Černý retrívr a flat coated retrívr - rozdíl?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2015 20:15
majkl555

XXX.XXX.154.15

Dobrý den.
Zajímalo by mne, zda je nějaký rozdíl mezi flat coated retrívrem a černým retrívrem. Nevíme, zde nejde pouze o jiné pojmenování, ale podle fotek dospělých psů bychom řekli, že jde o odlišné plemena. Děkuji za Vaše reakce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.3.2015 20:18

Plemeno nazvané černý retrívr neexistuje. Jak ten tajemný černý retrívr vypadá? Jakou má srst kromě toho, že černou?

24.3.2015 20:25
majkl555

XXX.XXX.154.15

Máme štěně, kde matka je zlatý retrívr a otec prý "černý retrívr". Mám bohužel pouze jednu špatnou fotku otce. Přijde nám, že má o hodně kratší čumák než flat. Ale je možné, že byl s něčím skřížený.

Neregistrovaný uživatel

24.3.2015 20:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

majkl555 napsal(a):
Máme štěně, kde matka je zlatý retrívr a otec prý "černý retrívr". Mám bohužel pouze jednu špatnou fotku otce. Přijde nám, že má o hodně kratší čumák než flat. Ale je možné, že byl s něčím skřížený.

Vypadá jak šmrnclej novofundlandem.

24.3.2015 20:31

Křižovatka jak vyšitá. Po původu nepátrej, stejně se pravdy nedobereš. Nikdo stoprocentně nepozná, čeho všeho je to kříženec - kříženec kříženců.

24.3.2015 20:35
majkl555

XXX.XXX.154.15

Tak se nám zdálo, že je daleko víc chlupatej než všichni flati co jsme viděli na fotkách. Štěně je úžasný, takže to je stejně jedno. Jenom nás zajímalo co vlastně máme doma. :).

24.3.2015 20:37
majkl555

XXX.XXX.154.15

Teď jsem třeba narazil na tento inzerát:

http://www.inzerce-psu.com/inzerat/265034-prodej-stenat/

Černé štěně zlatého retrívra tedy také nemůže být čistokrevné ne?

Neregistrovaný uživatel

24.3.2015 20:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

majkl555 napsal(a):

Ne, nemůže - jsou to kříženci, stejně jako většina inzerovaných "čistokrevných" štěňat bez PP.

24.3.2015 21:52
Šarina

XXX.XXX.231.146

majkl555 napsal(a):

Mě na tom zaujalo: věk- 18 dnů, datum odběru- ihned
Doufám, že nějakej omyl

24.3.2015 23:25
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

majkl555 napsal(a):

To bude nejspíš labrador - labradorský retrívr. Nebo klidně i jeho kříženec.

25.3.2015 04:19

Ten pes na fotce je jasný kříženec, vypadá jako kříženec novofundlana, žádný černý retrívr neexistuje, bud může být černý flat a nebo černý labrador, pokud se zlatý retrávr zkříží s čímkoliv už je to dál jen kříženec.

25.3.2015 10:09

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ten pes na fotce je jasný kříženec, vypadá jako kříženec novofundlana, žádný černý retrívr neexistuje, bud může být černý flat a nebo černý labrador, pokud se zlatý retrávr zkříží s čímkoliv už je to dál jen kříženec.

Černý retrívr může být úplně jakýkoliv pes, který je černý a má uši dolů.

Já mám černého hovawarta a pro 99 % je to taky nějaký černý retrívr.

Neregistrovaný uživatel

25.3.2015 12:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38

Podle husté černé srsti a kratšího čumáku, je to pravděpodobně novofundlanďan, jak píšou ostatní. V tom případě se vám může stát, že bude i o hodně větší než retrívr.

25.3.2015 15:32
majkl555

XXX.XXX.168.38

Je možné, že je křížený s novofundlanďanem. Byl ze všech štěňat největší, tak uvidíme co nám z něho vyroste. :) Ale štěně je to krásný, takže z něho máme radost. :) V příloze další fotky jestli vám to něco napoví :).

25.3.2015 18:01

Fotečky, jak má vypadat flat coated retriever a černý labrador. retriever. Myslela jste ten rozdíl? Známá má flata, je opravdu moc pěkný, srst černá, jak uhel, lesk, jak zrcadlo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík