Přeregistrace čipu psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.3.2015 08:46
LadyRaccoon

XXX.XXX.214.106

Dobrý den,

budu si pořizovat čipovaného psa ze Slovenska. Chtěla bych se zeptat jak mám "přeregistrovat/zaregistrovat"čip v ČR?
Děkuji.

22.3.2015 18:48
lev

XXX.XXX.253.186

Jedině v databázi nahlásit změnu majitele. Nebo zaregistrovat psa na své jméno do registru čipů, ale je jich několik a nevíme, kde byl původně hlášen.

22.3.2015 20:08
petr33

XXX.XXX.168.4

LadyRaccoon napsal(a):
Dobrý den,

budu si pořizovat čipovaného psa ze Slovenska. Chtěla bych se zeptat jak mám "přeregistrovat/zaregistrovat"čip v ČR?
Děkuji.

Tak čip bude samozřejmě zaregistrovaný v plemenné knize ČMKU, kam budete posílat PP na přeregistraci do českého chovu ( samozřejmě musíte mít u psa ze Slovenska exportní průkaz), a pak si ho můžete zaregistrovat ještě přes internet v různých registrech - třeba i na www.backhome.cz.

30.8.2016 14:40
Tóša

XXX.XXX.68.112

Dobrý den potřebuji přepsat majitele čipovaného psa a nevím kde je registrovaný jak to mam provest když se mě pes zaběhl dříve než jsem to zjistil.

Neregistrovaný uživatel

30.8.2016 14:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Tóša napsal(a):
Dobrý den potřebuji přepsat majitele čipovaného psa a nevím kde je registrovaný jak to mam provest když se mě pes zaběhl dříve než jsem to zjistil.

Kde pes je registrovaný zjistíte u původního majitele.

30.8.2016 15:13
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Kde pes je registrovaný zjistíte u původního majitele.

...eventuelně u veterináře, který ho čipoval. spousta psů není registrovaná vůbec nikde!

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík