Psí útulek v Pcherách (Azyl Naděje) - vaše zkušenosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.5.2015 20:18
psí táta

XXX.XXX.32.235

Dobrý den, prosím všechny chovatele i ostatní o pomoc dostat roční fenečku z Azylu Naděje
ve Pcherách, jednatelka je p.Dagmar Harigelová.Je to tam hrůza.Dostal jsem i potvrzení
od pana starosty ve Pcherách, kde píše, že v útulku není dodržována hygiena, proto se zde
šíří mezi zvířaty nemoci..
Proto Vás tímto prosím o písemné zprávy, kdo má s tímto Azylem zkušenosti, aby mi napsal
zprávu, abych mohl zahájit šetření na tento Azyl.
Zprávy prosím zasílejte na adresu jirkazazvorka@seznam.cz

Za zprávy předem moc děkuji Zázvorka Jiří.

8.5.2015 20:53
loolucy

XXX.XXX.60.30

psí táta napsal(a):
Dobrý den, prosím všechny chovatele i ostatní o pomoc dostat roční fenečku z Azylu Naděje
ve Pcherách, jednatelka je p.Dagmar Harigelová.Je to tam hrůza.Dostal jsem i potvrzení
od pana starosty ve Pcherách, kde píše, že v útulku není dodržována hygiena, proto se zde
šíří mezi zvířaty nemoci..
Proto Vás tímto prosím o písemné zprávy, kdo má s tímto Azylem zkušenosti, aby mi napsal
zprávu, abych mohl zahájit šetření na tento Azyl.
Zprávy prosím zasílejte na adresu jirkazazvorka@seznam.cz

Za zprávy předem moc děkuji Zázvorka Jiří.

Proč jenom jednoho pejska, není jich tam více, kteří potřebují pomoci?:)

Já zrovna hledám nějakého útulkáče, tak to omrknu:).

8.5.2015 21:10
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Kdysi jsem četla, že nechtějí psy vydávat.
Myslíte, že Vás tam pustí ?

9.5.2015 06:26
scylla

XXX.XXX.150.32

Je tam parva, takže bych tam nechodila, abyste to nepřenášeli. Pejska odtamtud do karantény, ne rovnou mezi jiné psy nebo domů a dodržovat přísné karanténní opatření.

9.5.2015 08:46
psí táta

XXX.XXX.32.235

To máte pravdu, nepustila mi tam majitelka a ještě zavolala policii.

9.5.2015 20:17
keira

XXX.XXX.106.7

Nepustila vás tam majitelka už při první návštěvě nebo jste měli napřed nějakou potyčku?

Nechci se pani zastávat, určitě není psychicky v pořádku, vím, jak je to tam hrozné, ale před 3 lety jsem si odtamtud adoptovala fenku a neměla jsem jediný problém. Několik dní po sobě jsem si ji brala na vycházky a pani mi pak i říkala, že když fenku vrátím do kotce a odejdu, tak je na ní vidět, že je z toho smutná, takže mi spíš i připadalo, že mě přesvědčuje, ať si ji vezmu.

Jediný okamžik, kdy tomu bylo jinak bylo, když už jsem si ji odváděla definitivně a při povídání řekla, že mám v plánu, že se mnou bude běhat vedle koně. V tu chvíli bylo vidět, že by si ji nejraději vzala zpět, že se bojí, aby se ji u koní něco nestalo, ale o nic se nepokusila a fenku jsem si odvezla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík