Prosim o skusenosti tích z vás kto má psa i v dome vo vnútri. Aku mate podlahu? Potrebujeme sa rozhodnut a vo vybere mame bud nejaku kvalitnejsiu plavajucu podlahu napr. Quick step alebo čo nas viac laka je dubove olejovane kartačovane drevo. So psikom v dome vo vnutri skusenost nemam a neviem čo očakavat. Pes bude vonkajškovy (planujeme chodskeho psa) ale bude moct ist občasne aj dovnutra. Chodba bude určite dlažba, i kupelky. Riešim obyvacku, izby...čo je pri psovi lepšie? a ti z vas čo mate drevenu podlahu, dali by ste ju znovu? Drevo by som inak dala...len potrebujem radu od tych co maju psika dnu...ze co od toho očakavat. Drevo dat alebo radsej nedat? Vdaka za skusenosti.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Měli jsme dlažbu, studí, potom to psovi na stará kolena začalo klouzat a nechtěl po ní chodit, po lině to samé. Měli jsme i parkety ty poškrábal a zničil, takže u nás nakonec vyhrál zátěžový koberec.
napsal(a):
Měli jsme dlažbu, studí, potom to psovi na stará kolena začalo klouzat a nechtěl po ní chodit, po lině to samé. Měli jsme i parkety ty poškrábal a zničil, takže u nás nakonec vyhrál zátěžový koberec.
Prosim a parkety ste mali drevene dubove ? skutočne to pes teda zničil? a ako velky je vaš pejsek? My sme mali doma smrekove prkna ako som vyrastala. A to drevo je dost jemne, mekke... Ale dubove drevo je zas dost pevne, a odolne...ale skušenost so psom prave nemam voči tejto podlahe.
scylla
napsal(a):
Dlaždice a prkennou podlahu, mořenou. Setře se a je pořádek, prkna drží.
Dakujem moc, a prkna mate dubove? Nekto psal, ze museli i drevo vyhodit a dali laminat, ze drevo bolo tak znicene. A u vas naopak drevo drzi. A kolik važi vaš pejsek? Je doma cely den, nebo jen občas? Náš by byl vonkajškovy, ale občas by mohol i dnu...fakt nevim jestli ist do duboveho olejovaneho kartačovaneho dreva, alebo do laminatu...Laminat je odolnosti istejši, drevo je zas hezči a láka ma...
Máte někdo zkušenosti s vinylovou podlahou a psem?
napsal(a):
Máte někdo zkušenosti s vinylovou podlahou a psem?
Pocula som ze je lepsia ako laminat ze menej klepoce... Na druhu stranu obsahuje zlozky zma Kčovadel ktore uvolnuju do ovzdušia ftalaty. Takze ja som zo zdravotneho hladiska podlahu ktora ma pvc v zlozeni vylucila. Nevravim vsak ze na dotyk pro pejska neni dobra...no na zdravi pre cloveka ako i psa by som to nedala.