Uživatel s deaktivovaným účtem
Je z oo nebo bez?
Chtěla sem napsat jestli je z pp?
rapotacka11
napsal(a):
S PP musí granule.
Bez PP musí i maso.
Nemusí ale jestli je bez pp tak ho třeba můžou krmit jak prase a stejně nenaroste když to třeba vůbec není labrador.
Candynka, na jaké fotce?
6 kg na 9ti týdenní fenečku labradora mi zas tak málo nepřipadá a důležitější než číslo na váze bude kondice štěněte - tak akorát. Tím, že ji budete třeba zbytečně hnát do váhy velikost danou geneticky nezvětšíte a když si vykrmíte buřta tak můžete způsobit problémy s pohybovým aparátem, což by u labradora asi vzácné až tak nebylo.
Candynka
napsal(a):
Ano je to s pp! a jde vidět na fotce jak vypadá.
Na jaký fotce když tu žádná není ?
Jo aha, už jsem jí viděla, černej čumák, pěkná, ale takhle v leže není vidět jak vypadá chce to fotku kde stojí.Můj pes měl v deseti týdnech devět kilo, no tak feny jsou menší a ona je ještě o týden mladší. Čistokrevný labrador nemá být ten přerostlý slon co se běžně potkává na ulicích.Čím krmíte ?
Každý mi říká že by měla vážit více .Je to fenečka.fotku ve stoje zatím nemám.Krmím brit care superpremium puppy co bylo doporučené chovatelkou.
Candynka
napsal(a):
Každý mi říká že by měla vážit více .Je to fenečka.fotku ve stoje zatím nemám.Krmím brit care superpremium puppy co bylo doporučené chovatelkou.
Brit care je dobré krmivo, já tedy nekrmila puppy ale junior large breed, ale to nevadí je to celkem kvalitní krmení, Můžete jí k tomu něco přidat, tvaroh, maso, zeleninu taky to tak dávám. Jinak na fotce mě štěně připadá normální, je to fenka tak je jasné že je drobnější než pes. Jinak kvůli vývoji kloubů je u labíka lepší když je lehčí.Pro srovnání dávám mého psa v přibližně deseti týdnech.
Candynka
napsal(a):
Vyfotila jsem ji ted ve stoje
Řekla bych normální štěně
Candynka
napsal(a):
Děkuji tak to jsem ráda nechci aby měla podváhu.Ten Váš vypadá krásně.Mi akorát příjde že te moji jdou videt ty žebra .masko jsem jí davala, a třeba i rýži.tvaroh jsem zkoušela ale to měla pak průjem .
Pri kvalitných granulkach by som zbytocne ryzu nedávala.
Inak steniatko vyzera krásne, nevypada hubene, tak nedejte na váhu, ale na celkový vzhled a proporce. :).
Candynka
napsal(a):
Děkuji tak to jsem ráda nechci aby měla podváhu.Ten Váš vypadá krásně.Mi akorát příjde že te moji jdou videt ty žebra .masko jsem jí davala, a třeba i rýži.tvaroh jsem zkoušela ale to měla pak průjem .
Je to mimino, pokud není zvyklá musíte přidávat pomalu, já přidávám rýži, těstoviny, dávám mu patky tvrdého chleba na čištění zubů, ovoce, zeleninu, jogurt, tvaroh, vejce, samozřejmě různé druhy masa a vnitřností, syrové i vařené a k tomu ten brit care a až začne přezubovat je dobré přidat i kloubní výživu, např alavis pro štěňata.Jinak ta vaše je fenečka tak je samozřejmě drobnější než pes ale vypadá pěkně, většina labíků co potkáváte na ulici jsou strašně přerostlí, jukněte na výstavy jak má vypadat labrador
Candynka
napsal(a):
Není na tu stravu zvyklá
.Jsem opravdu ráda za jakoukoli radu.Chci pro ní jen to nejlepší
Tak chápu že musím pomalu aby si zvykala i na jíné jídlo než jen granulky
.A máte taky zkušenost že venku vezme do pusy cokoli?
Bohužel to je diagnoza labradorů že opravdu seberou cokoliv, takže na ní dávejte pozor a vodte jí na místa kde se nemůže otrávit, nebo sežrat nějaký hnus, třeba u odpadkových košů apod. a doma všechno nebezpečné jako léky a tak prostě uklízet. čím bude starší tak to bude lepší, ale jako malí opravdu sbírají všechno, chce jí to co nejvíc zabavit aby na to neměla čas, hrát si, cvičit poslušnost a tak, přesto se tomu úplně nevyhnete.
No ta je pekna doma je sikovna.kdyz se ji rekne ze to nesmi tak poslechne.akorat venku zlobi ale snazim se ji zabavit a nebo nosim sebou nalamane psi piskotky a to zabere vzdy.Mohuse jeste zeptat v jakem veku se odnauci curat doma?sice chodi na psi plenu ale sem tam to hodi na koberec.Ven sni chodim min.10krat za den
Můj se to odnsučil tak v pěti měsících máte ještě dost času.
Je maličká, je to psí miminko, to že kadí víckrát je úplně normální. Nic nelámejte přes koleno, labrador je velice inteligentní pes, až bude fyzicky schopna vydržet to tak to vydrží
Možná jste víc hlídali, já to mám vyzkoušeno na všech psech co jsme kdy měli, že je nechám chodit na hadr aby mě nedělali po bytě a taky abych nemusela co chvíli lítat ven a dovnitř, takže štěně normálně venčím na procházky a hry a v noci a když to nevydrží měli povoleno chodit na hadr a každý s tím postupně přestal, hadr se zahodil a bylo to., za 45 let co žiju jsme měli už hodně psů a nikdy z toho nebyl problém, všichni byli čistotní.
Dobrý deň,
psík na pohľad vyzerá normálne, ak jej trošku vidieť rebrá to nie je prejav podvýživy ale skôr dobrého osvalenia a celkovej proporcie tela.. a kŕmil by som aj mäsom s prídavkami ako zelenina, krúpy, pohánka atď.. Vyvarovať sa granuliam s obsahom mäsových múčiek, obilnín ako sú kukurica, obilniny ako pšenica apod.. a taktiež škrob vo väčších dávkach nie je to pravé orechové.. na iné granule alebo pevnú stravu treba prechádzať pomaly..
Veľa šťastia a nepočúvajte ľudí, ktorí sa psom nerozumejú..To je syndróm dnešných dní, že každý je expert aj bez praktických skúseností.