Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2015 09:59
LadyRaccoon

XXX.XXX.214.28

Dobrý den,

potřebovala bych poradit ohledně chování psa. Máme něco přes 2 týdny nového psa(fenka westíka,8let). Vzali jsme si ji s přítelem od rodiny, kde si nesedla s jejich malým dítětem. Okamžitě si na nás zvykla, vypadá spokojeně a nebyly s ní žádné problémy. Já jsem s ní přes den sama doma než k večeru příjde přítel domů. Od začátku nám venku krásně chodila na vodítku, až bych řekla, že táhla ona nás a my ji zdržovali. Před týdnem začala venku trucovat, stojí a dál nejde. Když cuknu s vodítkem, přemlouvám ji, snažím se jí nějak nalákat atp. nic nepomáhá. Když k ní příjdu tak občas naznačuje, že se chce nést a jinak táhne směrem domů. Přítel ji zřídka kdy venčí sám, ale dělá mu to samé. Když však s ní jdeme oba dva na procházku tak je bez problému. Vyloženě mi příjde, že se chce procházet jen s námi oběma. Je zvyklá na obojek a krátké vodítko, ale zkoušeli jsme i postroj a flexi vodítko, ale nepomohlo to. Byla bych moc ráda za jakoukoliv radu.

28.4.2015 15:09
lev

XXX.XXX.253.186

Je u vás moc krátce, zřejmě se bojí, že ji zas někam vedete pryč, že zase přijde o domov. Tak jí odneste dál od domva a pak pokračujte na vodítku. Choďte pokaždé někam jinam, kde jí to bude bavit. Zatím bych jí nepouštěla z vodítka. Dospělý pes si zvyká v novém domově 2 měsíce, pak najednou vidíte, že je v pohodě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík