Chtela bych zmenit prace a stihat psy, umim to delat. Jsem cizinka, ted' bydlim a pracuju v Praze. Predtim v Rusku 5 let pracovala jsem jako psy kadernice. Strihat psy je muj sen, mam rada zvirata. Ale pro me je velmi dulezite kolik penize mohla bych vydelavat protoze take musim se starat o sveho syna. Jestli nekdo to vi napiste prosim vas jaka je mzda v psy salonech nebo kolik muzu vydelavat jestli budu strihat psy doma? Dekuji!
Uživatel s deaktivovaným účtem
lenka l
napsal(a):
Chtela bych zmenit prace a stihat psy, umim to delat. Jsem cizinka, ted' bydlim a pracuju v Praze. Predtim v Rusku 5 let pracovala jsem jako psy kadernice. Strihat psy je muj sen, mam rada zvirata. Ale pro me je velmi dulezite kolik penize mohla bych vydelavat protoze take musim se starat o sveho syna. Jestli nekdo to vi napiste prosim vas jaka je mzda v psy salonech nebo kolik muzu vydelavat jestli budu strihat psy doma? Dekuji!
V psích salonech obvykle nejsou zaměstnanci, ale živnostníci, kteří si dělají sami na sebe.
No a kolik si může vydělat takový živnostník - to si musíte spočítat sama, to vám nikdo neřekne. Záleží na tom, kolik jste schopná ostříhat denně psů a za kolik, jaké budete mít náklady (nájem salonu, voda, pomůcky) a hlavně kolik se vám podaří získat zákazníků, což nezáleží jen na vaší šikovnosti, ale také na dostupnosti, na konkurenci v okolí, na reklamě, která není zadarmo...