Uživatel s deaktivovaným účtem

slojma
napsal(a):
Kolik by jste tipli výšku, váhu u fenky, kříž NO,7 měs,15kg, výška po kolena. Děkuji.
Výšku tak 50-55cm, váha tak 20-25kg.

" Výška po kolena " - dobrá míra. Čí ta kolena jsou ? Můj syn má kolena rozhodně jinde než já a moje vnučka taky .

slojma
napsal(a):
Dobře, netušila jsem, že se tu nachází i méně chápaví lidé a že se bavím o dospělém, normálním, člověkovi, takže výška kohoutku je u kolen DOSPELEHO člověka. Prostě rýpavci si najdou vždy něco a rada nike :-D.
Netušila jsem, že zadavatelka neumí změřit normálně psa v kohoutku. Nepokládám se za méně chápavou, ani jsem nerýpala, jen jsem konstatovala, že můj ( dávno dospělý ) syn má kolena dost jinde než já - dávno dospělá ženská. A co jste čekala za radu to nevím. Jak psa natahovat nebo mu dávat cihlu na hlavu ? Dočkejte času a uvidíte. Vyroste přesně tolik, kolik má.
Nedavno jsem se ptala na něco podobného, máme fenku NOx labrador, v peti mesicich 19 kg a v kohoutku 53 cm. Paní se stejným křížením mi odepsala, že se bude jednat v dospělosti přibližne o 60 cm v kohoutku a 30 kg. Spíše budeme větší. Z vašeho popisu bych usoudila, že NO bude křížený s o dost menším plemenem, ale asi vám nikdo moc neporadí, když se neví o jaké druhé plemeno se jedná Já bych tipovala v dospělosti max.20 kg a že už moc nepovyroste