Kříženec NO - kolik vyroste?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.2.2015 13:54
slojma

XXX.XXX.200.139

Kolik by jste tipli výšku, váhu u fenky, kříž NO,7 měs,15kg, výška po kolena. Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.2.2015 13:56

slojma napsal(a):
Kolik by jste tipli výšku, váhu u fenky, kříž NO,7 měs,15kg, výška po kolena. Děkuji.

Výšku tak 50-55cm, váha tak 20-25kg.

15.2.2015 15:20

" Výška po kolena " - dobrá míra. Čí ta kolena jsou ? Můj syn má kolena rozhodně jinde než já a moje vnučka taky smajlík.

15.2.2015 19:02
slojma

XXX.XXX.200.139

Dobře, netušila jsem, že se tu nachází i méně chápaví lidé a že se bavím o dospělém, normálním, člověkovi, takže výška kohoutku je u kolen DOSPELEHO člověka. Prostě rýpavci si najdou vždy něco a rada nike :-D.

15.2.2015 19:17
jazzinka

XXX.XXX.35.182

Uspokojila by Vás odpověď "do půlky stehen"? ;-) Ale vážně tedy - třeba můj vlčák mezi 8 měsícem a rokem vyrostl už jen o 2 cm. Pokud je křížený s něčím menším, tak už asi moc nevytáhne.

15.2.2015 20:14

slojma napsal(a):
Dobře, netušila jsem, že se tu nachází i méně chápaví lidé a že se bavím o dospělém, normálním, člověkovi, takže výška kohoutku je u kolen DOSPELEHO člověka. Prostě rýpavci si najdou vždy něco a rada nike :-D.

Netušila jsem, že zadavatelka neumí změřit normálně psa v kohoutku. Nepokládám se za méně chápavou, ani jsem nerýpala, jen jsem konstatovala, že můj ( dávno dospělý ) syn má kolena dost jinde než já - dávno dospělá ženská. A co jste čekala za radu to nevím. Jak psa natahovat nebo mu dávat cihlu na hlavu ? Dočkejte času a uvidíte. Vyroste přesně tolik, kolik má.

17.2.2015 15:15
PetraEmily

XXX.XXX.72.3

Nedavno jsem se ptala na něco podobného, máme fenku NOx labrador, v peti mesicich 19 kg a v kohoutku 53 cm. Paní se stejným křížením mi odepsala, že se bude jednat v dospělosti přibližne o 60 cm v kohoutku a 30 kg. Spíše budeme větší. Z vašeho popisu bych usoudila, že NO bude křížený s o dost menším plemenem, ale asi vám nikdo moc neporadí, když se neví o jaké druhé plemeno se jedná smajlík Já bych tipovala v dospělosti max.20 kg a že už moc nepovyroste smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík