Co znamená "nedostat. správná h. linie" ve výstavním hodnocení ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2015 20:28
maryfuc

XXX.XXX.208.5

Přátelé mám dotaz. Na výstavě nám pan rozhodčí napsal do posudku "nedostat. správná h. linie". Nevíte někdo co tím mohlo být myšleno?

12.4.2015 20:50
manbea

XXX.XXX.18.54

Uveďte plemeno, pokud je u něj požadován např. rovný hřbet, váš pes ho může mít pronesený, nebo naopak vyklenutý, u některých chrtů, by zase toto hodnocení dostal pes s rovným hřbetem apod.

12.4.2015 20:57
maryfuc

XXX.XXX.208.5

V zásadě jste mi odpověděl, ale pro doplnění máme Border kolii. Se hřbetem, který mi připadá odpovídající standardu plemene. Když už ale vím, co sledovat, zkusím laicky zhodnotit pohmatem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.4.2015 07:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

maryfuc napsal(a):
V zásadě jste mi odpověděl, ale pro doplnění máme Border kolii. Se hřbetem, který mi připadá odpovídající standardu plemene. Když už ale vím, co sledovat, zkusím laicky zhodnotit pohmatem.

Nedostatek se ale nejspíš projeví v pohybu...

13.4.2015 15:42
balisek

XXX.XXX.165.178

maryfuc napsal(a):

Znám jen málo majitelů, kteří jsou vůči svým psům objektivnísmajlík.

14.4.2015 08:48
lev

XXX.XXX.253.186

Nedostatek se může projevit i vinou a nezkušeností a nervozitou člověka předvádějícího psa (handlera), můžete mít např. špatnou rychlost, pes může jít mimochodem, apod. On ten pes jinak vpyadá z pohledu handlera a jinak z pohledu rozhodčího.

Přidejte reakci

Přidat smajlík