Tak určitě to vyjde lépe a levněji s pojištěním domácnosti, kde to máte skoro za jedny peníze a není to potom jen třeba na domácnost a psy, ale i třeba se to vztahuje na děti, když by někde třeba při hře s míčem rozbili okno nebo schodili a rozbili něco v odchodě apod ( plnění mám do výše škody - 500 tisíc Kč ). Takže dělat si to speciálně a samostatně jen na škody způsobené psem asi vyjde nejdráž. A každého koho znám, tak to má v té pojistce domácnosti ( u různých pojišťoven ). Já už to mám přes 20 let u České pojišťovny v rámci pojištění domácnosti, ještě jsem zaplať pánbu ( ťuky ťuk ) nikdy nemusel čerpat plnění ani na domácnost ani na děti ani na psy a platím 300, - Kč za rok, možná, kdybych pojistku sjednával dnes, byla by o dost dražší než před dvaceti lety.
ČPP nemám a poslední dobou o ní neslýchám moc pozitivní věci. Pojištění odpovědnosti mám jinde (sehnal jsem ho tady http://www.klikpojisteni.cz/pojisteni-odpovednosti/ - nechci dělat reklamu pojišťovněm, u které zas tak dlouho nejsem), takže tak. Jen jsem chtěl upozornit na množící se nespokojenosti s ČPP, osobní zkušenost však nemám a nemusí to znamenat, že je to špatná pojišťovna :).
Marsnow

XXX.XXX.165.12
Jen bych doplnil, ze kdyz vas pes neco provede, tak to musite nahlasit tak, aby to vypadalo ze za to muzete vy. Napriklad kdyz pes utece ze zahrady a neco ponici nebo se kvuli nemu nabouraji auta, tak nahlasit ze jste zapomnel zavrit branku.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na zkušenosti s českou pojišťovnou. Máme u nich pojištění domácnosti a odpovědnost. Volala jsem na infolinku a ptala se, jak to mají se škodou způsobenou psem - prý to je už v odpovědnosti. Celkově přemýšlím o změně pojišťovny, protože jsem z okolí slyšela několik případů, kdy česká pojišťovna nechtěla plnit. Na druhou stranu česká pojišťovna má poměrně obsáhlou nabídku produktů, včetně pojištění exotických zvířat nebo pojištění psů a koček na vet. ošetření (nevím přesně jak se to jmenuje).
Kdyby mi někdo napsal osobní zkušenost, že je třeba s českou pojišťovnou spokojený/nespokojený, případně jakou pojišťovnu doporučujete, byla bych ráda.