Tablety proti klíšťatům a blechám

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2015 15:53
Ketlie

XXX.XXX.138.233

Dobrý den, jaký máte názor na tablety pro psy proti blechám a klíšťatům?Případně které tablety koupit (je více značek) a kde je koupit.Všem děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.3.2015 19:53

Ketlie napsal(a):
Dobrý den, jaký máte názor na tablety pro psy proti blechám a klíšťatům?Případně které tablety koupit (je více značek) a kde je koupit.Všem děkuji.

Kupovala jsem Comfortis u svého veterináře. Pro psa 25 kilo za 288, -. Účinek dobrý. Je ale riziko, že citlivější pes může tabletu vyzvracet - kdyby celou, dá se znova. Ale co když vydáví jen žaludeční šťávy ? Vstřebala už se účinná látka ?

27.3.2015 21:42
Monika333

XXX.XXX.49.24

Slyšela jsem a četla dobré ohlasy na bravecto ;).

28.3.2015 00:13
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Toto jsem teď vygooglila, třeba to pro někoho bude užitečné:

Obvyklý protibleší a protiklíštěcí program doporučovaný naším pracovištěm

PES

Comfortis(jen blechy), aplikace 1 x za měsíc.200-300 Kč podle velikosti psa(1,5-36 kg)/měsíc
Trifexis(jen blechy), aplikace 1 x za měsíc.265-320 Kč podle velikosti psa(3,9-36 kg)/měsíc
Bravecto(blechy i klíšťata), aplikace 1 x za 3 měsíce. Cena zatím není dostupná
obojek Scalibor, pokryje celou sezonu. Cena 460-500 Kč/6 měsíců, dle délky obojku
spot on Bob Martin/Vetcare(permethrin). U psa do 15 aplikovat 1 kapsli za měsíc, v balení 6 dávek, což pokryje celou sezonu.Cena 550 kč/6 měsíců. Pes nad 15 kg vyžaduje aplikaci dvojnásobné dávky, cena je pak 1100 Kč/6 měsíců.
spot on Activyl(permethrin +indoxakarb) 1 kapsli za měsíc.Balení po jedné kapsli však majitele nenutí k pravidelnému opakování aplikace, což vede dříve či později k tvrzení, že daný preparát nefunguje.Cena 200-340 Kč/měsíc, pro psy 2-60 kg.

Kočka

Comfortis(jen blechy).200-230 Kč dle velikosti kočky (1,2-8,5 kg)/měsíc
obojek Bolfo, pokrývá celou sezónu.Bajky o oběšení koček na obojku tohoto typu jsou opravdu dílem více než Ezopovým.Spíše může být obojek ztracen.(295 Kč/6 měsíců)
spot on Frontline Combo(Fipronil, methopren)Nutnost opakovat celou sezonu v intervalech 1x za 3 týdny.(209 kč/3 týdny)
spot on Amflee(Fipronil).Nutnost aplikovat po celou sezonu v intervalech 1 x za 3 týdny(110 kč/3 týdny)

UPOZORNĚNÍ:

Na trhu je nepřeberné množství všemožných spot on přípravků(kapky mezi lopatky)pro kočky.Všechny obsahují vždy jako základní lék Fipronil, pouze Frontline Combo je ještě rozšířen o methopren.Jedná se tedy o výrobky jiných firem s odlišným názvem, ale s identickým složením.Kočky(felidae obecně) jiné antiparazitární prostředky netolerují a jsou pro ně životu nebezpečné

Zdroj:
http://www.veterinastrakonice.cz/blechy-a-klistata-v-roce-2014.

29.3.2015 16:02
Ivushi

XXX.XXX.217.45

Já bych tabletu nedala. Příjde mi to velká chemie. Musí to být velký záhul na játra a další orgány. Sobě bych to taky nedala, nedávám ani psovi. =).

29.3.2015 18:06
Ketlie

XXX.XXX.138.233

Ivushi napsal(a):
Já bych tabletu nedala. Příjde mi to velká chemie. Musí to být velký záhul na játra a další orgány. Sobě bych to taky nedala, nedávám ani psovi. =).

Toho se právě bojím.Používám obojky a slyšela jsem na to dobré ohlasy.

29.3.2015 18:07
Ketlie

XXX.XXX.138.233

Právě jsem narazila na tyto medajlonky http://catandogs.jex.cz/ Máte s tím někdo zkušenosti?Co si o tom myslíte?

29.3.2015 18:31
pidla

XXX.XXX.106.11

Ketlie napsal(a):
Právě jsem narazila na tyto medajlonky http://catandogs.jex.cz/ Máte s tím někdo zkušenosti?Co si o tom myslíte?

Kousek mosazného plíšku v hodnotě koruna padesát, prodávaný za tisícovku. Účinné je to zhruba stejně, jako kterákoliv jiná známka na obojku.

11.4.2015 18:53
Ketlie

XXX.XXX.138.233

pidla napsal(a):
Kousek mosazného plíšku v hodnotě koruna padesát, prodávaný za tisícovku. Účinné je to zhruba stejně, jako kterákoliv jiná známka na obojku.

Aha děkuji.Zůstanu u antiparazitních obojků.

11.4.2015 20:30
fikovnice

XXX.XXX.99.69

pidla napsal(a):

11.4.2015 20:35
fikovnice

XXX.XXX.99.69

pidla napsal(a):

Toto (viz níže) jsem vykopírovala z reklamy na ten plíšek a zajímalo by mě, jestli jim někdo na takovou ptákovinu skočí a vrazí tak šílené peníze do hliníkového plíšku (tímto Vás opravuji - dle údajů výrobce nejde o mosaz, ale o hliník , který se evidentně odstěhoval nikoli do Humpolce, nýbrž do Rakouska, kde medailónek vyrábějí).

"Jak medailónek CatanDog´s funguje?
Jak se zvíře pohybuje, pohybuje se i medailónek a vlivem magnetického pole Země vznikají skalární vlny, které kolem zvířete utvoří slabé elektromagnetické pole, toto elektromagnetické pole stačí k odpuzení drobných parazitů, jako jsou blechy, klíšťata, komáři a další.
Tyto vlny nemůžeme vidět, ale fungují - odpudí drobné parazity od našich domácích mazlíčků. /CatanDog´s parazity nezabíjí/
Elektromagnetické pole, které utvoří medailónek CatanDog´s, neškodí zvířatům ani lidem.
CatanDog´s je vhodný pro všechny psy, kočky i další domácí zvířata, všech velikostí, hmotnosti, věku /i pro čerstvě narozené/, včetně březích, kojících, nemocných a rekonvalescentů.".

Neregistrovaný uživatel

11.4.2015 20:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

fikovnice napsal(a):
Toto (viz níže) jsem vykopírovala z reklamy na ten plíšek a zajímalo by mě, jestli jim někdo na takovou ptákovinu skočí a vrazí tak šílené peníze do hliníkového plíšku (tímto Vás opravuji - dle údajů výrobce nejde o mosaz, ale o hliník , který se evidentně odstěhoval nikoli do Humpolce, nýbrž do Rakouska, kde medailónek vyrábějí).

Jak se zvíře pohybuje, pohybuje se i medailónek a vlivem magnetického pole Země vznikají skalární vlny, které kolem zvířete utvoří slabé elektromagnetické pole, toto elektromagnetické pole stačí k odpuzení drobných parazitů, jako jsou blechy, klíšťata, komáři a další.
Tyto vlny nemůžeme vidět, ale fungují - odpudí drobné parazity od našich domácích mazlíčků. /CatanDog´s parazity nezabíjí/
Elektromagnetické pole, které utvoří medailónek CatanDog´s, neškodí zvířatům ani lidem.
CatanDog´s je vhodný pro všechny psy, kočky i další domácí zvířata, všech velikostí, hmotnosti, věku /i pro čerstvě narozené/, včetně březích, kojících, nemocných a rekonvalescentů.".

Ty bláho!
Nevím co hulí, ale chci to taky!

11.4.2015 20:49
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ty bláho!
Nevím co hulí, ale chci to taky!

Že bysme daly brčko?

Neregistrovaný uživatel

11.4.2015 20:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

fikovnice napsal(a):
Že bysme daly brčko?

Tak tohohle možná napůl, a i tak by to bylo dost

11.4.2015 20:52
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Tak tohohle možná napůl, a i tak by to bylo dost

To jo, ale představte si to - navždy zbaveni veškerých parazitů a u lidí to možná rozšíří na to, že to léčí i všechny možné nemoci!

Neregistrovaný uživatel

11.4.2015 21:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

fikovnice napsal(a):

To jo, ale představte si to - navždy zbaveni veškerých parazitů a u lidí to možná rozšíří na to, že to léčí i všechny možné nemoci!

Tohleto zkoušel Desenský, když prodával za těžký love zázračný tachyóny, co je nakoupil za pár korun v hračkárně, a když je měl pes na obojku, tak byl najednou psychicky vyrovnaný a poslušný .

11.4.2015 23:41
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Tohleto zkoušel Desenský, když prodával za těžký love zázračný tachyóny, co je nakoupil za pár korun v hračkárně, a když je měl pes na obojku, tak byl najednou psychicky vyrovnaný a poslušný .

Tak jsem musela vygooglit slovo "tachyón" a nějak nechápu, jak takovou "věc" mohl Desenský prodávat.

"Slovník cudzích slov tvrdí, že tachyón je predpokladaná častica, ktorej rýchlosť je vyššia než rýchlosť svetla. Termín sa teda najčastejšie vyskytuje v kvantovej fyzike a s obľubou po ňom siahnu aj autori vedecko-fantastickej literatúry, pretože pôsobí odborne a tajuplne zároveň.".

11.4.2015 23:42
fikovnice

XXX.XXX.99.69

fikovnice napsal(a):
Tak jsem musela vygooglit slovo "tachyón" a nějak nechápu, jak takovou "věc" mohl Desenský prodávat.

"Slovník cudzích slov tvrdí, že tachyón je predpokladaná častica, ktorej rýchlosť je vyššia než rýchlosť svetla. Termín sa teda najčastejšie vyskytuje v kvantovej fyzike a s obľubou po ňom siahnu aj autori vedecko-fantastickej literatúry, pretože pôsobí odborne a tajuplne zároveň.".

I když...U Desenského by mě vpravdě nemělo překvapit ani kdyby prodával třeba Mléčnou dráhu...

Neregistrovaný uživatel

12.4.2015 07:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

fikovnice napsal(a):

To nechápal nikdo příčetný, a přesto se našli retardi, co to koupili a věřili (jednoho znám osobně) !
... já mám pro tohle jednoduchý vysvětlení - Rudla je ve stejný sektě, jako ti Rakušáci se zázračnýma přívěskama (možná je dokonce její guru), anebo mají aspoň stejného dealera

12.4.2015 07:15
tiffany

XXX.XXX.215.52

Mě by zajímalo, jestli ti, co prodávají tady ty blbiny tomu fakt věří, nebo považují lidi, co to koupí za blbce a radují se, jak si na nich namastili kapsu.

12.4.2015 20:03

A o tom, jak lidi vkládali tisícovky do desek s jakousi rašelinou a věřili, že se jim rozmnoží, jste neslyšeli ? Samo se nerozmnožřili a navíc toho podvodníka, který desky vlastnil, už nikdy neviděli. Blbost lidská nezná mezí.

12.4.2015 20:56
davidka

XXX.XXX.212.160

fikovnice napsal(a):

Odkdy se vlastně na ZŠ přestala učit fyzika?

12.4.2015 22:25
začátek

XXX.XXX.173.101

Vlaštovi
č
níkový olej
V jednom z prvních ro
č
ník
ů
Medu
ň
ky poradil
č
tená
řů
m lé
č
itel pan Josef Filip z
Prahy následující ú
č
inný a ov
ěř
ený recept na olej z vlaš
ť
ovi
č
níku proti klíš
ť
at
ů
m,
komár
ů
m a velkým mouchám. Doufáme, že tento recept t
ř
eba vyzkoušíte a že vám i
v budoucnu pom
ů
že p
ř
edejít nep
ř
íjemným setkáním s klíš
ť
aty...
A panu Filipovi i po letech d
ě
kujeme!
Celý vlaš
ť
ovi
č
ník promyjte, nast
ř
íhejte do zava
ř
ovací sklenice, zalijte
jedlým olejem, uzav
ř
ete ví
č
kem a postavte na okno, na slunce na 8-10 dní. Pak
slijte do menších lahvi
č
ek. Pro t
ř
i osoby sta
č
í 50 ml na celé léto. P
ř
ed
procházkou do p
ř
írody si tímto olejem namažte ruce, nohy až po kole
na a t
ř
eba
i krk. Klíšt
ě
se vám vyhne.
Mám to léta vyzkoušené. Potírám tím i psa na hlav
ě
a zespodu a bezvadn
ě
to
funguje.

