Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2015 11:20
klubíčko

XXX.XXX.92.130

Zdravím :) Potřebuji poradit. Náš labík poslední dobou stále štěká. Ve dne, v noci.. prostě pořád. Štěká na auta, na lidi, kteří jdou kolem našeho domu, na lidi jedoucí na kole. No prostě na všechno. Vím, že je to normální psí řeč, ale on to už doslova přehání. V noci se vůbec nevyspíme. Nenudí se, chodíme s ním na dlouhé procházky skoro každý den, má společnost, jídlo, pití... nechápu v čem je problém. Navíc on štěká přízvukem spíše takovým přátelským. Nevrčí, nevyje.. prostě štěká jako každý jiný pes... ale bez přestání. Někdy ho okřikneme, to je chvíli zticha, ale potom zase začne. Nevíte co to znamená? Vypadá a chová se úplně normálně, je přátelský, jeho chování se nemění. Nemocný určitě není, nevypadá na to... :/ Jeho štěkání mi kdysi vůbec nevadilo... Štěkl vždycky jenom na popeláře, jiného psa a to bylo všechno... Někdy taky chvilku štěkal k večeru - to mi taky nevadilo... Ale teď je na tom normálně závislý.. Na nás neštěká vůbec, to si nedovolí. :( Poradíte mi co s tím? Díky..

20.3.2015 11:25
scylla

XXX.XXX.150.32

Jste si jisti, že dobře vidí a slyší? Když psi hůř vidí nebo slyší, jsou o to hlučnější. A je celkem snadná pomoc - nenechte ho venku řvát, vezměte ho domů.

20.3.2015 11:39
klubíčko

XXX.XXX.92.130

Nepozoruji u něho žádné známky toho, že by špatně viděl nebo slyšel. Na přivolání nebo na povel reaguje okamžitě, nešilhá a vždycky mě má na očích.

Žiji s rodiči a ti mi ho domů vzít nedovolí. Bohužel. Už jsem je na to tolikrát přemlouvala, ale vždycky mě za to okřikli.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.3.2015 11:49
Uživatel s deaktivovaným účtem

klubíčko napsal(a):
Nepozoruji u něho žádné známky toho, že by špatně viděl nebo slyšel. Na přivolání nebo na povel reaguje okamžitě, nešilhá a vždycky mě má na očích.

Žiji s rodiči a ti mi ho domů vzít nedovolí. Bohužel. Už jsem je na to tolikrát přemlouvala, ale vždycky mě za to okřikli.

no a to je ten důvod, on prostě chce dovnitř, chce za lidmi, nechce být venku sám, labrador je společenský a samotu nesnáší. Přišel na to že si štěkáním vynutí pozornost, třeba i takovou že někdo otevře okno a zařve na něj to je jedno, pro něj lepší něco než nic.

20.3.2015 11:57
klubíčko

XXX.XXX.92.130

On u dveří právě vůbec není. Nechce dovnitř, štěká jenom na nějaké předměty (a lidi ovšem), tak např. stojí stále u stromu a štěká na něj. Nebo na plot, štěká na poštovní schránku. Když byl štěně, tak byl s námi doma, ale vždycky stál u dveří a chtěl ven.
Už je cca hodinu a půl potichu.

20.3.2015 12:10
pidla

XXX.XXX.106.11

klubíčko napsal(a):
On u dveří právě vůbec není. Nechce dovnitř, štěká jenom na nějaké předměty (a lidi ovšem), tak např. stojí stále u stromu a štěká na něj. Nebo na plot, štěká na poštovní schránku. Když byl štěně, tak byl s námi doma, ale vždycky stál u dveří a chtěl ven.
Už je cca hodinu a půl potichu.

Je potichu? Tak za ním honem běžte, pohrát si, věnovat se mu. Ať vidí, že být potichu se vyplatí.

20.3.2015 12:10
pidla

XXX.XXX.106.11

Jinak k příčině: nudí se. Labík je pracovní pes, jen procházky mu nestačí.

20.3.2015 12:15
klubíčko

XXX.XXX.92.130

Jo zapomněla jsem napsat... dělám s ním i DogDancing..
..ale taky chodíme do práce, do školy.. Musí taky chvíli vydržet sám. Nemůžu si ho brát přece do školy.
Jinak si myslím, že se nenudí. Nic neničí, je hodný..

20.3.2015 12:16
klubíčko

XXX.XXX.92.130

pidla napsal(a):
Je potichu? Tak za ním honem běžte, pohrát si, věnovat se mu. Ať vidí, že být potichu se vyplatí.

Právě se stalo

Přidejte reakci

Přidat smajlík