Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.16
jedeme opět po 20ti letech na MV, posuzuje naše plemeno p. Matyáš ze SK, jaký je jeho přístup? děkuji Ilona
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.20
Měli jsme ho jednou, byl moc hodný, klidný, psa si sám prohlédl, měla jsem pocit, že se mu líbí mohutnější psi. Zase bych k němu šla.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.16
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Měli jsme ho jednou, byl moc hodný, klidný, psa si sám prohlédl, měla jsem pocit, že se mu líbí mohutnější psi. Zase bych k němu šla.
děkuji Ilona
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.238.73
Je prijemny, byl i vtipny k veci - a ano, ma rad vylozene mohutne jedince. Obcas posuzuje i mala plemena , ale je videt, ze ta velka ho berou vice. Videla jsem ho na Klubovce Leonku a to si vylozene uzival.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.16
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je prijemny, byl i vtipny k veci - a ano, ma rad vylozene mohutne jedince. Obcas posuzuje i mala plemena , ale je videt, ze ta velka ho berou vice. Videla jsem ho na Klubovce Leonku a to si vylozene uzival.
Tak to abych tu naši stafku do července hezky vykrmila Ilona
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.28
Ne tlusté - mohutné.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.16
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ne tlusté - mohutné.
Jsem si dělala srandu....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.28
Já vím. Nám tedy řekl, že je pes krásné mohutné kostry, ale že by mohl trochu zhubnout, takže asi tak.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.16
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já vím. Nám tedy řekl, že je pes krásné mohutné kostry, ale že by mohl trochu zhubnout, takže asi tak.
děkuji za reference, dám sem pak vědět po výstavě svoji zkušenost pro ostatní, Ilona
Jitka97

XXX.XXX.174.92
Uf, teď jsem si oddychla, když čtu komentáře 😂 budeme u něj s sheltiemi v kruhu prvně, na KV, a vypadá to zatím nadějně, koukám 😊