Absces po kousnutí od jiného psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2015 18:50
simonkarex

XXX.XXX.180.214

Mynuli tyden mi cizi pes pokousal meho psa.dnes do rana se mu udelala boule na krku ktera dnes kolem poledne praskla.byla jsem na veteryne a tam mi rekli ze to byl asi abces a ze by to melo byt dobry.Nema nekdo skusenost s touto veci?

19.3.2015 18:58
colectiv

XXX.XXX.176.17

Dvojitou.
Prvne jsem pichala 2 injekce 2x denne a 2x denne menila dren, dalsi akce se obesla bez atb, stacilo 3x denne dezinfikovat a abces se neutvoril.

19.3.2015 19:04
simonkarex

XXX.XXX.180.214

Ale memu rexovi dnes asi praskl protoze bole zmizela.

19.3.2015 20:12
colectiv

XXX.XXX.176.17

No jasne, vytekl hnis. Memu psovi to taky prasklo, ale jelikoz tam byla jen mala dirka, musela jsem davat dren a vymackavat + dezinfikovat strikackou do rany. Chudak si vytrpel, no.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.3.2015 20:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ta situace je po kousnutí běžná. Kousná rána, i když vypadá, že se nic moc nestalo, bývá hodně hluboká. Když se na povrchu zavře, je na problém zaděláno. Proto se má udržovat otevřená, aby se hojila od hloubky. Proto se drénuje.
Měla jsem fenu s kousnou ránou na zádech a stehně. Veterinář našel, kam až rána zasahuje a na druhé straně prořízl, aby mohl sekret vytékat. Rána vypadala neškodně, zjistil, že je 10 cm hluboká a pinzetou zevnitř vytáhl chlupy.
Asi bych se s prohlášením veterináře, že to bude dobré, nespokojila. Chce to najít i protizub ( tedy kousnutí druhým zubem) a obě rány hlídat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík