Ahoj,
potřebovala bych poradit nějaké tažné postroje pro dlouhosrstou fenu BC. Postroj by byl na bikejoring, zatím jsme používali manmat soft universal (krátký), ale přijde mi, že delší postroj by byl lepší. Máte nějaké zkušenosti? Budu ráda i za fotky postrojů přímo na borderách, abych věděla jak sedí :).
Mám excelentní zkušenosti s postrojem Faster od Zero DC.Neodírá, je pohodlný...Potom také nedám dopustit na postroj Free motion od Non stop.To je špička na trhu a taky tomu odpovídá cena.Jiné postroje bych asi na kolo nebrala.Například Siberian race od Manmatu je skvělý, ale do spřežení, tam, kde vodítko směřuje vodorovně nebo dolů.Jinak psa ''brzdí''.
PS:Nějak mi nejde vložit fotka, ale když si to zadáte do Googlu, vyjede Vám tam nepřeberné množství fotek.
Já sice nemám borderku, mám mix NO a výmara, ale taháme takřka denně - sice jenom třeba při běhání, nebo chůze v zápřahu, psisko je strašně akční.. a máme klasickej guard.. zkoušeli jsme i dlouhý sled postroj - x back - ale feně se nelíbí, jak ji stahuje kolem hrudníku nahoru na záda a v něm se spolehlivě zařadí k noze a nic s ní není:-D kdybyste chtěli ozkoušet postroje, tak zajedte mrknout na nějaké závody psích spřežení, mívají tam stánek s psíma postrojema a můžete i ozkoušet.. my takto zkoušeli na třech studních.