burunduk
napsal(a):
No jo. Ale mě zaráží ten pokles. Vždyť to má stoupat, ne klesat.
Pokles vás nemusí až zas tak zarážet ( už se mi to také stalo ), v podstatě při těchto malých hodnotách je ta odchylka dolů v řádu dvou desetin nula nula nic. Takže to berte tak, že měla dvakrát stejnou hodnotu, že se to v podstatě ještě nehlo nahoru. Takže zkusit opakovat, jak psáno již výše za 3 - 4 dny, už by se to mělo pohnout směrem nahoru výrazněji.
petr33
napsal(a):
Pokles vás nemusí až zas tak zarážet ( už se mi to také stalo ), v podstatě při těchto malých hodnotách je ta odchylka dolů v řádu dvou desetin nula nula nic. Takže to berte tak, že měla dvakrát stejnou hodnotu, že se to v podstatě ještě nehlo nahoru. Takže zkusit opakovat, jak psáno již výše za 3 - 4 dny, už by se to mělo pohnout směrem nahoru výrazněji.
Mně se to právě ještě nestalo nikdy (progesteron jsem za svůj život dělala už mockrát), tak mě to udivilo.
Už jsem si říkala, že to vzdám. Tak ještě jednou zkusím jít. V pátek. Díky
burunduk
napsal(a):
Až pondělí? Nemůže být pozdě? Já vím, vím, po přepočtu na ng/ml je to nula celá nic, ale i tak, nechci to propasnout. Říkala jsem si, že v pátek bych zašla. Ale asi to opravdu nemá význam. I kdyby to v pondělí vyšlo 13 (ng/ml) nic se nestane. Tak vydržím do pondělka :).
Pokud to přepočtete na ng jste fakt na nule. Pondělí bude určitě stačit, myslím že to bude pořád ještě brzo. I kdybyste dostala v pondělí 25 mmol, tak je pořád čas.