Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2015 08:47
tiffany

XXX.XXX.96.13

Dobrý den, barfujeme, a fenka už vůbec nechce granule. Pro případ nějaké dovolené, kde by byl problém s masem, jaké kvalitní konzervy máte vyzkoušené nebo doporučujete?Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.3.2015 09:38

Konzervy Grandcarno nebo
http://www.kurevplechu.cz/.

2.3.2015 09:57
tiffany

XXX.XXX.96.13

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Konzervy Grandcarno nebo
http://www.kurevplechu.cz/.

Ty vypadají dobře, ale já potřebuji menší balení smajlík

2.3.2015 09:59

tiffany napsal(a):
Ty vypadají dobře, ale já potřebuji menší balení smajlík

Tak ty Grandcarno. Ty dělají větší i menší balení.

2.3.2015 10:03
tiffany

XXX.XXX.96.13

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak ty Grandcarno. Ty dělají větší i menší balení.

Na ty se podívám. Jinak mám pro kočky konzervy Shiny cat, je to opravdu jen čisté maso a rosol. Tak to by taky šlo, ne? Já myslím, že tady v tom není rozdíl, jestli je to kočka nebo pes.

2.3.2015 10:11
pidla

XXX.XXX.106.11

tiffany napsal(a):
Na ty se podívám. Jinak mám pro kočky konzervy Shiny cat, je to opravdu jen čisté maso a rosol. Tak to by taky šlo, ne? Já myslím, že tady v tom není rozdíl, jestli je to kočka nebo pes.

Není problém.
Opačně (psí konzervy kočce) by to dlouhodobě nešlo - do kočičích konzerv se přidává taurin, který kočky na rozdíl od psů nutně potřebují, takže při krmení psími konzervami by jim pravděpodobně chyběl. I když kvalitní konzervy z čistého masa by měly mít taurinu dost samy o sobě i bez přidávání, ale záleží i na technologii výroby.

2.3.2015 10:11
Ivushi

XXX.XXX.176.46

A nebo Applaws.. Jsou maličké ale taky trošku asi dražší ale také vynikající!

http://www.applaws-krmivo.cz/konzevy-pro-psy.

2.3.2015 10:27
tiffany

XXX.XXX.96.13

Děkuji, ty konzervy by byly stejně jen krátkodobě v případě nějaké nouze. Teď o dovolené jsme ji měli na hlídání v rodině, kde byli další 4 jorci a tam jela granule s nimi. Ale jak je doma sama, tak se jich ani netkne a to jsme samozřejmě koupili nové balení, že... takže asi ho odvezu někam do útulku. Vyhodit Orijenky je mně líto.

2.3.2015 10:30
Ivushi

XXX.XXX.176.46

Tak ono je taky důležité si uvědomit proč to nejí. =) Jestli je to z toho, že je nemocná nebo jen rozmazlená a dostává právě daleko "lepší" věci na jídlo než granule. Ale všechno záleží jen na Vás. Jestli Vám to vadí, tak to změňte, pokud ne, tak nezbývá než konzervy, přilepšování, maso apod. =).

2.3.2015 10:37
tiffany

XXX.XXX.96.13

Ivushi napsal(a):
Tak ono je taky důležité si uvědomit proč to nejí. =) Jestli je to z toho, že je nemocná nebo jen rozmazlená a dostává právě daleko "lepší" věci na jídlo než granule. Ale všechno záleží jen na Vás. Jestli Vám to vadí, tak to změňte, pokud ne, tak nezbývá než konzervy, přilepšování, maso apod. =).

Nemocná není, je rozmazlená barfem. Tak jistě, že si raději počká na maso než by snědla granule, notabene když tam není konkurence, že ? smajlík Snažili jsme se, aby ty granule jedla právě jako alternativu třeba při dovolené a pod. Mně to vlastně nevadí, jen jsem chtěla tip na vyzkoušenou kvalitní konzervu v malém balení pro případ " nouzovky".

2.3.2015 10:39
Ivushi

XXX.XXX.176.46

Pokud krmíte BARFem, tak se granulama netrapte. =) Pro případ hlídání nebo dovči účel splní i konzerva. A i ta větší (400g) vydrží v ledničce cca 3 dny.. Takže možná by to zbaštil. Jinak i ty Applaws jak sem posílala jsou super. GranCarno dávám já občas a jsem velmi spokojena. Takže záleží na Vás.. =).

3.3.2015 08:49
Danczéz

XXX.XXX.84.104

Shiny cat má i verzi Shiny dog- čisté masíčko, v rosolu, balení 2x80 g :).

21.9.2019 21:18
tichustka

XXX.XXX.126.100

Souhlasím, hlavně vybrat kvalitní konzervu plnou masa a nemusíte mít obavy :)

21.9.2019 22:52
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

rapotacka11 napsal(a):
Myslíte jistě Falco a nebo
https://www.vetamix.cz/kralik-ve-vlastni-stave-800-g

Nepochybně

6.10.2019 15:26
Terven

XXX.XXX.110.159

Čím dál častěji si myslím, že tahle přitroublá reklama nemůže být akce britu, ale spíš nějaké konkurence, která ho chce poškodit. Protože bych se divila, kdyby po tom všem na ifauně zbyl někdo, kdo tu značku ještě kupuje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík