Dobrý den, potřebovala bych poradit, mám salašnického bernského psa 8letého a má dlouhodobý průjem.Už nevíme jak mu pomoci, vyšetření hovínka nic nepotvrdilo, odčervení proběhlo několikrát, diety, speciální granule ani rýže s mrkví masem kuřecím nic z toho nepomohlo, též jsme měli enteroZOO gelové sáčky.Štěně jsme si brali od majitele(spíše továrny na peníze)bernských salašnic, dobrmanek a rotvajlerek kde štěnátka byla krmena obyčejnýma granulema typu tesco atd. je možná příčina už v začátku? prosím o radu. Děkuji Blanka.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dělali jste rozbor krve ?
dastík
napsal(a):
Dobrý den, potřebovala bych poradit, mám salašnického bernského psa 8letého a má dlouhodobý průjem.Už nevíme jak mu pomoci, vyšetření hovínka nic nepotvrdilo, odčervení proběhlo několikrát, diety, speciální granule ani rýže s mrkví masem kuřecím nic z toho nepomohlo, též jsme měli enteroZOO gelové sáčky.Štěně jsme si brali od majitele(spíše továrny na peníze)bernských salašnic, dobrmanek a rotvajlerek kde štěnátka byla krmena obyčejnýma granulema typu tesco atd. je možná příčina už v začátku? prosím o radu. Děkuji Blanka.
"Štěně jsme si brali od majitele(spíše továrny na peníze)bernských salašnic, dobrmanek a rotvajlerek kde štěnátka byla krmena obyčejnýma granulema typu tesco atd. "
Že Vy zde chcete rozpoutat pořádný flame?
Jinak nějak mi tam chybí info o možné alergii...?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.178.38
Mám taky berňáka. V 8 letech už by to mohla být příčina vážnější, u berňáků je bohužel rakovina všeho druhu asi nejčastější příčina úmrtí. Udělala bych celkové rozbory krve-moči, sono, popř.rentgen. Nám průjmoval poměrně často a hodně. Zkoušeli jsme desítky granulí, samozřejmě bezobilné, ze všech druhů masa a pořád špatně. Proto jsem před pár lety přešla na BARF a od té doby průjem opravdu jen vyjímečně, granule teď dostává spíš jako mlsku a už mu problémy nedělají. Nejí ale čistě syrové, to mi žrát nechtěl, takže trošku ovařuju.