Fena rotvajlera - výcvik k vyšší ostrosti?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2015 09:15
enemy77

XXX.XXX.6.185

Dobrý den, Naše Máňa nehlídá a kupodivu ani nevrčí nic, spíš, mazel, no konec, chodím s ní do práce, ale asi byla chyba, že od mala s pejskem bylo jednáno jako s dítětem, miminkem, no konec, no, ale pracuji jako ostraha, ale jen na kamerách a občas si přivydělávám jako psovod, no Maruška sedne, lehne, nesmíš, drží krok, odložení, aportuje, no šikovná, ael jediný problém je ten, že je moc hodná a já bych chtěl, aby byla ostřejší, razantnější, sice ja pravda, že už sama o sobě vytváří a budí se svým vzhledem respekt, mohutná hlava, postava, no fakt, že jo, ale jak jsem už spomínal až příliš hodňoučká, proto se ptám, co dál, v podstatě je Naše Maruška ještě štěnátko, má dva roky, ale hodně povedená, bez nemocí...

11.5.2015 09:18
colectiv

XXX.XXX.146.86

Budte rad, ze je takova. Agresivniho magora (nadsazka)si neprejte. Naucte ji stekat a vrcet na povel a vyuzivejte toho.

11.5.2015 09:56
ivulka2

XXX.XXX.155.174

enemy77 napsal(a):
Dobrý den, Naše Máňa nehlídá a kupodivu ani nevrčí nic, spíš, mazel, no konec, chodím s ní do práce, ale asi byla chyba, že od mala s pejskem bylo jednáno jako s dítětem, miminkem, no konec, no, ale pracuji jako ostraha, ale jen na kamerách a občas si přivydělávám jako psovod, no Maruška sedne, lehne, nesmíš, drží krok, odložení, aportuje, no šikovná, ael jediný problém je ten, že je moc hodná a já bych chtěl, aby byla ostřejší, razantnější, sice ja pravda, že už sama o sobě vytváří a budí se svým vzhledem respekt, mohutná hlava, postava, no fakt, že jo, ale jak jsem už spomínal až příliš hodňoučká, proto se ptám, co dál, v podstatě je Naše Maruška ještě štěnátko, má dva roky, ale hodně povedená, bez nemocí...

Chodte na cvičak a pracujte na tom to že je hodna tomu nijak nevadi.Pokud po psovi něco chci tak mu to musim vysvětlit a ukazat holt každej pes neni magor na potakni a ani tvrdi policejni obranaři nejsou magoři ale normalni socialni pesani.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.5.2015 10:41

Moje kamarádka má RTW kluka...takovej hodnej mazlivej troubík, ale když na ně ve tmě vyskočil chlap postavil se před paničku a tvrdě bránil...taky si myslim, že rotvík by neměl bejt magor co vyjíždí po každym, myslím že i vám by s takovým pesanem nebylo moc příjemně

11.5.2015 20:15

Zajímalo by mne, kdo mění názvy témat - admin, nebo zadavatel? Protože třeba tady podle původního názvu bylo dost jasné, že číst dál bude zbytečné.

11.5.2015 21:30
kiko967

XXX.XXX.148.130

Jaký je věk vaší fenky? rotvajleři dospívají později než jiná plemena, kolem tří let.Podľa mě hlídaní má pes v sobě nebo nemá, ale dá se to i naučit.Naučte ho povel štěkej když někdo půjde kolem brány.Zkuste navštívit cvičák a poradit se s někým zkušeným, můžete začít cvičit i obranu. smajlík Možná váš rotvajler nehlídá, ale nepochybuji o tom, že by vás neochránil kdybyste byli v nebezpečí.Pes to vycítí. smajlík

11.5.2015 21:38

kiko967 napsal(a):
Jaký je věk vaší fenky? rotvajleři dospívají později než jiná plemena, kolem tří let.Podľa mě hlídaní má pes v sobě nebo nemá, ale dá se to i naučit.Naučte ho povel štěkej když někdo půjde kolem brány.Zkuste navštívit cvičák a poradit se s někým zkušeným, můžete začít cvičit i obranu. smajlík Možná váš rotvajler nehlídá, ale nepochybuji o tom, že by vás neochránil kdybyste byli v nebezpečí.Pes to vycítí. smajlík

Možná vycítí, ale pokud se bude pes bát víc než jeho majitel, tak ho neochrání.

Neregistrovaný uživatel

12.5.2015 07:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

Na mě to působí jako provokace nějakýho trubce, co se nudí - jak stylem, tak obsahem textu.

12.5.2015 09:31
kiko967

XXX.XXX.148.130

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Na mě to působí jako provokace nějakýho trubce, co se nudí - jak stylem, tak obsahem textu.

?

15.5.2015 15:48
enemy77

XXX.XXX.6.185

Pišišvor, buďte pane normální, ptám se a Rád bych se dozvědel vše, co se dá naučit, čemu se přizpůsobit a jiné věci k tomu, chodím si přivydělávat jako psovod, povídám, Maruška, sedne, lehne, krokuje, odložená, aportuje, ale štěkne jen když mi to připadá, že se ji chce, chci ji naučit jen, aby útočila, kdyby došlo k nebezpečí, ohoržení, tudíž, chci obranáře jak majetku, tak osob..., tak si laskavě odpus´tte nějaké náhražky o trubcovi apod..., já Vám taky nepíši, že si natahujete vocas jako žvýkačku orbit bez cukru, jo?hezký den...

15.5.2015 19:15
mojipsi

XXX.XXX.32.235

Já mám psy naučené " pouštět hrůzu " na pootočení a lehké zatažení obojkem, protistrana si ničeho nevšimne a myslí si, že je tak zlý, že ho skoro nemůžu udržet.Povel dej pozor a štěkej jsem spojila právě se lehkým zatáhnutím stačí jedním prstem, za obojek a pak jen odbourala slova.

Neregistrovaný uživatel

15.5.2015 20:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

enemy77 napsal(a):
Pišišvor, buďte pane normální, ptám se a Rád bych se dozvědel vše, co se dá naučit, čemu se přizpůsobit a jiné věci k tomu, chodím si přivydělávat jako psovod, povídám, Maruška, sedne, lehne, krokuje, odložená, aportuje, ale štěkne jen když mi to připadá, že se ji chce, chci ji naučit jen, aby útočila, kdyby došlo k nebezpečí, ohoržení, tudíž, chci obranáře jak majetku, tak osob..., tak si laskavě odpus´tte nějaké náhražky o trubcovi apod..., já Vám taky nepíši, že si natahujete vocas jako žvýkačku orbit bez cukru, jo?hezký den...

Víte, on se pes do služby sám nevycvičí, a ne každý je na to vhodný. Nicméně, pokud se nazýváte psovodem, a berete za tuto práci peníze.

Neregistrovaný uživatel

15.5.2015 20:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

Pokračování (omylem se mi to odpálilo):
... pokud za tuto práci berete peníze, tak byste měl tyto základní věci, i to, jak psa pro tuto práci připravit vědět.

15.5.2015 22:02
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Enemy77
Tady máte všechno .
http://www.vycvikpsa.cz/archive.html.

16.5.2015 08:00

enemy77 napsal(a):

Profi psovod nemusí prokazovat svou a psovu způsobilost vykonávat práci, za kterou je placen?

Přidejte reakci

Přidat smajlík