Za nas acana chutna, obcas mi teda pes neji nekterou davku vubec, ale netusim, jak by to bylo na jinych granulich kdyz nema hlad. Obcas si prinese misku a chce pridat.
Zazivaci potize tak mozna prvni tyden od chovatelky, nez jsme presli z cehosi na cem byla predtim.
Nejvetsi problem mam s dostupnosti, uz potreti se mi na mem oblibenem eshopu stalo, ze nemeli vetsi baliky, ted mam objednano od nejakeho mnou neovereneho eshopu a nemam ani odpoved, natoz predstavu, kdy mi to doruci. Zatim krmim masem + Ontariem ( no, nebylo nic jineho) protoze granule mi za ty jejich objednavkove doby dosly :(
Acana puppy nespada do tech nejvice doporucovanych, ma v sobe porad obilniny ( oves) a spousta lidi vas z prechodu tow odradi, ty jsou hodnocene casto lepe.
lepy1
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych přejít z totw na Acanu Puppy Large Breed, ráda bych se zeptala na zkušenosti s tímto krmením, jak chutná a jestli dělá nějaké zažívací problémy?Děkuji.
Proč chcete přecházet z totw na obilnou Acanu?
Jestli chcete mermomocí přechod, tak bych doporučila spíše řadu Acana Regionals - 60% masa a 40% zeleniny (neobsahuje ten řezaný oves). Popř. Zkuste úplně jinou značku: Essentials food - 70% masa a 30% ovoce/zelenina.
lepy1
napsal(a):
Děkuji za radu, no já mám právě dilema, jestli zůstat o totw jen změnit příchuť a nebo Acanu, má přeci jen lepší hodnocení.
Kde jste viděla lepší hodnocení?
Být Vámi, radši bych jen změnila příchuť - pokud Vám ji pes bude žrát, ta druhá je tuším ryba. Nebo se zamyslete nad tím ess, jak jsem psala výše, do Acany bych šla jedině do té Regional řady. Psímu git by se ta obilná řada nemusela úplně zamlouvat.