Krmivo O'lacy's

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.3.2015 11:45

Máte zkušenosti s tímto krmivem?Je kvalitní? Máme 9měsíční fenku NOx amstaff, středního vzrůstu. Hledáme pro ní kvalitní krmivo a ne ty, s prominutím sr*čky ze supermarketů, kde jsou 4% masa... Nejlépe kompletí, aby podporovalo klouby, může mít sklony k displazii. Co si o tomto krmivu myslíte nebo jestli byste doporučili nějaké jiné kvalitní krmivo.

20.3.2015 11:52
klubíčko

XXX.XXX.92.130

Na webu jsem nenašla nikde složení, ale podle té ceny to určitě nebude žádná sláva. Půl kila kvalitního krmiva nekoupíte rozhodně za třicet korun. Pokud už hledáte něco o moc lepšího než je např. Friskies, Pedigree nebo Chappi, tak Vám můžu vřele doporučit Brit Premium. Složení celkem v klidu a cena taky.15kg stojí cca 700, -Kč, takže si myslím, že to zas tak strašné není. Nebo o pár korun dražší je i Profine, ale pes se mi po tom začal škrábat, takže jsme na BP a vážně spokojenost. Pokud ovšem chcete něco dražšího a lepšího, tak se podívejte na: Taste Of The Wild, Acana, N&D, Wolfsblut, Essential Foods atd.

20.3.2015 16:08

O krmivech Brit jsem taky uvažovala, koukala jsem na to, co mi kdo doporučil.Děkuju :) máme jasno, zkusíme Brit.

23.3.2015 08:39
michaelo

XXX.XXX.211.252

klubíčko napsal(a):
Na webu jsem nenašla nikde složení, ale podle té ceny to určitě nebude žádná sláva. Půl kila kvalitního krmiva nekoupíte rozhodně za třicet korun. Pokud už hledáte něco o moc lepšího než je např. Friskies, Pedigree nebo Chappi, tak Vám můžu vřele doporučit Brit Premium. Složení celkem v klidu a cena taky.15kg stojí cca 700, -Kč, takže si myslím, že to zas tak strašné není. Nebo o pár korun dražší je i Profine, ale pes se mi po tom začal škrábat, takže jsme na BP a vážně spokojenost. Pokud ovšem chcete něco dražšího a lepšího, tak se podívejte na: Taste Of The Wild, Acana, N&D, Wolfsblut, Essential Foods atd.

Je to totiz marketovka, tusim z Makra...

Přidejte reakci

Přidat smajlík