Maca černá-léčba psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2015 00:02
Yv1

XXX.XXX.32.138

Zdravím-zajímalo by mě, jestli někdo máte zkušenost s podáváním Macy černé/horské/ pejskovi?-at už jako léčbu, nebo jako prevenci/popř dávkování/hmotnost/Díky.

25.2.2015 00:21
Yv1

XXX.XXX.32.138

nikdo ? Žádná zkušenost?

25.2.2015 02:36
rapotacka11

XXX.XXX.32.28

Já je preventuju kocouřím drápem.
Taky dobrý.

http://e-cajovna.net/una-de-gato.

25.2.2015 08:16
Yv1

XXX.XXX.32.138

Díky-Vilcacora je bezvadná, ale cíleně se ptám na Macu-jde o pejska odebraného z množírny-kde je tolik zdravotních - různorodých problémů, že by Maca mohla být velkou pomocí, sama s ní mám skvělé zkušenosti, svým pejskům ji podávám 1x týdně -jako prevenci, ale nikde jsem nedohledala-jak dávkovat pro pejska při léčbě...doufala jsem, že tu někdo bude mít zkušenost.

25.2.2015 10:23
Abies

XXX.XXX.89.52

Yv1 napsal(a):
Díky-Vilcacora je bezvadná, ale cíleně se ptám na Macu-jde o pejska odebraného z množírny-kde je tolik zdravotních - různorodých problémů, že by Maca mohla být velkou pomocí, sama s ní mám skvělé zkušenosti, svým pejskům ji podávám 1x týdně -jako prevenci, ale nikde jsem nedohledala-jak dávkovat pro pejska při léčbě...doufala jsem, že tu někdo bude mít zkušenost.

Nemám bohužel žádnou zkušenost, ale já bych upravila bych dávkování podle váhy psa.
U většiny lidských léků se to tak dělá.
Jestliže je pro člověka vhodná dávka 10g denně, (to jsem našla na netu) dala bych pro 30 kg vážícího psa 5g,15 kg vážícího psa 2.5 g a pro psa do 10kg jenom 1 gram.

Ale nejsem veterinář, možná by bylo vhodnější zeptat se veta.

25.2.2015 10:28
prostě-miloš

XXX.XXX.230.93

Yv1 napsal(a):
Zdravím-zajímalo by mě, jestli někdo máte zkušenost s podáváním Macy černé/horské/ pejskovi?-at už jako léčbu, nebo jako prevenci/popř dávkování/hmotnost/Díky.

? Tě bůh, tak tohle používám, ale na sebe a dobrý ...Miloš.

5.3.2015 01:19
Yv1

XXX.XXX.32.220

díky-alespon za snahu...Poptat se u vetů snaha byla, ale problém byl v tom, že o mace nikdy ani neslyšeli...

5.3.2015 01:24
Yv1

XXX.XXX.32.220

prostě-miloš napsal(a):
? Tě bůh, tak tohle používám, ale na sebe a dobrý ...Miloš.

Jj-já právě taky, takže vím na vlastní kůži jak je dobrá..na zahraničních webech jsem se sice dávkování nedočetla, ale alespon už vím, že není pro psy toxická -a k léčbě se používá a běžně se používá u koníků-...tak jsme začali a necháme se překvapit výsledky..Díky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík