Vypadávání chlupů u psa - bílé konce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2015 12:29
dajana

XXX.XXX.26.190

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost s vypadáváním chlupů u psa, kdy konce jsou jako by bílé, pes je chudý ?
(k veterináři zajdu, všimla jsem si toho včera, myslela jsem si, že je to háráním - nechutenství, vypadávání chlupů. Fenka NO 1r. váží 25kg. Děkuji za názor zkušenost.

3.5.2015 12:32
fikovnice

XXX.XXX.99.69

dajana napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost s vypadáváním chlupů u psa, kdy konce jsou jako by bílé, pes je chudý ?
(k veterináři zajdu, všimla jsem si toho včera, myslela jsem si, že je to háráním - nechutenství, vypadávání chlupů. Fenka NO 1r. váží 25kg. Děkuji za názor zkušenost.

Zkuste - máte-li kvalitní foťák - tu srst nafotit a vložit sem foto. Plus foto psa. Nemusí to nic napovědět, ale za zkoušku nic nedáte.

3.5.2015 12:38
dajana

XXX.XXX.26.190

Fenku mám jako hlídací na statku, foto vložím později. Jen ještě doplním - krmila jsem britem, ten jsem nyní nahradila Ontariem, fenka sežere vše pokud přidám kapsičku, nebo něčím ovoním, ale vypadá jako chrt. Propadlé břicho a páteř vystupuje. Jinak vše v pořádku. Čilá, po Ontariu (krmím s ním 3týdny )odpad malej.

Přidejte reakci

Přidat smajlík