Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

25.1.2014 20:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.61

Dobrý den, prosím o vaše zkušenosti. Mojí feně NF, 8 let, se dnes během dne udělala na boku v oblasti žeber boule velká jako slepičí vejce. Jsem si na 100% jistá, že ráno tam nebyla a teď tam je. Je na pohmat celkem měkká, ohraničená, volně se pod kůží pohybuje, není nijak zarudlá, teplá, nic. Fenu to nebolí, vůbec o tom neví. Pojedeme samozřejmě na veterinu, jen by mě zajímalo, jestli někdo nezažil něco podobného. Díky. Eva.

Neregistrovaný uživatel

25.1.2014 20:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.38.75

Kýla?

Neregistrovaný uživatel

25.1.2014 20:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.33.190

My měli podobně tukový nádor, ale teda nevyrostl do takové velikosti ze dne na den

Neregistrovaný uživatel

25.1.2014 20:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.61

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Kýla?

A myslíte, že kýla může být na žebrech?

Neregistrovaný uživatel

25.1.2014 21:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.49.186

Náš pejsek to měl po očkování. Nebyl Váš pejsek před týdnem na očkování ?
Hanka

Neregistrovaný uživatel

26.1.2014 08:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.246

to maj psi často někdy i z obou stran pravděpodobně prolítla kudy neměla ,naši se občas připletou za dveře , ono se to možná ještě malinko zvětší a během pár týdnů se to zase vstřebá.

Neregistrovaný uživatel

26.1.2014 09:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.49.186

Dobrý den, prosím o vaše zkušenosti. Mojí feně NF, 8 let, se dnes během dne udělala na boku v oblasti žeber boule velká jako slepičí vejce. Jsem si na 100% jistá, že ráno tam nebyla a teď tam je. Je na pohmat celkem měkká, ohraničená, volně se pod kůží pohybuje, není nijak zarudlá, teplá, nic. Fenu to nebolí, vůbec o tom neví. Pojedeme samozřejmě na veterinu, jen by mě zajímalo, jestli někdo nezažil něco podobného. Díky. Eva.

Jak jsem psala , Kuba měl na boku - trochu níž pod horní packou - zhruba tam , kam dostal
vakcínu , pohyblivou bulku , taky jsem byla u veta a bylo mi řečeno - po prohmatání
boule , že je to po očkování. Je fakt, že očkování měl asi týden staré , ale boule asi
do 10 dnů zmizela - vstřebala se..... Hanka

Neregistrovaný uživatel

26.1.2014 15:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.61

Díky všem za odpovědi. Po očkování není, nicméně mohla utrpět nějakej úraz při hrátkách s naší druhou čubinou - jsou to při hrách děsný neurvalci a občas se jim stane, že do sebe v trysku narazej...tak snad to nebude nic vážnýho. Uklidňuju se tím, že nádor snad nevyroste za půl dne...

Neregistrovaný uživatel

26.1.2014 15:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.61

Díky všem za odpovědi. Po očkování není, nicméně mohla utrpět nějakej úraz při hrátkách s naší druhou čubinou - jsou to při hrách děsný neurvalci a občas se jim stane, že do sebe v trysku narazej...tak snad to nebude nic vážnýho. Uklidňuju se tím, že nádor snad nevyroste za půl dne...

Neregistrovaný uživatel

26.1.2014 22:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.45

nechci vám brát úplně iluze, ale kamarádka objevila svojí feně také bouli na boku u posledního žebra... během jednoho dne.. byl to osteosarkom. neváhejte s RTG hrudníku.

Neregistrovaný uživatel

27.1.2014 12:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.50

Naší čubině se takto dělají boule různě po těle. Tu největší vet napíchl a chtěl vzít vzorek, byla plná hnisu, tak jí to rozřízl a vymačkal, bylo toho strašně moc. Řekl, že se to některým psům stává, že by jí je musel postupně vyřezat všechny. Doporučil jen to masírovat a v podstatě nic s tím nedělat.

Neregistrovaný uživatel

23.5.2014 19:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.125.62

....dobrý den.Mohla by jste mi prosím napsat.Jak to dopadlo?
Ztratila se ta boule sama.Máme psa Leryho a dnes jsem objevila taky bouli po kůží v oblasti žebra.
Moc děkuji za odpověď.

