Zdravím všechny,
mám 7-mi měsíčního malého knírače P+S.
Dojídá 5-ti kg Platinum Puppy, které mu míchám s Platinum Iberico, ale už to poslední dny moc nechce.
Mnohem raději má vařené maso (to dávám ráno), ale já bych ráda, aby jedl i granule. Dost cestujeme a pejsek s námi. Ne všude je možnost vaření
Jak tak pročítám diskuse, tak TOTW je hodně oblíbené. Má však mnoho příchutí. Která je tak u Vašich psů nejoblíbenější a jak jsou granulky veliké?
Myslíte, že bych v jeho věku už mohla pokračovat v "adult" řadě, nebo ještě krmit pro štěňátka?
Moc děkuji všem za radu.
HANELE77
napsal(a):
Zdravím všechny,
mám 7-mi měsíčního malého knírače P+S.
Dojídá 5-ti kg Platinum Puppy, které mu míchám s Platinum Iberico, ale už to poslední dny moc nechce.
Mnohem raději má vařené maso (to dávám ráno), ale já bych ráda, aby jedl i granule. Dost cestujeme a pejsek s námi. Ne všude je možnost vaření
Jak tak pročítám diskuse, tak TOTW je hodně oblíbené. Má však mnoho příchutí. Která je tak u Vašich psů nejoblíbenější a jak jsou granulky veliké?
Myslíte, že bych v jeho věku už mohla pokračovat v "adult" řadě, nebo ještě krmit pro štěňátka?
Moc děkuji všem za radu.
Dobrý den Hanele,
i z naší zkušenosti můžeme jen potvrdit, že granule od amerického výrobce Taste of the Wild jsou velmi oblíbené a opravdu velmi vysoké kvality Hlavní výhodou je především složení, jsou bez obilovin a vlhčené - takže jsou skvěle stravitelné.
Příchutí je tam hned několik a záleží na pejskovi, každý má jinak mlsný jazýček, ale zkusil bych třeba: Pacific Stream Puppy (losos)
Zároveň bychom rádi zmínili, až budete přecházet na nové krmení, tak doporučujeme postupně - tzn.cca 7 - 10 dní postupně měnit stávající granule za nové.
Co se týče věku, tak bychom určitě doporučovali do 1 roku krmit granulemi pro štěňata - tyto granule mají trošku jiné, specifické složení a jsou důležité právě pro vývoj pejsků v tomto věku. Ikdyž máte pejska defacto v juniorském věku, tak i přesto určitě Puppy. Od toho 1 roku pak v klidu můžete přejít na Adult granule, které jsou také s touto příchutí.
Jinak není také od věci, jednou za čas příchuť granulí změnit - namísto lososa, třeba dát pejskovi jehněčí, ať není furt na tom samém - naopak zase časté střídání značek apod., určitě nedoporučujeme.
Jinak na granule se můžete podívat i zde: http://www.nakrmpsa.cz/taste-of-the-wild-granule/
Tak uvidíte, ale jsme přesvědčení, že pejskovi bude chutnat
My teda máme zatím jen 5 měsíční stěně krmene od začátku TOTW (s přídavkem jiných jídel alespoň 1x denně (maso, jogurty, zelenina atd), ale bylo nám doporučeno z vícero stran krmit Puppy verzí až do věku 1 roku.
Jinak jsme už střídali obě příchute, bizona i lososa a oboje baští stejně krásně, takže u nás jsou příchute nastejno :).