Kříženec německý ovčák x labrador

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2015 11:40
PetraEmily

XXX.XXX.72.3

Zdravím, máme fenečku křížence. Mamka NO a taťka černý Labrador. Je jí 5 měsíců a má necelých 19 kilo. V kohoutku cca 53 cm. Nemáte někdo zkušenosti jak velká a mohutná by mohla být v dospělosti ? Díky za odpovědi smajlík

Přidávám fotky štěněte i rodičů smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.2.2015 11:51

PetraEmily napsal(a):
Zdravím, máme fenečku křížence. Mamka NO a taťka černý Labrador. Je jí 5 měsíců a má necelých 19 kilo. V kohoutku cca 53 cm. Nemáte někdo zkušenosti jak velká a mohutná by mohla být v dospělosti ? Díky za odpovědi smajlík

Přidávám fotky štěněte i rodičů smajlík

Na těch fotkách jsou její rodiče ? Pokud ano, tak mamka je určitě kříženec NO a možná labradora, takže počítejte, že Vaše čubina bude velikostně jako NO.

12.2.2015 11:52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Na těch fotkách jsou její rodiče ? Pokud ano, tak mamka je určitě kříženec NO a možná labradora, takže počítejte, že Vaše čubina bude velikostně jako NO.

Omlouvám se, měla jsem na mysli, tátu (černého).

12.2.2015 11:54
PetraEmily

XXX.XXX.72.3

Nám bylo řečeno, že taťka je černý labrador Labrador, ale nám z fotek čistý taky nepřijde. . . ale ty prvni dve fotky je naše štěně, jestli mluvíte o tom smajlík

12.2.2015 12:06

PetraEmily napsal(a):
Nám bylo řečeno, že taťka je černý labrador Labrador, ale nám z fotek čistý taky nepřijde. . . ale ty prvni dve fotky je naše štěně, jestli mluvíte o tom smajlík

Jo, to je evidentní, ale na kráse to té vaší princezně neubírá

12.2.2015 12:10
PetraEmily

XXX.XXX.72.3

Jo, to je evidentní, ale na kráse to té vaší princezně neubírá

Děkujeme

12.2.2015 12:25

PetraEmily napsal(a):
Děkujeme

Není zač Ať Vám roste do krásy a zdraví

12.2.2015 12:42
amiš

XXX.XXX.11.39

Gratuluji ke krásné fence. Měla jsem z útulku před lety od štěnda 4 měsíce kříženku, která vypadala jak ségra vaší, akorát měla bílé odznaky na tlapkách, bříšku, tlamce a špičce ocásku. Byl to úžasný pes, lidi taky tipovali křížence labradora a NO. Ačkoli v dospělosti ji volali hele vlčák . Podle měr, které uvádíte, ta moje byla něco podobného i v nich, takže, dorostla podle měření (nikoli ale přesného) na 59-61 cm a vážila střídavě, jako mladá byla spíš vyžle, ale jako starší dáma si držela váhu kolem 30 kg. Spíš tedy k těm 30 kg. Ať se daří .

12.2.2015 12:51
PetraEmily

XXX.XXX.72.3

amiš napsal(a):
Gratuluji ke krásné fence. Měla jsem z útulku před lety od štěnda 4 měsíce kříženku, která vypadala jak ségra vaší, akorát měla bílé odznaky na tlapkách, bříšku, tlamce a špičce ocásku. Byl to úžasný pes, lidi taky tipovali křížence labradora a NO. Ačkoli v dospělosti ji volali hele vlčák . Podle měr, které uvádíte, ta moje byla něco podobného i v nich, takže, dorostla podle měření (nikoli ale přesného) na 59-61 cm a vážila střídavě, jako mladá byla spíš vyžle, ale jako starší dáma si držela váhu kolem 30 kg. Spíš tedy k těm 30 kg. Ať se daří .

Tak to bude opravdu něco podobného smajlík Jinak máme bílý flíček na hrudi a sem tam se objeví jeden bílý chlup

12.2.2015 16:34

Fenka je moc pěkná. tatínek je labradoří kříženec, sama sem podobného měla, maminka mě taky nepřipadá jak čistý německý ovčák, ale to je jedno, fenka bude velikostně něco mezi nimi, a povedla se, je to krasavice

12.2.2015 19:04

Bude asi tak okolo 30 kg, ale to by mě bylo úplně fuk a neřešila bych to, hlavně, aby byla zdravá, je to MOC KRÁSNÁ FENKA-černá briketka, strašně se mi líbí, tak atˇvám pěkně prospívá.

12.2.2015 22:42
PetraEmily

XXX.XXX.72.3

Bude asi tak okolo 30 kg, ale to by mě bylo úplně fuk a neřešila bych to, hlavně, aby byla zdravá, je to MOC KRÁSNÁ FENKA-černá briketka, strašně se mi líbí, tak atˇvám pěkně prospívá.

Samozřejmě nám na velikosti nezáleží, jen jsme zvědaví smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík