Ahoj, se zahraniční inzercí už nějaké zkušenosti mám, spíš mi jde o nějaké triky, jak oblafnout servery typu quoka.de či kleinanzeigen.ebay.de nebo willhaben.at, aby tam bylo možné zadat inzerát z Čech. Dokonce jsem zkoušela u některých jim ty služby i zaplatit a nic. Inzerát se buď nezaloží, smaže apod. Máte někdo zkušenosti, např. Zadat inzerát jako komerční nebo zaplatit nějakou službu třeba topování atd., povedlo se Vám to někomu? Prochází Vám to a u jakých serverů? Zajímají mě hlavně německé. Musím přiznat, že přístup těchto zahraničních serverů mě vytáčí už jen z principu (všichni jsme občané EU, že), ale inzerovat bych na nich pochopitelně chtěla, to je jasné. Budu vděčná za jakoukoliv radu. Díky moc.
Je to celkem jednoduché. Pokud spoléháte na překladač, nebo neumíte perfektně danou řeč, server Váš inzerát vyhodnotí jako podvodný a smaže ho.
Je to stejné jako u nás. I tady se inzeráty zadávané lámanou češtinou mažou pro podezření, že je zadal podvodník.
Pokud chcete inzerovat v zahraničí, chce to především nechat si inzerát zpracovat někým, kdo perfektně ovládá danou řeč a potom se obrátit na správce stránek. Po domluvě s ním můžete inzerát vložit bez rizika smazání.
Bohužel svět kolem nás se podvodníky jen hemží a tak se s nimi občas svezou i nevinní.
Na správce stránek výše jmenovaných stránek se jako čecháček můžeš obracet jak chceš, i když ví, že nejsi podvodník, tak české chovatele ( ano plemen s PP ) prostě nechtějí nechat inzerovat. Takže ti žádné přeložení inzerátu do perfektní němčiny ani náhodou nepomůže. Mají to prostě nastavené tak, že nějaký robot, podle IP adresy pozná, že jsi z ČR a inzerát prostě vložit nenechá ani když vkládáš pod e-mailem s jejich doménou třeba yahoo.de nebo t-mobile.de, a zadáš jejich psč ( plz ) jako že jsi třeba z Passau - 93047 a tváříš se jako že vkládá němec z Německa, tak ti to prostě inzerát nevloží, podle IP asi poznají, že nejsi z Německa nebo Rakouska - prostě si svoje servry chrání pro svoje chovatele a čecháčky tam nechtějí nechat inzerovat ani psy s PP. Není to kvůli podvodníkům - podvodné nesmyslné inzeráty tam vloží stejně jako u nás - jen je musí vkládat němec nebo rakušák. Tady vloží inzertní servry podvodné inzeráty kdejakému joudovi z ciziny, co je má psané špatnou šeštinou a na první pohled tam má nesmyslkně nízkou cenu a napsané nesmysli - jako ště´ˇnata vyškoleny na nočník, ony jsou s PP cena, školeni a prohlédnuti, cena 3000 ( za štěně s PP dost nesmysl ) a našim správcům a webmasterům je to zcela u řiti. Německé servery si to hlídají pro svoje německé inzerenty a jejich chovatele a nemají zájem o inzerci ani poctivích českých chovatelů s PP. Zadavatelce snad poradí´m inzerovat na bazos.de, bazos.at a snautz.de - tam se inzerovat dá a inzeráty čecháčků nemažou. S výše zmiňovanými servery je to opravdu problém se na ně dostat.
matej1978

XXX.XXX.50.102
je to blbost - dávám inzeráty jak na kleinanzeigen.de tak na ebay.de tak na willhaben.de - jediné omezení mají švýcaři na richardo.ch - vůbec nechápu jak jste tady na to přišli , úplnej nesmysl