Výpadek v dodávce Canidae?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

19.11.2013 08:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.72

Dobrý den, nevíte co je s granulemi Canidae ? Úplně zmizely z internetových obchodů.Canidae Grain Free nemůžu nikde sehnat. Mám březí fenku asi mi nezbude než je nahradit FIRST MATE PACIFIC FISH PUPPY, máte s nimi prosím nějaké zkušenosti? Podle mne jsou výborné ...smajlík

Neregistrovaný uživatel

19.11.2013 09:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.8

Granule, které mají neustálé výpadky jsou mi podezřelé, protože kdyby bylo vše ok, výpadky a potíže by nemophly být.
Je to můj názor, naštěstí si mohu vybrat mezi evropskými granclemi a doufám, že českým masem....

Neregistrovaný uživatel

19.11.2013 09:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.72

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Granule, které mají neustálé výpadky jsou mi podezřelé, protože kdyby bylo vše ok, výpadky a potíže by nemophly být.
Je to můj názor, naštěstí si mohu vybrat mezi evropskými granclemi a doufám, že českým masem....

No, já si myslím, že to má co dělat s distribucí ne se samotným výrobcem. Zajímalo by mě jestli někdo někde nečetl nebo neslyšel kdy se má situace změnit ..

Neregistrovaný uživatel

19.11.2013 09:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.153.107

Canidae Grain Free ted nejdou objednat, budou zase na začátku rokusmajlík Já je nahradila Annamaet a spokojenost smajlík

Neregistrovaný uživatel

19.11.2013 09:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.72

Canidae Grain Free ted nejdou objednat, budou zase na začátku rokusmajlík Já je nahradila Annamaet a spokojenost smajlík

Děkuji za odpověď, to už bude pro mě pozdě. Půjdu asi do FM smajlík

Neregistrovaný uživatel

19.11.2013 09:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.8

No, já si myslím, že to má co dělat s distribucí ne se samotným výrobcem. Zajímalo by mě jestli někdo někde nečetl nebo neslyšel kdy se má situace změnit ..

tak jasně že s distribucí, kdy např. v Americe mají jiné normy a nároky na krmivo než v EU....., proto jim to nesedí .....a EU stím má problém.....

Neregistrovaný uživatel

19.11.2013 09:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.231.205

Canidae normálně vyrábí, ale je otázkou výpadek výroby (mnozí i dost známí výrobci jsou ve skutečnosti malé rodinné firmy, které mnohdy přestávají zvládat obrovskou poptávku, která převyšuje jejich kapacity - viz. bufallo blue) a výpadek dovozce. I to není nic nenormálního. Když je jeden, či dva na republiku, tak občas ty díry musí přijít. A výrobce přitom žádný výpadek nemá.
Miloš

Neregistrovaný uživatel

19.11.2013 09:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.72

Canidae normálně vyrábí, ale je otázkou výpadek výroby (mnozí i dost známí výrobci jsou ve skutečnosti malé rodinné firmy, které mnohdy přestávají zvládat obrovskou poptávku, která převyšuje jejich kapacity - viz. bufallo blue) a výpadek dovozce. I to není nic nenormálního. Když je jeden, či dva na republiku, tak občas ty díry musí přijít. A výrobce přitom žádný výpadek nemá.
Miloš

Pane Milši prosím, doporučil by jste mi jmenovaný FM ?

Neregistrovaný uživatel

19.11.2013 09:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.231.205

Pane Milši prosím, doporučil by jste mi jmenovaný FM ?

Kvalitativně v pořádku, zbytek je na psu...chuť bude znatelně jiná, takže buď nadšení nad změnou, nebo nedůvěra, co to je...Miloš

Neregistrovaný uživatel

19.11.2013 09:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.8

Miloš

hmmm, na to něco bude, ale z několika stran slýchám spíš o těch normách, že je nechce EU pustit a jen někde visí.....tak nevím. Sama jsem brala Taste, ale tohle mne odradilo, několikrát se stalo, že údajně někde visel kamion....pravý důvod se asi nikdy nedovím. Ti co vyrábí Taste nejsou úplně tak malá firma....
No a taky, že se mi stalo, že granule stejné značky a příchutě po otevření pytle vypadaly jinak a to beru přímo od hlavního distributora...

