Dobrý den potřebovala bych poradit mam fenu JT 6 let starou už dlouhou dobu se ji tvoři tukove bulkydaji se vymáčknout také bradavičky. Ale asi rok má na zadni noze a na ocasku podkožní bulku je pohyblivá ale asi lehce drži i ve svalu ale neroste ani psa nebolí. Byla jsem u veterináře a řekla že by to nenapichavala jehlou že to neni moc bezpečné. Ale poradila mi že pokud budeme chtit tak by denu dala do lehké narkozy odstranila by ji tu bulku a zaroveň vyčistila zuby cena rövidke zakroku by se pohybovala okolo 1000 a asi 600 hystologie.pořadn jsem hrozněnervozní nemáte někdo zkušenosti s podobným nerostoucim utvarem ? Vet ještě řikal že většina nadoru je rostouci a jelikož to ma fena už přes rok tak nevim.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dala bych to oddstranit pokud je to menší a fena je poměrně mladá, když to naroste a začne jí to vadit, bude rána větší a operace horší, a také každý rok navíc je v tomhle znát.

valeri
napsal(a):
Asi máté pravdu že to bude lepši odstranit v tomhle věku. Jen se bojim aby ji to potom nenarostlo znovu větši.
To vám sice nikdo nezaručí ale je nepravděpodobné že by jí to narostlo znovu, spíš je pravděpodobnější že se jí tohle časem zvětší, bude jít to třeba bránit v pohybu a operace bude pak horší.Pokud to veterinář doporučuje odstranit tak bych se tím řídila,.
napsal(a):
To vám sice nikdo nezaručí ale je nepravděpodobné že by jí to narostlo znovu, spíš je pravděpodobnější že se jí tohle časem zvětší, bude jít to třeba bránit v pohybu a operace bude pak horší.Pokud to veterinář doporučuje odstranit tak bych se tím řídila,.
Vet si toho právě vubec nevšimal byla jsem tam teď v patek a musela jsem nato hodně upozornit aby mi poradila a prohmatala to.jinak veterina super je to zaroveň zachraná stanice. Ale nejspiš se tedy v blízké době domluvim na te operaci jsem ráda že to bude jen lehkâ narkoza jinak by to rozhodováni bylo těší
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!