Magnetická rezonance cena a kde

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

3.6.2014 20:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.246

mému štěněti bylo doporučeno vyšetření mozku magnetickou rezonancí. prosím o vaše zkušenosti kde a za kolik se dá udělat díky moc

Neregistrovaný uživatel

3.6.2014 20:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.3

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
mému štěněti bylo doporučeno vyšetření mozku magnetickou rezonancí. prosím o vaše zkušenosti kde a za kolik se dá udělat díky moc

fiedler slaný, má stránky a s ceníkem....zkušenosti nemám ,jenom jsem to u něj na w. četla

Neregistrovaný uživatel

3.6.2014 20:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.236

http://www.veterinarniklinika-mimon.cz/cs/fotogalerie/rezonance-magneticka/

http://www.jaggypraha.cz/cz/nase-sluzby/cenik

Neregistrovaný uživatel

3.6.2014 22:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.207.155

http://www.veterinarniklinika-mimon.cz/cs/fotogalerie/rezonance-magneticka/

http://www.jaggypraha.cz/cz/nase-sluzby/cenik

V Mimoni stojí kolem 8000 Kč + DPH. Taky počítejte s rozbory krve apod., což je u Vepřeka poměrně drahý špáš. Ale doktor je to dobrý.

Neregistrovaný uživatel

4.6.2014 04:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.246

díky moc

Neregistrovaný uživatel

4.6.2014 04:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.246

fiedler slaný, má stránky a s ceníkem....zkušenosti nemám ,jenom jsem to u něj na w. četla

jé k Fiedlerovi to mám kousek ten mě ani nenapadl ,ted sem na to koukala , sem asi hloupásmajlík ale rezonance je totéž co CT ?

Neregistrovaný uživatel

4.6.2014 06:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.188.108

jé k Fiedlerovi to mám kousek ten mě ani nenapadl ,ted sem na to koukala , sem asi hloupásmajlík ale rezonance je totéž co CT ?

Ne, není. CT je počítačová tomografie, magnetická rezonance je něco jiného. Je přesnější.

Neregistrovaný uživatel

4.6.2014 10:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.187.187

Když byl můj hafan byl jako štěndo,tak mu bylo doporučeno vyšetření MR kvůli epilepsii.Nevím,co má Vaše štěňátko za problém,ale chci jen říct,že jestli je to kvůli epině,tak se na to vykašlete.Ani CT,ba ani MR nezjistí přesnou lokalitu výbojů,možná,jen některé úseky a Váš pejsek zůstane stejně na práškách,nehledě k tomu budete stresovat sebe a hlavně pejsánka.
Na klinice Jaggy byl vyšetřován pejsek mého souseda,stálo ho to plno peněz a přišli na to,co mu vlastně říkal jeho vet.Byla to epilepsie.Hafan dostal prášky a bere je už 9 let pravidelně a je v pohodě.

Neregistrovaný uživatel

4.6.2014 11:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.235

Máme s Mimoní, super servis, vše ok, psovi pomoženo. Cena úměrná, záleží i na velikosti psa.

Neregistrovaný uživatel

4.6.2014 12:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.3

Když byl můj hafan byl jako štěndo,tak mu bylo doporučeno vyšetření MR kvůli epilepsii.Nevím,co má Vaše štěňátko za problém,ale chci jen říct,že jestli je to kvůli epině,tak se na to vykašlete.Ani CT,ba ani MR nezjistí přesnou lokalitu výbojů,možná,jen některé úseky a Váš pejsek zůstane stejně na práškách,nehledě k tomu budete stresovat sebe a hlavně pejsánka.
Na klinice Jaggy byl vyšetřován pejsek mého souseda,stálo ho to plno peněz a přišli na to,co mu vlastně říkal jeho vet.Byla to epilepsie.Hafan dostal prášky a bere je už 9 let pravidelně a je v pohodě.

Naše problémy jsou trošku jinačí jde o vyšetření hypofxzy pes má problémy s štítnou žlázoi a nadlefvinkami a zároveň i s imunitním systémem vubec. Na práškách asi taky bude jen se zjistí příčina jenomže stejně si myslím že neodstranitelná tak nevím, je mladej , krásnej jsme z toho moc neštastní a to jsem po smrti psa bez pp kupovala s pp aby byl zdravý
smajlík

Neregistrovaný uživatel

4.6.2014 12:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.3

Máme s Mimoní, super servis, vše ok, psovi pomoženo. Cena úměrná, záleží i na velikosti psa.

Co pejskovi bylo přesně?

9.5.2019 12:07
Arbora

XXX.XXX.192.218

Vyťahujem staršiu tému, keďže od roku 2014 sa mohla situácia zmeniť.
Kde v okolí Prahy(mimo JAGGY) sa dá spraviť MRI? A teda nielen spraviť, ale aj vyhodnotiť nejako schopne, aby to neboli iba vyhodené peniaze.

Vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík