Uživatel s deaktivovaným účtem
Plemeno nazvané černý retrívr neexistuje. Jak ten tajemný černý retrívr vypadá? Jakou má srst kromě toho, že černou?
Máme štěně, kde matka je zlatý retrívr a otec prý "černý retrívr". Mám bohužel pouze jednu špatnou fotku otce. Přijde nám, že má o hodně kratší čumák než flat. Ale je možné, že byl s něčím skřížený.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.42.7
majkl555
napsal(a):
Máme štěně, kde matka je zlatý retrívr a otec prý "černý retrívr". Mám bohužel pouze jednu špatnou fotku otce. Přijde nám, že má o hodně kratší čumák než flat. Ale je možné, že byl s něčím skřížený.
Vypadá jak šmrnclej novofundlandem.
Křižovatka jak vyšitá. Po původu nepátrej, stejně se pravdy nedobereš. Nikdo stoprocentně nepozná, čeho všeho je to kříženec - kříženec kříženců.
Teď jsem třeba narazil na tento inzerát:
http://www.inzerce-psu.com/inzerat/265034-prodej-stenat/
Černé štěně zlatého retrívra tedy také nemůže být čistokrevné ne?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.42.7
majkl555
napsal(a):
Ne, nemůže - jsou to kříženci, stejně jako většina inzerovaných "čistokrevných" štěňat bez PP.
majkl555
napsal(a):
Mě na tom zaujalo: věk- 18 dnů, datum odběru- ihned
Doufám, že nějakej omyl
majkl555
napsal(a):
To bude nejspíš labrador - labradorský retrívr. Nebo klidně i jeho kříženec.
Ten pes na fotce je jasný kříženec, vypadá jako kříženec novofundlana, žádný černý retrívr neexistuje, bud může být černý flat a nebo černý labrador, pokud se zlatý retrávr zkříží s čímkoliv už je to dál jen kříženec.
napsal(a):
Ten pes na fotce je jasný kříženec, vypadá jako kříženec novofundlana, žádný černý retrívr neexistuje, bud může být černý flat a nebo černý labrador, pokud se zlatý retrávr zkříží s čímkoliv už je to dál jen kříženec.
Černý retrívr může být úplně jakýkoliv pes, který je černý a má uši dolů.
Já mám černého hovawarta a pro 99 % je to taky nějaký černý retrívr.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.178.38
Podle husté černé srsti a kratšího čumáku, je to pravděpodobně novofundlanďan, jak píšou ostatní. V tom případě se vám může stát, že bude i o hodně větší než retrívr.
Je možné, že je křížený s novofundlanďanem. Byl ze všech štěňat největší, tak uvidíme co nám z něho vyroste. :) Ale štěně je to krásný, takže z něho máme radost. :) V příloze další fotky jestli vám to něco napoví :).
Fotečky, jak má vypadat flat coated retriever a černý labrador. retriever. Myslela jste ten rozdíl? Známá má flata, je opravdu moc pěkný, srst černá, jak uhel, lesk, jak zrcadlo.