Pankreatitida - výživář, veterinář?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2015 12:13
patch

XXX.XXX.181.84

Dobrý den,
před týdnem byla mému psovi diagnostikována akutní pankreatitida a selhání ledvin.Momentálně pes začal jíst podáváme mu 5x denně po malých dávkách vařenopu rýži s vařeným masem a mrkví.Nemáte nebo neznáte někdo veterináře nebo výživáře se kterým bych se mohla poradit jak pokračovat v krmení a co krmit?
Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.3.2015 13:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, zadejte si bonoda poradna( Mvdr.Štourač,40 let chová n.dogy, rozhodčí exter.) ale především výborný doktor, internista, vynikající poradna, co se výživy a nemocí interních týká, zkoukněte jeho poradnu s odpovědmi, napište mu svůj problém dopodrobna, lépe přímo na email, je to rychlejší odpověd, ˇv poradně trvá někdy déle, myslím, že ohledně slinivky tam je taky něco psáno v dotazech. Je tam taky odpovědˇohledně selhání jater a tomu já říkám odpovědˇ, velice podrobné. Podle mě, to co dáváte, je hodně nedostačující, bude třeba přidat enzymy, bylinky atd. dozvíte se to všechno tam. Řekla bych, že ten případ, je dost akutní. Hodně štěstíčka, budete ho moc potřebovat. Takže: bonoda-poradna atd. Vlevo na těch stránkách je sloupec, tam si klikněte na média, a potom rozhovory v rozhlase, je tam tolik zajímavého povídání. Odkud jste? Mohla by jste ho navštívit přímo doma, je v České, kousek od Brna.

16.3.2015 15:32
patch

XXX.XXX.181.84

Moc děkuji za odpověd panu doktorovi jsem ńapsala a čekám na odpověd.Jsem si vědoma akutností problému a závažnosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík