Pro majitele pitbula i pastevce - výběr psa

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.2.2015 08:04

Dobrý den je tu někdo kdo měl nějakého bulla pak pastevce nebo naopak nebo současně? potřebovala bych poradit.

19.2.2015 08:20

Atalin, tak se ptejte, na odpověď možná nebude nutné vlastnictví obou plemen

19.2.2015 08:51
kopek

XXX.XXX.236.191

Bulla som nemal, pastevce áno. Ale je to zaujímavá kombinácia...

19.2.2015 15:30

Mám zkušenost s pitbulem a teď mám amerického bulika je to otázka delší doby až budu bydlet v baráku tak si na zahradu chci pořídit nějakého hlídače spis fenu když mám psa..jenom mě zajímá jestli mi zkušenosti s tímto plemen stačí a jestli ho nezakousne když s ním bude od mala..a jestli je lepší SAO, kavkazan nebo anatolsky..nebo jestli si mam radši pořídit rotvajlera třeba..taky jestli by psovi nevadilo ze je venku a druhy vevnitř..do domu by měla přístup jen v me přítomnosti samotný bych je nenechala..

19.2.2015 20:13
Monika333

XXX.XXX.49.24

Nezakousnou se, pokud jim hned od začátku určíte jastá pravidla a nebudete žádného upřednosňovat. Z těch tří jmenovaných plemen bych řekla že anatolák je na výchovu nejnáročnější a proto bych ho nevolila.

19.2.2015 20:27
conie

XXX.XXX.206.202

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám zkušenost s pitbulem a teď mám amerického bulika je to otázka delší doby až budu bydlet v baráku tak si na zahradu chci pořídit nějakého hlídače spis fenu když mám psa..jenom mě zajímá jestli mi zkušenosti s tímto plemen stačí a jestli ho nezakousne když s ním bude od mala..a jestli je lepší SAO, kavkazan nebo anatolsky..nebo jestli si mam radši pořídit rotvajlera třeba..taky jestli by psovi nevadilo ze je venku a druhy vevnitř..do domu by měla přístup jen v me přítomnosti samotný bych je nenechala..

Zkuste přidat do výběru šarplanince, je to pastevec, ale ke všemu domácímu je při dobré socializaci a výchově v pohodě.

20.2.2015 08:29
kobroor

XXX.XXX.41.2

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Nevím, co si mám představit pod americkým bulíkem? Já mám SAO - fenu, sestra měla angl. bulíka - taky fenu a ještě mám NO - taky fenu. Všechny tři na sebe byly zvyklé, a to i když se se sestřinou bulinou viděly nepravidelně. Hrály si spolu, i když bulina byla na SAO až moc rtuťovitá Když už jí vadila, šla pryč a nevšímala si jí.
Jestli si ale psi sednou, to si netroufám tvrdit. Pes - fena je větší šance.
No a pokud jde o to, jestli byste to zvládla, řekla bych že jo. Povaha podobná, rozdílný temperament..

Přidejte reakci

Přidat smajlík