N&D Low Grain (prosím p. Miloše)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2015 17:15
nanylin

XXX.XXX.233.176

Dobré odpoledne, hledala jsem na ifauně jestli tu jsou recenze na toto krmivo. Asi špatně vidím, ale žádné jsem nenašla.
Hledám granule tak nějak přibližně kolem těch 1000 kč/ měsíc.
Pro 4 letou aktivní fenu Vymařského ohaře. Váží 22 kilo, potřebovala by trochu přibrat. Zkoušela jsem škvarky a sádlo a po něm má strašný průjem.

Děkuji za recenzi a případné další navrhy na granule.

1.4.2015 18:57
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Kousek masa + krky (kachní, kuřecí).

1.4.2015 20:19
nexxi

XXX.XXX.228.56

Výmaři jsou asi nepřibratelní.. Mám kříženku výmara, je fakt, že lítáme hodně po venku a běháme rekreační canicross - tedy fena je v zápřahu..ale z toho máme týden, kdy lenošíme, jako třeba ted když je hnusně.. fena za celej život nepřibrala, sice nás veterinář chválí, že je krásná, ale když zasvítí sluníčko, tak vidím žebra.. tak budu ráda, jeslti někdo něco poradí..
jinak já krmím odpoledne kuřecí skelety, je tam i kůže - mastná, a večer granule.. ted třeba jsem dávala i jogurt s medem.. a madam pořád hubená.. asi mají dobrý metabolismus..
tak budu zvědavá, co kdo poradí, protože to si taky ráda přečtu smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.4.2015 21:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

My N&D krmíme asi půl roku, ale máme grain free. Taky jsme hledali něco, po čem pes přibere, byl kost a kůže. Měli jsme Orijen, Essential Foods (po těch byly průjmy), Taste of the Wild (ty mu nechutnaly) a Acanu (i agility). Teď máme půl roku N&D a dost se zpravil. Ale spíš je to tím, že mu víc chutná a žere víc. A ještě si říká o nášup

1.4.2015 21:22
nexxi

XXX.XXX.228.56

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
My N&D krmíme asi půl roku, ale máme grain free. Taky jsme hledali něco, po čem pes přibere, byl kost a kůže. Měli jsme Orijen, Essential Foods (po těch byly průjmy), Taste of the Wild (ty mu nechutnaly) a Acanu (i agility). Teď máme půl roku N&D a dost se zpravil. Ale spíš je to tím, že mu víc chutná a žere víc. A ještě si říká o nášup

Mno tak pokud ten "nášup" ustojí..tak je to super.. ale já to mám lepší o to, že je čuba alergička.. takže jsme třeba krmili wolfsblut pro dospělé.. krmila jsem tak dvojnásobek dávky.. ale ona pak nemohla vydržet a chtěla furt chodit dělat hromádku.. ne průjem.. ale prostě už se to do ní nevcházelo..

Přidejte reakci

Přidat smajlík