Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2015 21:46
nexxi

XXX.XXX.228.56

Nemáte někdo tip na ideálně ne moc drahou (kdyby nááááhodou psisko nepřineslo) ale dobře plavací a nesnadno zničitelnou hračku do vody? měli jsme gumový kroužek s vůní vanilky a utopil se:/ a tenisák bohužel rozkouše radostí.. děkuju všem za tipy

7.5.2015 22:14
nexxi

XXX.XXX.228.56

Mě jde hlavně o ozkoušené, protože třeba ten kroužek co jsme měli psal výrobce vyloženě do vody a nám se utopil... :/
jo a zapomněla jsem napsat - nechci látkové - ty bych nikam nedohodila a tady jsou rybníky mělké.. takže musím házet daleko.

7.5.2015 22:22
Clayton

XXX.XXX.225.119

nexxi napsal(a):
Mě jde hlavně o ozkoušené, protože třeba ten kroužek co jsme měli psal výrobce vyloženě do vody a nám se utopil... :/
jo a zapomněla jsem napsat - nechci látkové - ty bych nikam nedohodila a tady jsou rybníky mělké.. takže musím házet daleko.

Tyto máme my, házejí se dobře a plavou na hladině.

7.5.2015 22:23
nexxi

XXX.XXX.228.56

Tak ten první vypadá super a s tím špagátkem by se mi to i dobře házelo.. jako klasickej tenisák jsem dneska tak tak plným nápřahem hodila aby psisko pár metrů plavalo.. jinak hopká ve vodě.

7.5.2015 22:48
Clayton

XXX.XXX.225.119

Ano, ten na šňůrce plave skvěle, je těžký, takže hodíte daleko. Rogzáckej hážu jedině z vrhače.
PS-Nedá mi to, tady jsem Vám vyfotila ten na šňůrce, akorát ta šňůrka podlehla ostrým zubům, když jsme psa nehlídali.Rogz nemůžu najít.

7.5.2015 22:49
nexxi

XXX.XXX.228.56

Clayton napsal(a):
Ano, ten na šňůrce plave skvěle, je těžký, takže hodíte daleko. Rogzáckej hážu jedině z vrhače.
PS-Nedá mi to, tady jsem Vám vyfotila ten na šňůrce, akorát ta šňůrka podlehla ostrým zubům, když jsme psa nehlídali.Rogz nemůžu najít.

Jééé děkuju tak to asi zkusím

9.5.2015 18:41
alma

XXX.XXX.212.55

Tento voní krásně po vanilce, ale je pro větší plemena: http://www.majla.cz/starmark-c298/swing-and-fling-chew-ball-i1109/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík