Zahraniční inzerce - zkušenosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2015 23:23
leablanca

XXX.XXX.77.66

Ahoj, se zahraniční inzercí už nějaké zkušenosti mám, spíš mi jde o nějaké triky, jak oblafnout servery typu quoka.de či kleinanzeigen.ebay.de nebo willhaben.at, aby tam bylo možné zadat inzerát z Čech. Dokonce jsem zkoušela u některých jim ty služby i zaplatit a nic. Inzerát se buď nezaloží, smaže apod. Máte někdo zkušenosti, např. Zadat inzerát jako komerční nebo zaplatit nějakou službu třeba topování atd., povedlo se Vám to někomu? Prochází Vám to a u jakých serverů? Zajímají mě hlavně německé. Musím přiznat, že přístup těchto zahraničních serverů mě vytáčí už jen z principu (všichni jsme občané EU, že), ale inzerovat bych na nich pochopitelně chtěla, to je jasné. Budu vděčná za jakoukoliv radu. Díky moc.

29.1.2015 12:12
danis

XXX.XXX.32.231

Je to celkem jednoduché. Pokud spoléháte na překladač, nebo neumíte perfektně danou řeč, server Váš inzerát vyhodnotí jako podvodný a smaže ho.
Je to stejné jako u nás. I tady se inzeráty zadávané lámanou češtinou mažou pro podezření, že je zadal podvodník.
Pokud chcete inzerovat v zahraničí, chce to především nechat si inzerát zpracovat někým, kdo perfektně ovládá danou řeč a potom se obrátit na správce stránek. Po domluvě s ním můžete inzerát vložit bez rizika smazání.
Bohužel svět kolem nás se podvodníky jen hemží a tak se s nimi občas svezou i nevinní.

30.1.2015 02:45
bilusik

XXX.XXX.168.4

Na správce stránek výše jmenovaných stránek se jako čecháček můžeš obracet jak chceš, i když ví, že nejsi podvodník, tak české chovatele ( ano plemen s PP ) prostě nechtějí nechat inzerovat. Takže ti žádné přeložení inzerátu do perfektní němčiny ani náhodou nepomůže. Mají to prostě nastavené tak, že nějaký robot, podle IP adresy pozná, že jsi z ČR a inzerát prostě vložit nenechá ani když vkládáš pod e-mailem s jejich doménou třeba yahoo.de nebo t-mobile.de, a zadáš jejich psč ( plz ) jako že jsi třeba z Passau - 93047 a tváříš se jako že vkládá němec z Německa, tak ti to prostě inzerát nevloží, podle IP asi poznají, že nejsi z Německa nebo Rakouska - prostě si svoje servry chrání pro svoje chovatele a čecháčky tam nechtějí nechat inzerovat ani psy s PP. Není to kvůli podvodníkům - podvodné nesmyslné inzeráty tam vloží stejně jako u nás - jen je musí vkládat němec nebo rakušák. Tady vloží inzertní servry podvodné inzeráty kdejakému joudovi z ciziny, co je má psané špatnou šeštinou a na první pohled tam má nesmyslkně nízkou cenu a napsané nesmysli - jako ště´ˇnata vyškoleny na nočník, ony jsou s PP cena, školeni a prohlédnuti, cena 3000 ( za štěně s PP dost nesmysl ) a našim správcům a webmasterům je to zcela u řiti. Německé servery si to hlídají pro svoje německé inzerenty a jejich chovatele a nemají zájem o inzerci ani poctivích českých chovatelů s PP. Zadavatelce snad poradí´m inzerovat na bazos.de, bazos.at a snautz.de - tam se inzerovat dá a inzeráty čecháčků nemažou. S výše zmiňovanými servery je to opravdu problém se na ně dostat.

30.1.2015 11:55
bilusik

XXX.XXX.168.4

Na uvedenýchg servrech co zmínila zadavatelka nenechají tam inzerovat ani nás ani Poláky, Slováky, Maďary atd - prostě z bývalého východního bloku. Jako kdyby jsme nebyli právoplatnými členy EU...

matej1978

8.5.2023 08:40
matej1978

XXX.XXX.50.102

je to blbost - dávám inzeráty jak na kleinanzeigen.de tak na ebay.de tak na willhaben.de - jediné omezení mají švýcaři na richardo.ch - vůbec nechápu jak jste tady na to přišli , úplnej nesmysl

Přidejte reakci

Přidat smajlík