Wobenzym pro psy- zkušenosti?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.5.2015 22:36
umpa.lumpa

XXX.XXX.195.92

Dobrý večer.

Zajímaly by mě zkušenosti pejskařů, kteří dávali psovi Wobenzym.

Proč jste ho psovi dávali? Jaká byla diagnoza? Jaký to mělo efekt? Jakou dávku jste dávali na jakou váhu?

Prosím o diskuzi vyloženě o WOBENZYMu.

Díky!

Vyloženě mě NEZAJÍMAJÍ jiné přípravky, ani čím jste to nahradili, ani zkušenosti s jinými přípravky či jejich doporučení.

9.5.2015 22:49
panda H

XXX.XXX.49.186

Umpo, nechci vas zdrzovat dotazem, pochopila jsem, ze nechcete cist nic nerikajici "blaboly", ale musim se zeptat, na jaky zdravotni problem u pejsa by to melo byt ?
Pokud nechcete, odpovidat nemusite...

10.5.2015 08:12
umpa.lumpa

XXX.XXX.195.92

panda H napsal(a):
Umpo, nechci vas zdrzovat dotazem, pochopila jsem, ze nechcete cist nic nerikajici "blaboly", ale musim se zeptat, na jaky zdravotni problem u pejsa by to melo byt ?
Pokud nechcete, odpovidat nemusite...

Zdravím. No já u žádného psa nějaký konkrétní problém nemám. Ale zajímaly by mě možnosti využití Wobenzymu u psů.

10.5.2015 08:56
apbtbreeder

XXX.XXX.61.6

Davali jsme psovi se selestem na srdci, celkova kondice psa byla suprova! Srst, osvaleni, vitalita, i pres to ze nevydrzel zatez.

10.5.2015 09:35
Bílávlčice

XXX.XXX.89.52

WOBENZYM má skvěle nafouklou reklamu a to je celé.
Pravda je právě to co nechcete slyšet, že jiné přípravky obsahují stejnou podpůrnou látku a jsou výrazně levnější. Sám o sobě nic nevyléčí, je to jen doplněk k lékům na posílení imunity.
Nikdy jsem ho nezkoušela na sobě ani psovi, zkušenostmi proto nemohu sloužit.
Je to takové to : „věř a víra tvá tě uzdraví“.

10.5.2015 10:20
umpa.lumpa

XXX.XXX.54.225

Bílávlčice napsal(a):
Pravda je právě to co nechcete slyšet, že jiné přípravky obsahují stejnou podpůrnou látku a jsou výrazně levnější. Sám o sobě nic nevyléčí, je to jen doplněk k lékům na posílení imunity.

Opravdu je pro Vás tak těžko pochopitelné, že mne takové názory NEZAJÍMAJÍ? Běžte si prosím krafat někam jinam, díky.

10.5.2015 10:20
umpa.lumpa

XXX.XXX.54.225

apbtbreeder napsal(a):
Davali jsme psovi se selestem na srdci, celkova kondice psa byla suprova! Srst, osvaleni, vitalita, i pres to ze nevydrzel zatez.

A dávali jste konkrétně proč? Na podporu imunity?

Díky za zkušenost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.5.2015 10:35

Známá dávala Wobenzym na zlomeninu tlapy, pes se dal do pořádku mnohem rychleji než bývá obvyklé.

10.5.2015 10:42
Bílávlčice

XXX.XXX.89.52

umpa.lumpa napsal(a):
Opravdu je pro Vás tak těžko pochopitelné, že mne takové názory NEZAJÍMAJÍ? Běžte si prosím krafat někam jinam, díky.

Milá Umpo.lumpo,

Není třeba takových „milých“ slov.
Možná jste přehlédla, že dole máte tlačítko „nahlásit“. Stačí ho stisknout a připsat důvod co Vám na mé odpovědi vadí. Admin to z Vašeho vlákna vymaže.

Přeji hezký den.

10.5.2015 11:02
apbtbreeder

XXX.XXX.61.6

umpa.lumpa napsal(a):
A dávali jste konkrétně proč? Na podporu imunity?

