Progesteron výsledky - poradíte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2015 13:11
burunduk

XXX.XXX.171.253

Zdravím.

Před čtyřmi dny vyšel progesteron 1,6 nmol/l a dnes 1,4 nmol/l. Fenka hara cca 8. den.
Zvláštní výsledek dnes. Co si o tom myslíte? Že by anovulacni cyklus? Mám ještě zkusit jít na progesteron za tři čtyři dny?
Děkuji.

14.4.2015 13:19
katkaa1

XXX.XXX.180.30

Jasne, je to ešte skoro choďte za 3-4 dni.

14.4.2015 13:32
burunduk

XXX.XXX.171.253

katkaa1 napsal(a):
Jasne, je to ešte skoro choďte za 3-4 dni.

No jo. Ale mě zaráží ten pokles. Vždyť to má stoupat, ne klesat.

14.4.2015 14:05
petr33

XXX.XXX.168.4

burunduk napsal(a):

Pokles vás nemusí až zas tak zarážet ( už se mi to také stalo ), v podstatě při těchto malých hodnotách je ta odchylka dolů v řádu dvou desetin nula nula nic. Takže to berte tak, že měla dvakrát stejnou hodnotu, že se to v podstatě ještě nehlo nahoru. Takže zkusit opakovat, jak psáno již výše za 3 - 4 dny, už by se to mělo pohnout směrem nahoru výrazněji.

14.4.2015 19:23
burunduk

XXX.XXX.171.253

petr33 napsal(a):
Pokles vás nemusí až zas tak zarážet ( už se mi to také stalo ), v podstatě při těchto malých hodnotách je ta odchylka dolů v řádu dvou desetin nula nula nic. Takže to berte tak, že měla dvakrát stejnou hodnotu, že se to v podstatě ještě nehlo nahoru. Takže zkusit opakovat, jak psáno již výše za 3 - 4 dny, už by se to mělo pohnout směrem nahoru výrazněji.

Mně se to právě ještě nestalo nikdy (progesteron jsem za svůj život dělala už mockrát), tak mě to udivilo.
Už jsem si říkala, že to vzdám. Tak ještě jednou zkusím jít. V pátek. Díky

15.4.2015 13:25
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Stává se to. anovulační cyklus je naprosto výjimečná věc a je hodně málo pravděpodobný. Jak je psáno výš, nízké hodnoty nelze brát úplně stoprocentně, odchylka měření je prostě možná. Zopakujte v pondělí a uvidíte, až pak dělejte závěry!

15.4.2015 16:21
burunduk

XXX.XXX.171.253

Až pondělí? Nemůže být pozdě? Já vím, vím, po přepočtu na ng/ml je to nula celá nic, ale i tak, nechci to propasnout. Říkala jsem si, že v pátek bych zašla. Ale asi to opravdu nemá význam. I kdyby to v pondělí vyšlo 13 (ng/ml) nic se nestane. Tak vydržím do pondělka :).

16.4.2015 01:02
fikovnice

XXX.XXX.99.69

burunduk napsal(a):

Vždyť je to jen minipokles, spíš bych mluvila o stac. (stejné) hodnotě...

16.4.2015 11:52
Dasvo

XXX.XXX.101.12

burunduk napsal(a):
Až pondělí? Nemůže být pozdě? Já vím, vím, po přepočtu na ng/ml je to nula celá nic, ale i tak, nechci to propasnout. Říkala jsem si, že v pátek bych zašla. Ale asi to opravdu nemá význam. I kdyby to v pondělí vyšlo 13 (ng/ml) nic se nestane. Tak vydržím do pondělka :).

Pokud to přepočtete na ng jste fakt na nule. smajlík Pondělí bude určitě stačit, myslím že to bude pořád ještě brzo. I kdybyste dostala v pondělí 25 mmol, tak je pořád čas.

Přidejte reakci

Přidat smajlík