Neregistrovaný uživatel

12.4.2015 22:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

začátek napsal(a):
Vlaštovi
č
níkový olej
V jednom z prvních ro
č
ník
ů
Medu
ň
ky poradil
č
tená
řů
m lé
č
itel pan Josef Filip z
Prahy následující ú
č
inný a ov
ěř
ený recept na olej z vlaš
ť
ovi
č
níku proti klíš
ť
at
ů
m,
komár
ů
m a velkým mouchám. Doufáme, že tento recept t
ř
eba vyzkoušíte a že vám i
v budoucnu pom
ů
že p
ř
edejít nep
ř
íjemným setkáním s klíš
ť
aty...
A panu Filipovi i po letech d
ě
kujeme!
Celý vlaš
ť
ovi
č
ník promyjte, nast
ř
íhejte do zava
ř
ovací sklenice, zalijte
jedlým olejem, uzav
ř
ete ví
č
kem a postavte na okno, na slunce na 8-10 dní. Pak
slijte do menších lahvi
č
ek. Pro t
ř
i osoby sta
č
í 50 ml na celé léto. P
ř
ed
procházkou do p
ř
írody si tímto olejem namažte ruce, nohy až po kole
na a t
ř
eba
i krk. Klíšt
ě
se vám vyhne.
Mám to léta vyzkoušené. Potírám tím i psa na hlav
ě
a zespodu a bezvadn
ě
to
funguje.

No, jestli je tohle začátek, tak se docela bojím, co bude pokračovat...
To se vám to tak rozhodilo samo, nebo je to nějaký rébus?

13.4.2015 03:07
fikovnice

XXX.XXX.99.69

No, jestli je tohle začátek, tak se docela bojím, co bude pokračovat...
To se vám to tak rozhodilo samo, nebo je to nějaký rébus?

Ono už to i skončilo. Ale pobavilo... .

14.4.2015 05:39
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A o tom, jak lidi vkládali tisícovky do desek s jakousi rašelinou a věřili, že se jim rozmnoží, jste neslyšeli ? Samo se nerozmnožřili a navíc toho podvodníka, který desky vlastnil, už nikdy neviděli. Blbost lidská nezná mezí.

Ne, o tom jsem neslyšela...a upřímně - tak nějak mi není líto těch lidí, kteří zloději peníze dobrovolně dali. Lidská blbost je vážně nekonečná...

Ale ten tachyón mi stejně nejde z hlavy. Tak když jsem vygooglila, co tachyón je - navíc výraz používaný v kvantové fyzice, tak za a) co to tedy vlastně Desenský prodával? smajlík a za b) lidi vážně nejsou schopni si během pár desítek sekund vygooglit, že tachyón zřejmě není "věc", která by šla koupit, nosit na krku a už vůbec ne pomáhat od agresivity (nebo co že to Des. proklamoval za účinek)?

14.4.2015 08:34
hanitchka.m

XXX.XXX.33.190

fikovnice napsal(a):
Ne, o tom jsem neslyšela...a upřímně - tak nějak mi není líto těch lidí, kteří zloději peníze dobrovolně dali. Lidská blbost je vážně nekonečná...

Ale ten tachyón mi stejně nejde z hlavy. Tak když jsem vygooglila, co tachyón je - navíc výraz používaný v kvantové fyzice, tak za a) co to tedy vlastně Desenský prodával? smajlík a za b) lidi vážně nejsou schopni si během pár desítek sekund vygooglit, že tachyón zřejmě není "věc", která by šla koupit, nosit na krku a už vůbec ne pomáhat od agresivity (nebo co že to Des. proklamoval za účinek)?

Nechci se Desenského zastávat, s jeho metodama obvykle nesouhlasím, ale s "tachyonem" (čtu o tom tady prvně), ale zamyslete se, tak blbý to fakt není.
Pracuju ve zdravotnictví, kde vidím, jakej efekt má placebo. A tohle je úplně to samo.

Největší efekt ve výcviku psa má sebevědomí a rozhodnost psovoda. Pes vycítí pochybnosti i slabost a zvysoka na vás kašle. Jenže pokud někdo na tachyony věří, nasadí to psovi na krk, jak začne se psem jednat? Jakoby prostě bylo jasné a dané (protože to pan Desenský slíbil), že pes bude v klidu, nekousne, nezavrčí, poslechne a s tímhle pocitem v hlavě jde ke psovi. A myslím si, že tuhle změnu v postoji psovoda pes prostě pozná.

Jeden příklad "tachyonu" z praxe. Známá chodí s EO jen pro svůj pocit, v životě psovi ranu nedala, ale má ho "kdyby náhodou" (ona to takhle nevnímá, řekne, že chce mít psa pod kontrolou a ne furt na šňůře). Ale ten její pes poslouchá jak hodinky, sebevědomá panička, pohodovej pes. Ale nedejbůh, jak obojek jednou nebyl po ruce, taková změna v chování paničky, až jsem nechápala a pes taky ne

Tož takhle to vidím já

14.4.2015 13:02
mgtka

XXX.XXX.22.118

Připoměli jste mi tou zdejší diskuzí, jak nedávno na mě na internetu vyskočila reklama na nějakou šťastnou paní, která za dva dny zhubla 23kg...
a věřím tomu, že se najde dost lidí, kteří si to zázračné něco impulsivně objednají a až pak se nad tím zamyslí a dojde jim jaká je to hrozná hovadina-někdy jim to ani nedojde.

Neregistrovaný uživatel

14.4.2015 16:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

mgtka napsal(a):
Připoměli jste mi tou zdejší diskuzí, jak nedávno na mě na internetu vyskočila reklama na nějakou šťastnou paní, která za dva dny zhubla 23kg...
a věřím tomu, že se najde dost lidí, kteří si to zázračné něco impulsivně objednají a až pak se nad tím zamyslí a dojde jim jaká je to hrozná hovadina-někdy jim to ani nedojde.

To jí jeden den amputovali jednu nohu, a druhý den druhou, ne?

16.4.2015 01:14
fikovnice

XXX.XXX.99.69

To jí jeden den amputovali jednu nohu, a druhý den druhou, ne?

16.4.2015 01:18
fikovnice

XXX.XXX.99.69

hanitchka.m napsal(a):
Nechci se Desenského zastávat, s jeho metodama obvykle nesouhlasím, ale s "tachyonem" (čtu o tom tady prvně), ale zamyslete se, tak blbý to fakt není.
Pracuju ve zdravotnictví, kde vidím, jakej efekt má placebo. A tohle je úplně to samo.

Největší efekt ve výcviku psa má sebevědomí a rozhodnost psovoda. Pes vycítí pochybnosti i slabost a zvysoka na vás kašle. Jenže pokud někdo na tachyony věří, nasadí to psovi na krk, jak začne se psem jednat? Jakoby prostě bylo jasné a dané (protože to pan Desenský slíbil), že pes bude v klidu, nekousne, nezavrčí, poslechne a s tímhle pocitem v hlavě jde ke psovi. A myslím si, že tuhle změnu v postoji psovoda pes prostě pozná.

Jeden příklad "tachyonu" z praxe. Známá chodí s EO jen pro svůj pocit, v životě psovi ranu nedala, ale má ho "kdyby náhodou" (ona to takhle nevnímá, řekne, že chce mít psa pod kontrolou a ne furt na šňůře). Ale ten její pes poslouchá jak hodinky, sebevědomá panička, pohodovej pes. Ale nedejbůh, jak obojek jednou nebyl po ruce, taková změna v chování paničky, až jsem nechápala a pes taky ne

Tož takhle to vidím já

Pak je ale třeba to deklarovat jako pomoc pro člověka-chovatele a nikoli pro psa. Na psa placebo bezpochyby působit nebude. U lidí je kolem 30% placebo-pozitivních respondérů. No a dát za placebo (tj. jakýsi "tachyón") nekřesťanské peníze, to už pak právě hraničí dle mě s naivitou nakupujícího, eufemisticky řečeno .

16.4.2015 15:32
hanitchka.m

XXX.XXX.33.190

fikovnice napsal(a):
Pak je ale třeba to deklarovat jako pomoc pro člověka-chovatele a nikoli pro psa. Na psa placebo bezpochyby působit nebude. U lidí je kolem 30% placebo-pozitivních respondérů. No a dát za placebo (tj. jakýsi "tachyón") nekřesťanské peníze, to už pak právě hraničí dle mě s naivitou nakupujícího, eufemisticky řečeno .

Naprosto souhlasím do posledního puntíku, ale levný placebo prostě nefunguje tak dobře
Podívejte se, jakej byznys je homeopatie a jak jsou lidi spokojený za ty prachy.
Nebo ty úžasné hliníkové přívěsky proti klíšťatům, co vytvářej v srsti elektrostatický pole či co to deklaruje výrobce :D
Takovejch "tachyonů" máme kolem sebe stovky...

17.4.2015 01:01
fikovnice

XXX.XXX.99.69

hanitchka.m napsal(a):
Naprosto souhlasím do posledního puntíku, ale levný placebo prostě nefunguje tak dobře
Podívejte se, jakej byznys je homeopatie a jak jsou lidi spokojený za ty prachy.
Nebo ty úžasné hliníkové přívěsky proti klíšťatům, co vytvářej v srsti elektrostatický pole či co to deklaruje výrobce :D
Takovejch "tachyonů" máme kolem sebe stovky...

Jo jo, svatá pravda...

17.4.2015 13:53
samain

XXX.XXX.186.16

hanitchka.m napsal(a):

Tož takhle to vidím já

Nojo. Placebo může fungovat ve vztahu člověk - pes. Ale ve vztahu pes - blechy (klíšťata) těžko.

Neregistrovaný uživatel

17.4.2015 14:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

samain napsal(a):
Nojo. Placebo může fungovat ve vztahu člověk - pes. Ale ve vztahu pes - blechy (klíšťata) těžko.

To sice jo, ale těm, co to nabízejí jde hlavně o toho člověka, protože pes, blecha ani klíště jim za to ty prachy nedá

18.4.2015 06:46
samain

XXX.XXX.186.16

To sice jo, ale těm, co to nabízejí jde hlavně o toho člověka, protože pes, blecha ani klíště jim za to ty prachy nedá

...pravda. Každý sice brzo zjistí že je to na prd, ale peníze už změnily majitele.

18.4.2015 17:17
hanitchka.m

XXX.XXX.33.190

samain napsal(a):

Ale Desenský nenabízí placebo na klíšťata, ale na poslušnost psa, což fungovat může bezvadně, protože problém je málokdy v psovi, ale spíš v psovodovi a je jedno, kdo to má na krku . To jen poznámka.

Co se klíšťat týče, tam je to jak píšete, když lidi zjistí, že je to na prd, peníze už jsou dávno v trapu.

19.4.2015 10:20
tero

XXX.XXX.137.146

Nezkoušeli jste ten přírodní repelent z rozmarýnu co koluje internetem? Zajímalo by mě jestli to funguje, nebo ne.

19.4.2015 10:31

tero napsal(a):
Nezkoušeli jste ten přírodní repelent z rozmarýnu co koluje internetem? Zajímalo by mě jestli to funguje, nebo ne.

Chtěla jsem ho letos vyzkoušet.(hlavně v rámci úspor-pro mé 2 psy cca 500, -/měsíc )...švagrová má dva choďáky...každý den chodí do lesa přes louku a nedá na to dopustit...podotýkám, že pár klíšťat za sezonu mají, ale co je dnes stoprocentní...ke své hanbě musím přiznat, že jsem tedy, hlavně z lenosti, použila opět pipety, takže vlastní zkušenost nemám

petrbbbbbbb

24.2.2017 10:39
petrbbbbbbb

XXX.XXX.22.184

Žádná chemie

karel beneš

15.3.2017 11:38
karel beneš

XXX.XXX.208.208

Z loňska mám vynikající zkušenost s Bravecto. Pes opravdu nechytil ani jedno klíště během 3 měsíců účinnosti tablety. Navíc ji bez problémů sežral. Tableta hezky voní a pes se dožadoval další, Otravuje mě jen cena. U nás u veterináře stojí na 10-20 kg psa 800 Kč, na internetu se dá najít i za 670 Kč. S dopravou to pak vyjde skoro stejně. V Německu je ještě dražší.
Můj závěr - tableta funguje bezvadně, ale je drahá. Zvažte sami. Na sezónu potřebujete 2 ks.

30.3.2017 13:20
Uranbrit

XXX.XXX.214.2

Dobrý den také používám Bravecto a naprostá spokojenost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík