Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.22
ahojky, zajímalo by mne, zda máte někdo tohoto křížence? My máme 7měsíční torpédo, a zajímalo by mě jak vypadaji a chovaji se ostatni podobní kříženci:)máte křivé zoubky po boxerovi? krátky ocas? čumák?pricemz miluje vodu a uši má po labradorovi?posloucha? je chytry? vyčůraný?nějaké tipy a rady co s pejskem dělat? krom vody, frisbee a společenství skoněm?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.246
pěknej pes ,a kombinace dvou dobrých plemen, mohl by mít dobrou povahu ,je to takový pes který se asi bude hodit na všechno na co si vzpomenete.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.22
dekuji :) no jako minus vidim v zoubkach - ty ma po boxerce, osklivy a krivy :), ale jinak co se tyce povahy....az vyleze z puberty bude to fajn pes - doufame:) je neuveritelne chytry, tolik povelu zvlada co zvlada uz ted,....vesely hravy vytrvaly prasteny pes,.....akorat se boji deti, coz mi prijde ze u obou plemen je toto jakousi vyhodou ...ale je to mozna tim ze s detmi nema moc moznosti se setkat zatím....ale aby si do budoucna taky zvykl vubec, jinak mame strizeny ocasek, ktery ma sice vyhodu ze si ho neomlati a neschazuje veci, avsak na ukor toho ze ho to dost dlouho bolelo a kdyz ted povyrostl, tak si ho furt kouse asi ho svedi........
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.246
to je pěkná fotka už vidím co mě teprv čeká, zatím to moje vypadá nevinně
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.246
jinak boxika sem v dětství mívala a s tím ocáskem měl celý život problémy ,vzali mu ho asi moc nakrátko nevím ale pořád si ho kousal, už bych to pejskům kupírovat nedala ,ale byl to dobrej pes , a labradoří kříženec mě opustil v lednu, nevím s čím byl ale byl to nejlepší pes jakého sem v životě měla
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.210
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
dekuji :) no jako minus vidim v zoubkach - ty ma po boxerce, osklivy a krivy :), ale jinak co se tyce povahy....az vyleze z puberty bude to fajn pes - doufame:) je neuveritelne chytry, tolik povelu zvlada co zvlada uz ted,....vesely hravy vytrvaly prasteny pes,.....akorat se boji deti, coz mi prijde ze u obou plemen je toto jakousi vyhodou ...ale je to mozna tim ze s detmi nema moc moznosti se setkat zatím....ale aby si do budoucna taky zvykl vubec, jinak mame strizeny ocasek, ktery ma sice vyhodu ze si ho neomlati a neschazuje veci, avsak na ukor toho ze ho to dost dlouho bolelo a kdyz ted povyrostl, tak si ho furt kouse asi ho svedi........
Taky máme křížence (z útulku) - kombinace stafbula s něčím krapet větším (má přes 20 kilo a delší srst). Zuby by taktéž potřebovaly rovnátka. Někdo tipoval, že může být křížený s boxerem. Tvar čumáku - alá tenisový míček , občas přemýšlím, zda tam nemá implantát
.
Váš pejsek má perfektní kukuč - kombinace by neměla být hrozivá, spíše naopak. Jen to chce využít a vybít vrozený temperament .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.38.38
Kdy jste mu uřízli ocas?!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.22
my ocasek neřezali, uz to mel od majitelu. a treba hodne mu delal povel popros problemy, protoze se mi ten ocasek jakoby zasekl o podlahu a vlastne si tim narazil do patere,....... a kdyz se neopatrne nekde naboural do dveri :D nebo sihral tak obcas plakal kdyz se do neho strefil... tak nevim, ale okusuje si ho dost, dokonce sem to musela mazat mesickovou masti protoze mel tak popraskany ty "stehy"..... jinak ma 7 měsíců a 26kg,..... tk nevime co to bude za obludu :D ale nabira v podstate kilo tydne,..... tak snad se brzy zasekne, ale uz ted ma peknou silu:) temperamentu ma za ctyri:D
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.22
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
to je pěkná fotka už vidím co mě teprv čeká, zatím to moje vypadá nevinně
coto mate za prcka?:D to je moc pekne vyfocene:)) no nas vypada nevinne celkem vzdycky kdyz neco provede :DDDDDDD to je fotka ze zacatku roku, kdyz byl poprve po trech tydnech nasi dovolene doma, tak takhle jsme vstoupili do noveho roku:D diky bohu barak zkusil demolovat pouze dvakrat a od te doby jsou to jen veci ktere se daji spalit ci vyhodit, krabice, ponozky pet lahve apod..... ale podarilo se mu nakousat sadrokartonovou zed - nove udelanou - kdyz prezuboval špicaky a pak z prebytku energie - v rekonvalescenci - vyrval futra od loznice az na cihlu. ale jinak je zlatej :DDDDDDDted ted pubertaří neskutečně a ja se muzu ukricet a rozcilovat jak chci:D ale jak se rika, boxeri musi k povelu dospet coz je pravda :D asi tak doufam ze s nami bude nejmin tolik, co muj predchozi utulacek,........v priloze fotecka kdyz sme meli jefficka par dni, male nevinne uklepane stvoreni )
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.246
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
coto mate za prcka?:D to je moc pekne vyfocene:)) no nas vypada nevinne celkem vzdycky kdyz neco provede :DDDDDDD to je fotka ze zacatku roku, kdyz byl poprve po trech tydnech nasi dovolene doma, tak takhle jsme vstoupili do noveho roku:D diky bohu barak zkusil demolovat pouze dvakrat a od te doby jsou to jen veci ktere se daji spalit ci vyhodit, krabice, ponozky pet lahve apod..... ale podarilo se mu nakousat sadrokartonovou zed - nove udelanou - kdyz prezuboval špicaky a pak z prebytku energie - v rekonvalescenci - vyrval futra od loznice az na cihlu. ale jinak je zlatej :DDDDDDDted ted pubertaří neskutečně a ja se muzu ukricet a rozcilovat jak chci:D ale jak se rika, boxeri musi k povelu dospet coz je pravda :D asi tak doufam ze s nami bude nejmin tolik, co muj predchozi utulacek,........v priloze fotecka kdyz sme meli jefficka par dni, male nevinne uklepane stvoreni )
prcek je labrador hnědý ale jinak nedělám si iluze že bude neviňoučkej ,toho černého co jsem měla před ním sem přivezla jako osmiměsíčního ,rozebral nám zeď že z ní koukaly vodovodní trubky , sežral prahy ,futra ale jinak byl zlatej
, on byl potom zlatej celej život měla sem ho 12 let a na začátku roku mě odešel , to bych raději zahájila rok něčím radostnějším jako je ta vaše fotka
. Labradoři jsou skvělí psi a boxeři také takže z toho vašeho by měl být dobrý pesan.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.22
ja mela pedtim utulacka, zil semnou od mych dvanacti let, takze semnou prozil ruzne stehovai, pubertu, skoly, lasky vsechno :) mel ruzne nemoci, problemy, prejeti autem. asi pet narkoz a nevzdavatl,......nejlepsi pritel ......... byl semnou skoro 14 let.........jeho odchod jsem nezvladla.......... Jefficek se snazi vyplnovat prazdne misto jak jen to jde,............... :o)))no jo as mam slzy v ocich.......zivot je krutej .........mate nekdo tlabradory nebo boxery na agility treba????
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.246
no labradoři se na agility moc nehodí ,jsou těžcí a skákání pro ně zrovna není to pravé. boxíka co sem měla v dětství tak jsme chodili na klasický svazarmovský cvičák ,skákal slušně ale v několika letech začal mít problémy śe zadníma nohama ,projevila se dkk a jelikož labradoři na tohle hodně trpí no a boxeři docela taky zvolila bych něco jiného než zrovna agility. taky přemýšlím co budu z labíšem do budoucna dělat, jestli zkusíme lovecký výcvik ,nebo taky zatím nejsem rozhodnutá .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.22
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
no labradoři se na agility moc nehodí ,jsou těžcí a skákání pro ně zrovna není to pravé. boxíka co sem měla v dětství tak jsme chodili na klasický svazarmovský cvičák ,skákal slušně ale v několika letech začal mít problémy śe zadníma nohama ,projevila se dkk a jelikož labradoři na tohle hodně trpí no a boxeři docela taky zvolila bych něco jiného než zrovna agility. taky přemýšlím co budu z labíšem do budoucna dělat, jestli zkusíme lovecký výcvik ,nebo taky zatím nejsem rozhodnutá .
jojo labradori sou macci:) ja prave, ze zadny odborny vycvik nemame, ale cvicime ruzne triky, vcetne zakladni poslusnosti,..... formou her, ruzne slalomy, ci povely doma vymyslene prave ze ho hrozne bavi behat a skakat....... je hrozne rychlej, obratnej teda zatim moc neni :D
ale je skokove pomerne nadanej tak me jen zajimalo zda toto nekdo neprovozuje......
nechci mu nejak extremne zatezovat klouby, dostava nyni v obdobi rustu alavis a myslim ze frisbee a behani u kone je postacujici......
Josef7

XXX.XXX.245.229
Ahoj,
Do nedávna jsem měl fenečku Laru, letos by ji bylo 12 let.Pro štěně jsem si jel do Chropině.Už jako štěně to byl divočák, nebylo možné jí utahat.Do všeho se bezhlavě vrhala.Do vody skákala jako žába, milovala vodu.Věrná, temperamentni, největší mazel.Jestli narazim na štěně, neváhám!
Doporučuji toto spojení., pejska jsem si nechal od naší čuby (zlaty labrador), která se utrhla se souseda boxerem..Nyní mu jsou dva roky, pes je v pohodě na děti a ženy (nevnímá jako hrozbu), ale chlapi si prostě hlídá, pokud vycítí nějaké nebezpečí je nekompromisní v obrane moji i rodiny..Pobavilo me, kdyz jsem masíroval babicku, stacilo aby rekla au a ten se priritil a zacal me aktivne odstrkovat...Matka byla po lovecky vedenych rodicich, coz se projevuje vyssim zajmem o zver pri prochazkach, dale nesnese nikoho krome me na kole,.Obcas vezme roha, kdyz ho necham doma a hleda me, je velice fixovany na pana..Je velice aktivni a zivy, Jinak bezproblemovy partak, který nezklame!
Zlatá labradorka lovecky vedení rodiče (menší vzrůst) x žíhaný tmavě hnědý boxer s pálením historie neznámá
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ahojky, zajímalo by mne, zda máte někdo tohoto křížence? My máme 7měsíční torpédo, a zajímalo by mě jak vypadaji a chovaji se ostatni podobní kříženci:)máte křivé zoubky po boxerovi? krátky ocas? čumák?pricemz miluje vodu a uši má po labradorovi?posloucha? je chytry? vyčůraný?nějaké tipy a rady co s pejskem dělat? krom vody, frisbee a společenství skoněm?
No vida, skoro pitbul... Je to hezký pejsek a bude zajímavé sledovat co po kterém rodiči podědil.
Mr.Inspiration

