Zdravim. Chcel by som sa poradit so skusenejsimi chovatelmi ohladom krmiva pre jazvecika. Mam 7 mesacneho jazvecika hrubosrsteho. Mam ho od jeho 3 mesiacov. Od chovatela bol pes nauceny na granule ACANA - tie aj u mna zral v pohode asi mesiac no potom sa zacalo vymyslanie - proste nechcel ich ani vidiet, tak sme mu kupili ine, tusim Eukanuba, tie tiez ani nechcel vidiet, tak sme zvolili Pro Plan - purina, tie mu chutili zhruba 2 týzdne no potom ich opat prestal zrat... presli sme na Royal Canin tie mu chtili zhruba mesiac no uz ich tie nechce zrat. Ako musim povedat ze granule zerie.. ale nieje to to prave orechove... zozerie ich len ked je ozaj hladny... Okrem toho mu nedavam nic ine -mam tym na mysli ludsku stravu a pod...
Tak by som sa chcel spýtat ci je to normalne ze pes vymysla, alebo len ten moj je taky priebercivy. Dalej by ma zaujimalo ci mi viete poradit nejake ine krmivo ktore na vase psy, resp. jazveciky zabralo - podmienkou je aby to bolo krmivo kvalitne.. na cene mi nezalezi.
Dakujem
Lukas
Gotti

XXX.XXX.246.218
Všetci jazvecici su takí. Proste sú rozmaznani a tvrdohlavi. Nechcú zrat stále to isté chcu zmenu. Nas zerie od začiatku kuracie s ryžou plus granule. Ale granule aj ked ma Royal canin so slaninovou arómou tak ich zerie len ked uz nema nic ine a väčšinou nas vecer ako snack chrume granule. Potom však sa priplichti ak niekto ma čokoládu alebo jablko alebo chlieb s maslom. Proste to musi ochutnať. Len tak pre zmenu chutí. Ani nam ľuďom nechutí jesť stále to isté
ci mi viete poradit nejake ine krmivo ktore na vase psy, resp. jazveciky zabralo - podmienkou je aby to bolo krmivo kvalitne.. na cene mi nezalezi.
jestli to myslíte vážně a není to jen fráze, tak krmte maso
https://www.radaveterinare.cz/pes/clanky/barfovani-a-krmeni-psa-je-o-zdravem-selskem-rozumu-rika-veterinar-milan-stourac-94
ty granule co jste vyjmenoval jsou
postudovat můžete třeba na
http://manwe.eu (menu na pravé straně)
konečný efekt je, že mimo spokojeného a zdravého psa, to i finančně vychází lépe
lupus4
napsal(a):
ci mi viete poradit nejake ine krmivo ktore na vase psy, resp. jazveciky zabralo - podmienkou je aby to bolo krmivo kvalitne.. na cene mi nezalezi.
jestli to myslíte vážně a není to jen fráze, tak krmte maso
https://www.radaveterinare.cz/pes/clanky/barfovani-a-krmeni-psa-je-o-zdravem-selskem-rozumu-rika-veterinar-milan-stourac-94
ty granule co jste vyjmenoval jsou
postudovat můžete třeba na
http://manwe.eu (menu na pravé straně)
konečný efekt je, že mimo spokojeného a zdravého psa, to i finančně vychází lépe
Vážně to tehdá zadavatel možná myslel..., ale dneska už jezevci bude dvanáct...samozřejmě, na barf není nikdy pozdě
Občas přemejšlím, čím to je, že to vytahování prastarých témat z hlubin ifauny neregistrovanými uživateli se třeba na koních neděje, nebo aspoň ne v takovým měřítku.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Terven
napsal(a):
Vážně to tehdá zadavatel možná myslel..., ale dneska už jezevci bude dvanáct...samozřejmě, na barf není nikdy pozdě
Občas přemejšlím, čím to je, že to vytahování prastarých témat z hlubin ifauny neregistrovanými uživateli se třeba na koních neděje, nebo aspoň ne v takovým měřítku.
Na koních to tak neumírá ;-)

Varaxi
napsal(a):
Tam bych řekla, že je to ještě horší. Kdyby se neřešila pořád dokola jen Zlatka, tak je tam docela mrtvo.
Ale nene, je tam jedno téma, co má asi 1000000 příspěvků.
Zapomněla jste na mrkvičku. Myslím toho, co si myslí, že diskutéři utekli kvůli jeho ostrovtipu.
Oni si to rozbili sami admini a lidé odešli na jiné pastviny. To už je déle.
napsal(a):
Ale nene, je tam jedno téma, co má asi 1000000 příspěvků.
Zapomněla jste na mrkvičku. Myslím toho, co si myslí, že diskutéři utekli kvůli jeho ostrovtipu.
Oni si to rozbili sami admini a lidé odešli na jiné pastviny. To už je déle.
Ale jo, já vím. To byla děsná aféra, nejvíc to poznamenalo Ovce, kozy a Skot, prasata a taky dost Drůbež.
Nevím, z poslední doby mají na koních hodně příspěvků jen Perličky z inzercí a Co vás naštvalo, a v obojím se hodně řeší Zlatka.
Mrkvička je těžký případ, který se stále omílá dokola, ale on je tááák strašně nezajímavý. Vadí mi to jeho krmičství (teď nemyslím mrkev, myslím cpát do cizích zvířat nevhodné jídlo, cizímu dobrmanovi dával řízky, například), to bych mu jednu liskla. On sem tam přispěje něco od věci, o válce, o počítačích, o mrkvi, ale když na něj pak nikdo nereaguje, dál nepřispívá. Doma bych ho teda nechtěla, ale jinak nuda nuda šeď.
To Zlatka je jiné kafe, ta musí mít nějaký sociálně-psychologický nedostatek, nebo nevím. To, jak dokáže během pár dnů nenapravitelně odrovnat hříběti nohy, to je prostě hrůza. Tomu se nikdo z pravidelných přispěvatelů na psech vyrovnat nedokáže, nebo se tím alespoň nechlubí, že by zmrzačil vrh štěňat.

Varaxi
napsal(a):
Ale jo, já vím. To byla děsná aféra, nejvíc to poznamenalo Ovce, kozy a Skot, prasata a taky dost Drůbež.
Nevím, z poslední doby mají na koních hodně příspěvků jen Perličky z inzercí a Co vás naštvalo, a v obojím se hodně řeší Zlatka.
Mrkvička je těžký případ, který se stále omílá dokola, ale on je tááák strašně nezajímavý. Vadí mi to jeho krmičství (teď nemyslím mrkev, myslím cpát do cizích zvířat nevhodné jídlo, cizímu dobrmanovi dával řízky, například), to bych mu jednu liskla. On sem tam přispěje něco od věci, o válce, o počítačích, o mrkvi, ale když na něj pak nikdo nereaguje, dál nepřispívá. Doma bych ho teda nechtěla, ale jinak nuda nuda šeď.
To Zlatka je jiné kafe, ta musí mít nějaký sociálně-psychologický nedostatek, nebo nevím. To, jak dokáže během pár dnů nenapravitelně odrovnat hříběti nohy, to je prostě hrůza. Tomu se nikdo z pravidelných přispěvatelů na psech vyrovnat nedokáže, nebo se tím alespoň nechlubí, že by zmrzačil vrh štěňat.
Nechte toho, nebo to začne i tady :-) však my víme, o koho jde, byla v tv s Desenským, stačilo :-)
napsal(a):
Na koních to tak neumírá ;-)
Taky bych řekla, že je to tam ještě horší...prakticky celý fórum stojí na dvou megatrollech, kteří postupně infiltrujou do všech témat, čímž je totálně "zabijou", aspoň teda pro mě.
Psí fórum je výrazně frekventovanější, což je logický, ale přijde mi, že je tu díky tomu i silnější komunita inteligentních přispěvatelů, kteří i přes trolly a blbobritky drží poměrně slušnou úroveň diskuze.

Terven
napsal(a):
Taky bych řekla, že je to tam ještě horší...prakticky celý fórum stojí na dvou megatrollech, kteří postupně infiltrujou do všech témat, čímž je totálně "zabijou", aspoň teda pro mě.
Psí fórum je výrazně frekventovanější, což je logický, ale přijde mi, že je tu díky tomu i silnější komunita inteligentních přispěvatelů, kteří i přes trolly a blbobritky drží poměrně slušnou úroveň diskuze.
No, ale podívejte se, jestli někdo z nově příchozích zůstává.
Ne. Je tu nějaké jako že stálé osazenstvo a nové nic. Přesně vím, kdo co na co odpoví.
Protože ifauna má jisté názory, které jsou svaté. A když to nováček vidí, že tady je nějakých 20 přikázání a zbytek je silně netolerováno, odejde. Bych mohla vyprávět

napsal(a):
No, ale podívejte se, jestli někdo z nově příchozích zůstává.
Ne. Je tu nějaké jako že stálé osazenstvo a nové nic. Přesně vím, kdo co na co odpoví.
Protože ifauna má jisté názory, které jsou svaté. A když to nováček vidí, že tady je nějakých 20 přikázání a zbytek je silně netolerováno, odejde. Bych mohla vyprávět
Ale ne ne, my radíme jen a pouze dle svého nejlepšího vědomí a svědomí

No ano. Pojďme si promluvit vážně. O granulích.
Ne, doopravdy - jakou trvanlivost mají včelí úly?

napsal(a):
No ano. Pojďme si promluvit vážně. O granulích.
Ne, doopravdy - jakou trvanlivost mají včelí úly?
A sušení červi?