Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2015 09:17
magika01

XXX.XXX.130.3

Chci si vyrobit popruhové vodítko se stuhou a zajímalo by mě kdo s tím máte zkušenosti jaký druh popruhu (přesný název, abych věděla po čem se v obchodě ptát) je nejvhodnější? Děkuju.

14.4.2015 09:26
samain

XXX.XXX.135.38

magika01 napsal(a):
Chci si vyrobit popruhové vodítko se stuhou a zajímalo by mě kdo s tím máte zkušenosti jaký druh popruhu (přesný název, abych věděla po čem se v obchodě ptát) je nejvhodnější? Děkuju.

Nevím kde bydlíte, ale jestli v Praze, tak na Florenci je prodejna pro kutily. Mají tam všechny možné druhy popruhů, kůže ploché i kulaté, nýtů, řetízků, plsti, karabin, zkrátka ráj pro kutila. Já si tam koupila nedávno materiál na řetízkovou předváděčku.
Vyšla mi na stovku.

14.4.2015 09:41
magika01

XXX.XXX.130.3

samain napsal(a):
Nevím kde bydlíte, ale jestli v Praze, tak na Florenci je prodejna pro kutily. Mají tam všechny možné druhy popruhů, kůže ploché i kulaté, nýtů, řetízků, plsti, karabin, zkrátka ráj pro kutila. Já si tam koupila nedávno materiál na řetízkovou předváděčku.
Vyšla mi na stovku.

Tenhle obchod znám, je můj oblíbený smajlík Spíš mi jde o to jaký druh popruhu je nejvhodnějí dle zkušeností ostatních.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.4.2015 09:43

magika01 napsal(a):
Tenhle obchod znám, je můj oblíbený smajlík Spíš mi jde o to jaký druh popruhu je nejvhodnějí dle zkušeností ostatních.

Ten, který zrovna vám dobře sedne do ruky.

14.4.2015 11:47
bribiadai

XXX.XXX.175.29

Tak ona se asi zadavatelka ptá, jaký konkrétně typ/druh... je toho mraky a ne všechno se třeba dobře prošívá?

14.4.2015 12:15

Taky jsem si dřív dělala vodítka. Vždycky jsem koupila ten popruh, který mi sedl do ruky. Bylo mi jedno, jak se materiál jmenuje. Obecně jsem používala popruhy silnější, které se moc nemačkaly. Neprošívala jsem, vždycky jsem použila nýty. Je to rychlejší a dobře drží. Ale už dlouho používám vodítka kulatá pletená, kupuju na výstavách a zase jen ty, které mi sednou do ruky.

14.4.2015 12:18
bribiadai

XXX.XXX.175.29

Tak nýtama zadavatelka asi nenašije stuhu, o které psala v prvním příspěvku...

14.4.2015 12:32

Stuhu jsem přehlídla. A na co vlastně je?

14.4.2015 12:44
magika01

XXX.XXX.130.3

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Stuhu jsem přehlídla. A na co vlastně je?

Chci si vyrobit vodítko se stuhou a chtěla bych poradit od někoho kdo má zkušenosti jaký je nejvhodnější typ popruhu.

vodítko se stuhou např: https://www.google.cz/search?q=vod%C3%ADtko+se+stuhou&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=sO4sVe6CLuH-ywP664DADA&ved=0CCAQsAQ&biw=1440&bih=743#imgrc=_.

14.4.2015 14:36

magika01 napsal(a):
Chci si vyrobit vodítko se stuhou a chtěla bych poradit od někoho kdo má zkušenosti jaký je nejvhodnější typ popruhu.

vodítko se stuhou např: https://www.google.cz/search?q=vod%C3%ADtko+se+stuhou&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=sO4sVe6CLuH-ywP664DADA&ved=0CCAQsAQ&biw=1440&bih=743#imgrc=_.

Aha... Kdyby to tam nebylo napsané, tak si myslím, že je ten vzor vetkaný do popruhu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík