Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.45.103
Je možné, že s novými granulemi/velmi kvalitními,hypoalergenními,Kanada/, začala fence zapáchat srst?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.196.16
To je tak těžké dát aspoň jedním slovem do názvu na co se ptáte? Ilona
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.80.130
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je možné, že s novými granulemi/velmi kvalitními,hypoalergenními,Kanada/, začala fence zapáchat srst?
A nebyla se spíš fenka někde koupat nebo nevyválela se v něčem?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.21.144
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Přítelkyně,já nevozím jídlo psovi ani deset km,aby bylo čerstvé,načež z Kanady.Každá trvanlivost přináší zpravidla cosi nekalého.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.205.181
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To je tak těžké dát aspoň jedním slovem do názvu na co se ptáte? Ilona
IP 45.103 tady zakládá milion NO NAME témat, místo toho aby si založila jedno a tam se na všechno zeptala. Má údajně doma štěně od 6 týdnů věku, které má průjem, pak mu mění granule K9 na Acanu atd. a ve finále mu smrdí srst. Nechápu....co takhle přestat tak malému štěněti měnit denně jídlo a zajít s ním k vetovi???
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.196.16
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
IP 45.103 tady zakládá milion NO NAME témat, místo toho aby si založila jedno a tam se na všechno zeptala. Má údajně doma štěně od 6 týdnů věku, které má průjem, pak mu mění granule K9 na Acanu atd. a ve finále mu smrdí srst. Nechápu....co takhle přestat tak malému štěněti měnit denně jídlo a zajít s ním k vetovi???
kdo ví, jestli má vůbec nějaké štěně....dle těch dotazů.....Ilona
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.106.11
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
kdo ví, jestli má vůbec nějaké štěně....dle těch dotazů.....Ilona
Já se obávám, že má chudák štěník
Pro zadavatelku: už jste byli u veta???
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.183.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Přítelkyně,já nevozím jídlo psovi ani deset km,aby bylo čerstvé,načež z Kanady.Každá trvanlivost přináší zpravidla cosi nekalého.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.45.103
Myslím že jste mě asi nepochopili, štěně jsme odebírali v 8 týdnech :) a je to dva týdny co ho máme doma, tak mě hned neodsuzujte děkuji :) A u veta jsme byly, je to granulemi.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.196.15
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Myslím že jste mě asi nepochopili, štěně jsme odebírali v 8 týdnech :) a je to dva týdny co ho máme doma, tak mě hned neodsuzujte děkuji :) A u veta jsme byly, je to granulemi.
Tak to jsme opravdu nepochopili, ale i tak je to fakt mrně, neriskovala bych a navštívila bych veterináře. Je fajn, že jste tak učinili a snad změna stravy pomůže k lepšímu, držím palce Ilona
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.114.174
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
U granulí je možný všechno.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.106.146
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A můžu znát postup stanovení diagnózy ? To by mě velmi zajímalo a jsem zvědavá Booože, lidi si nechají navykládat kdejakou ptákovinu. Ale že se vlastně divím, viďte.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.42.104
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Taktéž by mne zajímalo, jako příspěvěk výše, jak vet stanovil diag. že to je granulema? Takový postup bych prosila jasně popsat. Díky.