XXX.XXX.86.212
My máme taky křížence i když Boxer je to už jen z 25% 🤣
Zbylých 75% americký stafordšírský teriér, Dobrman, Kokršpaněl.
Takže těžko říct , ale vidím tam dost věcí z boxera spíš tedy povahových. Taková ta veselost, natěšenost, velká fixace na pána. Ale je to zatím štěně 15 týdnů ☺️
Fyzicky je velmi zdatný na svůj věk a váhu (rychlost, hbitost, síla).
Veterinář typoval staford,matka miluje aporty,vodu, všechny lidi i zvířata,přitáhli jsme kotě,hned se ho ujala,udělalo se jí mléko a kojila ho.. Občas se sebere a vezme roha,vrátí se celá od bláta ATP.Oba rodiče mají rádi jízdu autem.
Otec domácí tip,hlídač který se nevzdaluje od rodiny a domu,klidas ale když přijde tvrdý na tvrdý tak ví co se patří..jinak za mě takovej uslintanej Jelimán 😆
Max má po matce blány,do roka se vody bál,pak jsem vlezl do vody,přitáhl si ho,pochopil, že je to prima a od té doby miluje vodu,aporty a pořád by někoho tahal z vody,má pocit že se každý topí 👍
Rád běhá a účastní se všech aktivit..Miluje děti, ženy s muži a psí má problém,je tvrdší povahy,dále nesnese jezdce na kole kromě rodiny a nejsem rasista ale nesnese cikány,to se může zbláznit..
Jo a rád provokuje kravky a koně, kolikrát mám o něj až strach,krom Čubek a slepic se nesnese s ničím,ale to bude spíš výchovou než povahou.. krmíme značkou willowy golf, mají i nabitejsi granule v dostupné ceně,granule Brit a jiné předražené značky nedávám..Mordu na přesně na dva tenisaky 😆
To už asi bude vážně vše..pokud by se našla tipove podobná čuba boxadera,rád poskytnu krytí..
Uživatel s deaktivovaným účtem

Didi a Dodo1
napsal(a):
Jo a rád provokuje kravky a koně, kolikrát mám o něj až strach,krom Čubek a slepic se nesnese s ničím,ale to bude spíš výchovou než povahou.. krmíme značkou willowy golf, mají i nabitejsi granule v dostupné ceně,granule Brit a jiné předražené značky nedávám..Mordu na přesně na dva tenisaky 😆
To už asi bude vážně vše..pokud by se našla tipove podobná čuba boxadera,rád poskytnu krytí..
Tak snad ho někdy nějaký kůň trefí, abyste si zapamatoval, že nevychovany pes nemá u jiných zvířat co dělat.

Didi a Dodo1
napsal(a):
Tak jsem to nemyslel,je to stále štěně a nedělá jim nic spatneho a ani to není jeho denní zábava proboha..
Vysvětlete to kravam a koním že cokl co je nahání není nic špatného a je to zábava. Ale jak je libo, až některý tuhle srandu neuzna a trefí se, to bude taky sranda, pro vás, až poletite s dolamanym řvoucím psem na veterinu.

U nás takhle jeden chalupář nahání večer po loukách s RR srnky. On na čtyřkolce a psu svítí. Jeho argument : On je stejně nedohoní !!!

napsal(a):
U nás takhle jeden chalupář nahání večer po loukách s RR srnky. On na čtyřkolce a psu svítí. Jeho argument : On je stejně nedohoní !!!
To je zvracena zábava 😔