Neregistrovaný uživatel

19.11.2013 09:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.72

Kvalitativně v pořádku, zbytek je na psu...chuť bude znatelně jiná, takže buď nadšení nad změnou, nebo nedůvěra, co to je...Miloš

Děkuji smajlík

Neregistrovaný uživatel

19.11.2013 09:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.231.205

hmmm, na to něco bude, ale z několika stran slýchám spíš o těch normách, že je nechce EU pustit a jen někde visí.....tak nevím. Sama jsem brala Taste, ale tohle mne odradilo, několikrát se stalo, že údajně někde visel kamion....pravý důvod se asi nikdy nedovím. Ti co vyrábí Taste nejsou úplně tak malá firma....
No a taky, že se mi stalo, že granule stejné značky a příchutě po otevření pytle vypadaly jinak a to beru přímo od hlavního distributora...

Taste je něco jiného (na rozdíl od Canidae), ale protože jsem z firmy, která také dováží granule ze zámoří, vím, že se to často pokecá na neskutečných věcech (bordel v papírech po kterým němečtí celníci v přístavu zarazí dodávku klidně na dva tři týdny - třeba). Pokud se týče evropských předpisů, je trochu problém s tím, že v USA si něco vymyslí a evropské předpisy s tím nepočítají, protože to neznají. Než to projde schvalovacím procesem, tak to někdy bývá záležitost pomalu generační.
Pokud granule vypadaly jinak, tak to je jiná. Já se s tím osobně ještě nesetkal. Falšování pochopitelně existuje všude, takže i tady by něco mohlo být. Ovšem skákat pokaždé také není rozumné. Občas za to může změna složení, změna výrobní technologie, nebo i změna mašin za jiné. Těžko soudit, když jsem něco takového na vlastní oči neviděl (dva stejné pytle, jiné granule)....Miloš

Neregistrovaný uživatel

19.11.2013 15:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.8

Taste je něco jiného (na rozdíl od Canidae), ale protože jsem z firmy, která také dováží granule ze zámoří, vím, že se to často pokecá na neskutečných věcech (bordel v papírech po kterým němečtí celníci v přístavu zarazí dodávku klidně na dva tři týdny - třeba). Pokud se týče evropských předpisů, je trochu problém s tím, že v USA si něco vymyslí a evropské předpisy s tím nepočítají, protože to neznají. Než to projde schvalovacím procesem, tak to někdy bývá záležitost pomalu generační.
Pokud granule vypadaly jinak, tak to je jiná. Já se s tím osobně ještě nesetkal. Falšování pochopitelně existuje všude, takže i tady by něco mohlo být. Ovšem skákat pokaždé také není rozumné. Občas za to může změna složení, změna výrobní technologie, nebo i změna mašin za jiné. Těžko soudit, když jsem něco takového na vlastní oči neviděl (dva stejné pytle, jiné granule)....Miloš

tak oni nebyly úplně jiné, jen větší a o odstín světlejší, prostě byl vidět ten rozdíl....
Vím, že mezi nimi rozdíl je Taste a Canidea), ale na každém šprochu....., taky může jít o konkureční boj či co.....
Znám i člověka, co je měl na skladě a právě kvůli tomu je přestal brát, protože chtěli nová a nová povolení...údajně

Neregistrovaný uživatel

20.11.2013 11:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.159

Dovážíme granule Canidae z USA a bohužel si nelze vybrat jaké granule dovezeme. Snad se to časem zlepší, ale zastáváme názor, že "lepší něco než nic". Ohledně jiného vzhledu a velikosti granulí, každá šarže jeví známky jisté odlišnosti, myslím, že je to běžná věc. Radek

Neregistrovaný uživatel

20.11.2013 18:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.72

Dovážíme granule Canidae z USA a bohužel si nelze vybrat jaké granule dovezeme. Snad se to časem zlepší, ale zastáváme názor, že "lepší něco než nic". Ohledně jiného vzhledu a velikosti granulí, každá šarže jeví známky jisté odlišnosti, myslím, že je to běžná věc. Radek

Dívala jsem se na Amazon ( USA) je tam spousta různých druhů granují Canidae. Škoda , že k nám se nevozí v celé paletě , které firma vyrábí. Ale Amazon má být prý i v Praze ( nově v ČR) tak třeba se dočkáme lepší nabídky smajlík

Neregistrovaný uživatel

20.11.2013 20:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.116.203

Amazon ale v EU již je. Třeba na http://www.amazon.de/, nebo na http://www.amazon.co.uk/. V EU je několik dovozců Canidae a žádný v současné době nemá na skladě Pure receptury, bohužel. Radek

9.9.2019 16:51
milča008

XXX.XXX.112.63

Sháním Canidae senior.. poradíte prosím? Opĕt nĕjaký výpadek nebo je to nĕco trvalejšího? Dĕkuji za odpovĕď

Přidejte reakci

Přidat smajlík