Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

3.9.2013 23:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.103

Je možné, že s novými granulemi/velmi kvalitními,hypoalergenními,Kanada/, začala fence zapáchat srst?

Neregistrovaný uživatel

4.9.2013 07:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.16

To je tak těžké dát aspoň jedním slovem do názvu na co se ptáte? Ilona

Neregistrovaný uživatel

4.9.2013 07:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.130

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Je možné, že s novými granulemi/velmi kvalitními,hypoalergenními,Kanada/, začala fence zapáchat srst?

A nebyla se spíš fenka někde koupat nebo nevyválela se v něčem?

Neregistrovaný uživatel

4.9.2013 08:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.144

Přítelkyně,já nevozím jídlo psovi ani deset km,aby bylo čerstvé,načež z Kanady.Každá trvanlivost přináší zpravidla cosi nekalého.

Neregistrovaný uživatel

4.9.2013 08:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.205.181

To je tak těžké dát aspoň jedním slovem do názvu na co se ptáte? Ilona

IP 45.103 tady zakládá milion NO NAME témat, místo toho aby si založila jedno a tam se na všechno zeptala. Má údajně doma štěně od 6 týdnů věku, které má průjem, pak mu mění granule K9 na Acanu atd. a ve finále mu smrdí srst. Nechápu....co takhle přestat tak malému štěněti měnit denně jídlo a zajít s ním k vetovi???

Neregistrovaný uživatel

4.9.2013 08:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.16

IP 45.103 tady zakládá milion NO NAME témat, místo toho aby si založila jedno a tam se na všechno zeptala. Má údajně doma štěně od 6 týdnů věku, které má průjem, pak mu mění granule K9 na Acanu atd. a ve finále mu smrdí srst. Nechápu....co takhle přestat tak malému štěněti měnit denně jídlo a zajít s ním k vetovi???

kdo ví, jestli má vůbec nějaké štěně....dle těch dotazů.....Ilona

Neregistrovaný uživatel

4.9.2013 08:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.11

kdo ví, jestli má vůbec nějaké štěně....dle těch dotazů.....Ilona

Já se obávám, že má chudák štěník

Pro zadavatelku: už jste byli u veta???

Neregistrovaný uživatel

4.9.2013 09:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.110

Přítelkyně,já nevozím jídlo psovi ani deset km,aby bylo čerstvé,načež z Kanady.Každá trvanlivost přináší zpravidla cosi nekalého.

Neregistrovaný uživatel

4.9.2013 15:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.103

Myslím že jste mě asi nepochopili, štěně jsme odebírali v 8 týdnech :) a je to dva týdny co ho máme doma, tak mě hned neodsuzujte děkuji :) A u veta jsme byly, je to granulemi.

Neregistrovaný uživatel

4.9.2013 15:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.15

Myslím že jste mě asi nepochopili, štěně jsme odebírali v 8 týdnech :) a je to dva týdny co ho máme doma, tak mě hned neodsuzujte děkuji :) A u veta jsme byly, je to granulemi.

Tak to jsme opravdu nepochopili, ale i tak je to fakt mrně, neriskovala bych a navštívila bych veterináře. Je fajn, že jste tak učinili a snad změna stravy pomůže k lepšímu, držím palce Ilona

Neregistrovaný uživatel

4.9.2013 15:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.114.174

U granulí je možný všechno.

Neregistrovaný uživatel

5.9.2013 00:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.146

A můžu znát postup stanovení diagnózy ? To by mě velmi zajímalo a jsem zvědavá Booože, lidi si nechají navykládat kdejakou ptákovinu. Ale že se vlastně divím, viďte.

Neregistrovaný uživatel

5.9.2013 08:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.104

Taktéž by mne zajímalo, jako příspěvěk výše, jak vet stanovil diag. že to je granulema? Takový postup bych prosila jasně popsat. Díky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík