to jsem ještě nevěděla,že je tak škodlivá,se divím,že pes ještě žije smajlík

Neregistrovaný uživatel

14.5.2013 08:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.11.149

a u nás nejlíp sýrový smajlík

Neregistrovaný uživatel

14.5.2013 08:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.246

to už jsou všichni moji psi zalepení protže někdy dostávaj rohlíky nebo chleba jako příloju do žrádla. jinak jednou mě pes sežral na vánoce s mísy na stole 3 kolekce i s obalama ,nejvíc tím naštval děti. tenkrát jsme jeli na veterinu dostal injekci a vyzvracel to , to už by mohlo bejt moc a hlavně ten staniol ,ale jednu tyčinku to bych fakt neřešila akorát že by mě tím pěkně nasralsmajlík

Neregistrovaný uživatel

7.7.2013 22:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.247

Tak u nás tohleto dělá babička :D I když se to snažím eliminovat - 12kg pes se zaplácne půlkou rohlíku a pak bude jen tloustnout a nedostane do sebe žádný pořádný živiny.

Neregistrovaný uživatel

11.7.2013 13:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.201.51

Já už se nestresuju- sežrané chipsy, koblížky, palačinky (vcucnuté hezky vcelku), čokoládové tyčinky...všechno nám ohromně šmakuje a nikdy nám z toho nic nebylo :D Ovšem největší lákadlo jsou hranolky, tak kráááásně trčí z talíře smajlík
Jednou jsme měli na oběd guláš, který můj otec bezmezně miluje a vždy si naloží na jeden talíř guláš, na druhý knedlíky. No a pesan šel "náhodou" kolem a úplně vklidu si sebral jeden knedlík a odnesl si ho do pelechu. Žádné rychlé zhltnutí a úprk, ale pěkně spořádaně ho zvedl z talíře a pomalinku odešel. Kdybyste viděli ten otcův výraz.. smajlík

Neregistrovaný uživatel

11.7.2013 13:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.254

Já už se nestresuju- sežrané chipsy, koblížky, palačinky (vcucnuté hezky vcelku), čokoládové tyčinky...všechno nám ohromně šmakuje a nikdy nám z toho nic nebylo :D Ovšem největší lákadlo jsou hranolky, tak kráááásně trčí z talíře smajlík
Jednou jsme měli na oběd guláš, který můj otec bezmezně miluje a vždy si naloží na jeden talíř guláš, na druhý knedlíky. No a pesan šel "náhodou" kolem a úplně vklidu si sebral jeden knedlík a odnesl si ho do pelechu. Žádné rychlé zhltnutí a úprk, ale pěkně spořádaně ho zvedl z talíře a pomalinku odešel. Kdybyste viděli ten otcův výraz.. smajlík

nám se stalo, že otec od přítele seděl v křesle a v levé ruce držel kus buchty...po prave straně se hned ocitli dva psi a začali škemrat a loudit kousek buchty...a v tom si z levé strany přišla moje psí primadona a prostě si ten kus buchty sebrala z levé ruky a odešla...chudáci psi čuměli co se stalo smajlík

Neregistrovaný uživatel

11.7.2013 14:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.13.47

Prostě se psy je spousta zážitků.
Náš vlčák jednou na vánoce otevřel dveře do
"špajzu", ( byl velice schopný v otevírání dveří),
a vybral si tam šišku - celou - velkou!! UHERÁKU.
Tiše se vytratil a v klidu v koutě zahrady ji sežral.
Když to páníček zjistil - velmi tvrdě ho potrestal:
- za trest nedostane prevít celý den napít,
ať má aspoň po tom uheráku žízeň!! javascript:insertAtCursor('smajlík');

Neregistrovaný uživatel

11.7.2013 14:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.11.252

Náš malý knírač uměl rozbalit na stole ležící bonbon tak, že to vypadalo, že tam bonbon ještě je a pes spí v pelíšku.Taky během pár vteřin vyluxoval obří tác obložený pochoutkami na svatbu, stačilo mu těch vteřin maximálně 20.A jeho nejlepší číslo:prohrabat tašku tak, aniž by něco vypadlo a změnil se pořádek věcí, jen salám zmizel smajlík.

Neregistrovaný uživatel

11.7.2013 14:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.131

ono taky záleží jestli si pochutnala čívava nebo dogasmajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

11.7.2013 15:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.131

no já jsem nemohla svému otci ,který nedokázal pochopit jak se mohly s podlahy ve spíži ztratit řízky zůstat tam alobal a nikdo si k tomu nedasl br.salát zavřený v zavařovačce asi má špice a čínany za blbečky

Rob_ert

13.9.2019 15:40
Rob_ert

XXX.XXX.145.148

Dobrý den můj pes dnes odpoledne sežral větrník. Pouze tu horní karamelovou část je mu rok. Může mu to něco způsobit. Děkuji za odpovědi

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.9.2019 15:52
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ne.

13.9.2019 17:08
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Rob_ert napsal(a):
Dobrý den můj pes dnes odpoledne sežral větrník. Pouze tu horní karamelovou část je mu rok. Může mu to něco způsobit. Děkuji za odpovědi

A jako co třeba? Je to jídlo probůh, nesežral petku! Nanejvíš se pos..., což se stane psům i lidem, když sežerou, co nemají

13.9.2019 22:51
GAELLE

XXX.XXX.55.67

nestane se mu nic. Náš pes vyluxoval mísy s cukrovím a ani se neposral a nepoblil. Dveře do obyváku si odemkl

Přidejte reakci

Přidat smajlík