Tažný postroj pro borderku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2015 15:12
calaretto

XXX.XXX.83.184

Ahoj,
potřebovala bych poradit nějaké tažné postroje pro dlouhosrstou fenu BC. Postroj by byl na bikejoring, zatím jsme používali manmat soft universal (krátký), ale přijde mi, že delší postroj by byl lepší. Máte nějaké zkušenosti? Budu ráda i za fotky postrojů přímo na borderách, abych věděla jak sedí :).

13.4.2015 11:13
Clayton

XXX.XXX.229.249

Mám excelentní zkušenosti s postrojem Faster od Zero DC.Neodírá, je pohodlný...Potom také nedám dopustit na postroj Free motion od Non stop.To je špička na trhu a taky tomu odpovídá cena.Jiné postroje bych asi na kolo nebrala.Například Siberian race od Manmatu je skvělý, ale do spřežení, tam, kde vodítko směřuje vodorovně nebo dolů.Jinak psa ''brzdí''.
PS:Nějak mi nejde vložit fotka, ale když si to zadáte do Googlu, vyjede Vám tam nepřeberné množství fotek.

8.5.2015 20:36
calaretto

XXX.XXX.83.184

Děkuju, bála jsem se právě toho, abych neobědnala postroj se špatným úhlem tažení a malý se pak hůř táhlo. Nakonec to vyhrál ten od Zero DC, na naše výlety bude bohatě stačit :).

8.5.2015 21:03
Clayton

XXX.XXX.225.119

calaretto napsal(a):
Děkuju, bála jsem se právě toho, abych neobědnala postroj se špatným úhlem tažení a malý se pak hůř táhlo. Nakonec to vyhrál ten od Zero DC, na naše výlety bude bohatě stačit :).

Souhlasím... A není zač děkovat, mluvím pouze z vlastní zkušenosti.

9.5.2015 21:39
nexxi

XXX.XXX.228.56

Já sice nemám borderku, mám mix NO a výmara, ale taháme takřka denně - sice jenom třeba při běhání, nebo chůze v zápřahu, psisko je strašně akční.. a máme klasickej guard.. zkoušeli jsme i dlouhý sled postroj - x back - ale feně se nelíbí, jak ji stahuje kolem hrudníku nahoru na záda a v něm se spolehlivě zařadí k noze a nic s ní není:-D kdybyste chtěli ozkoušet postroje, tak zajedte mrknout na nějaké závody psích spřežení, mívají tam stánek s psíma postrojema a můžete i ozkoušet.. my takto zkoušeli na třech studních.

16.5.2015 11:38
calaretto

XXX.XXX.83.184

Vy jste mě teda vyděsila :D Když jsem to té mojí potvoře nandala tak byla celá vyjukaná a táhnout moc nechtěla, ale naštěstí si za chvíli zvykla :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík