Zdravím, trošku divný dotaz, ale psa utírám normálně po příchodu z venku do ručníků, nemám totiž žádné nové či fajnové ručníky takže mi ani nevadí, když se nějak extrémně zničí.
Jenže poslední dobou mi nejdou ty skvrny od bahna vyprat, naopak mi přijde, že se zapírají do ručníků. Zkoušela jsem kapsle persil, nějaký tekutý ariel a prostě pořád to tam je. Ještě jsem nezkoušela vanish přímo na skrvnu, to samozřejmě taky zkusím, jen jestli někdo nemá na hadry tip. Peru normálně na 60° a možnost sušit na sluníčku nemám.
Děkuji.
beastije
napsal(a):
Zdravím, trošku divný dotaz, ale psa utírám normálně po příchodu z venku do ručníků, nemám totiž žádné nové či fajnové ručníky takže mi ani nevadí, když se nějak extrémně zničí.
Jenže poslední dobou mi nejdou ty skvrny od bahna vyprat, naopak mi přijde, že se zapírají do ručníků. Zkoušela jsem kapsle persil, nějaký tekutý ariel a prostě pořád to tam je. Ještě jsem nezkoušela vanish přímo na skrvnu, to samozřejmě taky zkusím, jen jestli někdo nemá na hadry tip. Peru normálně na 60° a možnost sušit na sluníčku nemám.
Děkuji.
Normální prášek, většinou Tide. Ale psí ručníky peru na 90.
Chirox.
http://www.chytra-dezinfekce.cz/.
Bezvadně na skvrny zabírá žlučové mýdlo. Prodává se buď tuhé nebo v podobě tekuté, takový sliz trochu to je, ale vypere to všechno. Skvrny od krve, vína i bobanů a tak si myslím, že by to mohlo pomoci i na obyč. bláto.
Kupujeme ho v DM. Je levné a dlouho vydrží. Navíc si to tuhé můžete nastrouhat na struhadle a používat podle potřeby jak je Vám libo.
Větší špínu bych dala odmočit na pár hodin do lavoru i s mýdlem a pak vyprala nějakým kvalitním práškem buď samotné a nebo bych přidala i kousek toho mýdla, když by skvrny nechtěly slézt ani potom.