Neregistrovaný uživatel

23.5.2014 19:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.61

Ztratila se ta boule sama.Máme psa Leryho a dnes jsem objevila taky bouli po kůží v oblasti žebra.
Moc děkuji za odpověď.

Dobrý den, boule zmizela sama, trvalo to ale skoro měsíc.

Neregistrovaný uživatel

24.5.2014 06:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.178

Moc děkuji za odpověď.

Dobrý den,
moje fena měla také viditelnou bouli v břiše. Předevčírem jsme byli na vyjmutí, protože to rychle rostlo. Bylo to naštěstí tukové.

Neregistrovaný uživatel

24.5.2014 09:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.69

Dobrý den, boule zmizela sama, trvalo to ale skoro měsíc.

A co Vám řekli na veterině? Psala jste tehdy, že s pesanem pojedete za vetem...

Neregistrovaný uživatel

24.5.2014 11:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.61

A co Vám řekli na veterině? Psala jste tehdy, že s pesanem pojedete za vetem...

Prohmatali, povídali, že to vypadá na bouli po nějakém nárazu, a když to nezmizí, tak že se bude operovat. Začalo se to zmenšovat až do vymizení, takže nic dalšího se nedělo.

Neregistrovaný uživatel

27.5.2014 12:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.69

Prohmatali, povídali, že to vypadá na bouli po nějakém nárazu, a když to nezmizí, tak že se bude operovat. Začalo se to zmenšovat až do vymizení, takže nic dalšího se nedělo.

Děkuju za odpověď.

Neregistrovaný uživatel

27.5.2014 12:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.1

My bouli na boku měli od čmeláka, kterýho pes zalehl, čmelák ho prostě kousl a udělala se boule a do týdne zas zmizela...

Neregistrovaný uživatel

27.5.2014 20:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.125.62

..tak jsme byli s Lerym také na veterině a prý to měl od uhození a nebo bodutí od včel.Boule už mizí smajlík.Moc zdravím a děkuji

22.2.2015 12:40
hannie

XXX.XXX.61.2

Dobrý den, máme 5let starýho kokršpaněla udělala se mu boule na pravém boku jak končí žebra ve velikosti vejce a je tvrdá náš veterinář nám pouze řekl at sledujeme jestli se zvětšuje ale je stále stejné už přes pul roku... vůbec mu to nevadí nebolí nereaguje na to nijak. jen když ho ostříháme tak to vypadá neesteticky. jinak ještě do toho měl už 4krát epileptický záchvat si myslíme uvažuji o změně veterináře a zajímalo by mě jestli se stím někdo zvás nesetkal děkuji za odpovědi :).

Andy-ka

31.3.2019 11:01
Andy-ka

XXX.XXX.97.237

hannie napsal(a):
Dobrý den, máme 5let starýho kokršpaněla udělala se mu boule na pravém boku jak končí žebra ve velikosti vejce a je tvrdá náš veterinář nám pouze řekl at sledujeme jestli se zvětšuje ale je stále stejné už přes pul roku... vůbec mu to nevadí nebolí nereaguje na to nijak. jen když ho ostříháme tak to vypadá neesteticky. jinak ještě do toho měl už 4krát epileptický záchvat si myslíme uvažuji o změně veterináře a zajímalo by mě jestli se stím někdo zvás nesetkal děkuji za odpovědi :).

Také mám kokršpaněla fenku, a máme bouli proměnu na levém boku jak končí zebra. Veterinář řekl, že to nádor není, ale má to už skoro rok, stále stejné. Údajně to je po očkování co měla v červenci. Jenže očkovaná nebyla do boku ale nahoře do hřbetu. Sledujeme, nezvetsuje se to.

LenkaSVK

3.7.2019 23:37
LenkaSVK

XXX.XXX.209.25

Zdravim, mojmu 3 rocnemu psovi sa spravila hrcka na boku na rebrach. Spociatku to bolo male, gelovite a pohyblive, teraz je to velke ako vajce a tvrde. Neboli ho to na dotyk, len sa obcas skrabe. Narastlo to tyzden po ockovani, ale to moze byt len zhoda nahod lebo ockovanie dostal do krku, nie na rebra. A od vsimnutia je to 4 tyzdne a vobec sa to nezmensuje, naopak, rastie to. Veterinar povedal, ze to mam este tyzden sledovat, ale nezda sa mi to normalne:(( uzliny ale zvacsene nema. Moze to byt nador, narasteny za taky kratky cas? Dakujem za kazdu pomoc.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík