Dobrý den, prosím všechny chovatele i ostatní o pomoc dostat roční fenečku z Azylu Naděje
ve Pcherách, jednatelka je p.Dagmar Harigelová.Je to tam hrůza.Dostal jsem i potvrzení
od pana starosty ve Pcherách, kde píše, že v útulku není dodržována hygiena, proto se zde
šíří mezi zvířaty nemoci..
Proto Vás tímto prosím o písemné zprávy, kdo má s tímto Azylem zkušenosti, aby mi napsal
zprávu, abych mohl zahájit šetření na tento Azyl.
Zprávy prosím zasílejte na adresu jirkazazvorka@seznam.cz
Za zprávy předem moc děkuji Zázvorka Jiří.
psí táta
napsal(a):
Dobrý den, prosím všechny chovatele i ostatní o pomoc dostat roční fenečku z Azylu Naděje
ve Pcherách, jednatelka je p.Dagmar Harigelová.Je to tam hrůza.Dostal jsem i potvrzení
od pana starosty ve Pcherách, kde píše, že v útulku není dodržována hygiena, proto se zde
šíří mezi zvířaty nemoci..
Proto Vás tímto prosím o písemné zprávy, kdo má s tímto Azylem zkušenosti, aby mi napsal
zprávu, abych mohl zahájit šetření na tento Azyl.
Zprávy prosím zasílejte na adresu jirkazazvorka@seznam.cz
Za zprávy předem moc děkuji Zázvorka Jiří.
Proč jenom jednoho pejska, není jich tam více, kteří potřebují pomoci?:)
Já zrovna hledám nějakého útulkáče, tak to omrknu:).
Nepustila vás tam majitelka už při první návštěvě nebo jste měli napřed nějakou potyčku?
Nechci se pani zastávat, určitě není psychicky v pořádku, vím, jak je to tam hrozné, ale před 3 lety jsem si odtamtud adoptovala fenku a neměla jsem jediný problém. Několik dní po sobě jsem si ji brala na vycházky a pani mi pak i říkala, že když fenku vrátím do kotce a odejdu, tak je na ní vidět, že je z toho smutná, takže mi spíš i připadalo, že mě přesvědčuje, ať si ji vezmu.
Jediný okamžik, kdy tomu bylo jinak bylo, když už jsem si ji odváděla definitivně a při povídání řekla, že mám v plánu, že se mnou bude běhat vedle koně. V tu chvíli bylo vidět, že by si ji nejraději vzala zpět, že se bojí, aby se ji u koní něco nestalo, ale o nic se nepokusila a fenku jsem si odvezla.