Díky za zkušenost.

Jak rikate-podpora imunity a celkoveho stavu. Opravdu byl psik viditelne lepsi.

10.5.2015 11:04
apbtbreeder

XXX.XXX.61.6

Bílávlčice napsal(a):

Jakou ucinnou latku dle vas obsahuje Wobenzym?

Ktery levnejsi pripravek funguje stejne a ma totoznou ucinnou latku?

Neregistrovaný uživatel

10.5.2015 11:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38

Vím, že to zadavatelka slyšet nechce, ale švagrová je lékařka a tchýni ho taky vrazila, aby měla pocit, že je o ni postaráno(tchýně) Mně řekla, že Wobenzym není dobrý na nic, jen na tahání peněz z lidí.

10.5.2015 14:01
Bílávlčice

XXX.XXX.89.52

apbtbreeder napsal(a):
Jakou ucinnou latku dle vas obsahuje Wobenzym?

Ktery levnejsi pripravek funguje stejne a ma totoznou ucinnou latku?

Účinné látky jsou z trávicích enzymů slinivky břišní.

Zadavatelka napsala:
"Vyloženě mě NEZAJÍMAJÍ jiné přípravky, ani čím jste to nahradili, ani zkušenosti s jinými přípravky či jejich doporučení."

Souhlasím s divoženkou, čím více reklam, tím víc si lidé léky nebo doplňkové přípravky žádají. A když slyší od MUdr. že si klidně místo toho mají dát třeba brokolici (jen příklad) urazí se a odejdou nahněvaní.

10.5.2015 19:12

Mám zkušenost jak s podáváním psům, tak sama sobě.
Napřed jsem wobenzym vyzkoušela já - komplikovaná zlomenina bérce - tříštivá zlomenina fibuly a odlomení části tibie - řešeno operativně, zpevněno kovovou vnitřní dlahou. Tehdy ještě wobenzym nenasazen. Po cca půl roce zjištěno, že se fibula nezhojila, rozhodnuto řešit nepřihojené části kosti vlastním kostním štěpem. Po operaci komplikace - zlatý stafylokok, hnisání, reoperace, vyjmutí štěpu i kovové dlahy, nasazena antibiotika, zaveden permanentní proplach. Po reoperaci, bezprostředně, jsem začala užívat wobenzym bez vědomí lékařů.3 x denně 10 tablet tři dny, pak sníženo na 3 x 3 tablety. Údiv lékařů, že se zánět dobře a rychle hojí, podle jejich slov doba hojení zkrácena cca o deset dní. Brala jsem ho cca měsíc. Wobenzym podporuje účinnost antibiotik - mimo jiné.
Psi - fena velkého plemene si v pěti letech utrhla kolenní vazy. Následovala operace a podávání wobenzymu. V prvních dnech po operaci 3.x denně 9 tablet, po asi čtyřech dnech sníženo na 3 x 3. Takhle jsme podávali asi měsíc. Dle veta se hojilo rychleji, než srovnatelně velký pes se stejným zraněním bez wobenzymu.
Znovu ta stejná fena v cca sedmi letech pyometra probíhající zpočátku skrytě, na feně žádné příznaky, až když dostala horečku, tak k vetovi, ihned operace s vyjmutím dělohy a mléčné lišty. nasazena antibiotika a wobenzym, zpočátku zase 3 x 9, cca 4 dny, potom sníženo na 3 x 3, podáváno 3 - 4 týdny.

10.5.2015 22:26
umpa.lumpa

XXX.XXX.195.92

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám zkušenost jak s podáváním psům, tak sama sobě.
Napřed jsem wobenzym vyzkoušela já - komplikovaná zlomenina bérce - tříštivá zlomenina fibuly a odlomení části tibie - řešeno operativně, zpevněno kovovou vnitřní dlahou. Tehdy ještě wobenzym nenasazen. Po cca půl roce zjištěno, že se fibula nezhojila, rozhodnuto řešit nepřihojené části kosti vlastním kostním štěpem. Po operaci komplikace - zlatý stafylokok, hnisání, reoperace, vyjmutí štěpu i kovové dlahy, nasazena antibiotika, zaveden permanentní proplach. Po reoperaci, bezprostředně, jsem začala užívat wobenzym bez vědomí lékařů.3 x denně 10 tablet tři dny, pak sníženo na 3 x 3 tablety. Údiv lékařů, že se zánět dobře a rychle hojí, podle jejich slov doba hojení zkrácena cca o deset dní. Brala jsem ho cca měsíc. Wobenzym podporuje účinnost antibiotik - mimo jiné.
Psi - fena velkého plemene si v pěti letech utrhla kolenní vazy. Následovala operace a podávání wobenzymu. V prvních dnech po operaci 3.x denně 9 tablet, po asi čtyřech dnech sníženo na 3 x 3. Takhle jsme podávali asi měsíc. Dle veta se hojilo rychleji, než srovnatelně velký pes se stejným zraněním bez wobenzymu.
Znovu ta stejná fena v cca sedmi letech pyometra probíhající zpočátku skrytě, na feně žádné příznaky, až když dostala horečku, tak k vetovi, ihned operace s vyjmutím dělohy a mléčné lišty. nasazena antibiotika a wobenzym, zpočátku zase 3 x 9, cca 4 dny, potom sníženo na 3 x 3, podáváno 3 - 4 týdny.

Moc děkuji za odpověď!

Jak jsem nahoře někde psala - nemám vyloženě nějaký problém. Ale mám tu pixlu Wobenzymu a přemýšlím, jak ji využít. Tak mě právě zajímají různé případy.

10.5.2015 23:58

umpa.lumpa napsal(a):
Moc děkuji za odpověď!

Jak jsem nahoře někde psala - nemám vyloženě nějaký problém. Ale mám tu pixlu Wobenzymu a přemýšlím, jak ji využít. Tak mě právě zajímají různé případy.

Vyloženě jen tak bych nepodávala. Ale pokud bude mít někdo z vaší rodiny nebo zvířat nasazena antibiotika, tak bych podávala i wobenzym. Jak jsem psala výše, zvyšuje účinek antibiotik. Taktéž při léčbě jakéhokoliv poranění bych podávala.

Žába

24.11.2016 17:31
Žába

XXX.XXX.211.56

Je možné zkusit podávání u opakovaných zánětů plic? A jaké dávkování u psa 32 kg?
Děkuji za odpověď...

3.3.2020 14:54
L+P

XXX.XXX.115.251

Chci se zeptat... když jste podávali wobenzym byla někdy zkušenost že pes ho nesnesl? Projevy? Ja třeba jako člověk fakt ho nesnesu, děsný bolesti břicha.

A měl vysazenou nějakou stravu kterou nesměl při tom žrát.

Karkul

6.12.2020 09:44
Karkul

XXX.XXX.174.251

Wobenzym je naprosto fenomenální! vzdor určité skepsi dohnán k užívání se za asi 3 týdny dostavil doslova zázrak. Kromě hojení poúrazového stavu se zlepšila celá řada věcí, již považovaných za neměnný ,chronický stav. Takže hlášky někoho, kdo vůbec nevyzkoušel jsou opravdu hloupé.

7.12.2020 14:57
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Karkul napsal(a):
Wobenzym je naprosto fenomenální! vzdor určité skepsi dohnán k užívání se za asi 3 týdny dostavil doslova zázrak. Kromě hojení poúrazového stavu se zlepšila celá řada věcí, již považovaných za neměnný ,chronický stav. Takže hlášky někoho, kdo vůbec nevyzkoušel jsou opravdu hloupé.

Já vyzkoušela. Nepomohlo.
Ono je to jako všechno - každý jsme jiný, někomu pomůže, někomu ne.
Mně třeba krásně zabírá Framykoin i na zlatého stafylokoka, ten samý kmen, který si s přítelem předáváme už roky. A příteli nezabírá, i když z laboratoře vyšlo, že citlivý na Framykoin by měl být.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík